Välismaalt Tellimine..?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Välismaalt Tellimine..?
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
Makaveli.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2007 at 12:24 p.l. #9807
mcmarta
Memberkas kelelgi on kogemusi välismaalt tellimisega….?
nt usast seaal on pura ikka tunduvalt odavam ja kui kiirest nt kohale jõuaks kaup kui tellida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2007 at 1:20 p.l. #105913Military
MemberUSA´st sa kõike tellida ei saa – ravimiamet ei lase kõikke sisse tuua. Kohale toimetamise aeg kuni kuu aega, lisanduvad saatekulud + tollimaksu = seega pole seal meie jaoks nii odav midagi.
P.S!
Kõik sõltub muidugi soovitavast tootest – osa kraami on sealt odavam tellida, kui eestist osta.
veebruar 11, 2007 at 9:03 e.l. #105984mcmarta
MemberKõike muidugi tellida kahjuks ei sa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> neid mis eesti turulgi saada on ja neid mida saab tellida….mõtlesin kamba peaale tellida suurema koguse ja postikulu ka ära jagada nt ja mingi DHL vms pidi isegi nädala jooksul kaup kohale tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas kellelgi on välismaalt tellimisega kogemusi….?
veebruar 28, 2007 at 1:58 p.l. #108022Ren
MemberIse olen tellinud USPS saatmisega ning tuleb ka kenasti ja kiiresti kohale.
Siiani pole veel pidanud tolle ja käivet maksma, see ei ole reegel et läheb tollikontrolli.
veebruar 28, 2007 at 2:08 p.l. #108024Andrei8
MemberUsu mind, kõik mis Eestisse saabub postiga (suva millisega) kontrollitakse üle, käib aparaadi alt läbi nagu nalja ja kui tekitab kahtlust kistakse pakk laiali ja reeglina need pulbrit sissaldavad pakik kistakse 100% laiali. Ma ei aja segast, nii see reaalsuses toimub.
veebruar 28, 2007 at 4:00 p.l. #108038Ren
MemberOlen päris kindel et mina ka segast ei aja, aga mine sa tea siis.
Oma arust olen 3-4 korda tellinud probleemideta.
veebruar 28, 2007 at 7:56 p.l. #108056Biitseps
MemberOli kunagi endal ka plaan Usas-t tellida,aga kokku a rvutades oleks see läinud koos postikulude ja asjadega peaaegu sama kallis kui eestis, nii et ei oles ära tasunud. See 50-100 kr rohem eestis pole ka nii hull ,et osta ei jõuaks. Aga mõne koha pealt tellides küll võidab väa palju ja saab paremaid kaupu
veebruar 28, 2007 at 8:08 p.l. #108058Ren
MemberOli kunagi endal ka plaan Usas-t tellida,aga kokku a rvutades oleks see läinud koos postikulude ja asjadega peaaegu sama kallis kui eestis, nii et ei oles ära tasunud. See 50-100 kr rohem eestis pole ka nii hull ,et osta ei jõuaks. Aga mõne koha pealt tellides küll võidab väa palju ja saab paremaid kaupu
“>
Ilmselt kui mingi grupiost teha, tasub ka tollidega ära.
veebruar 28, 2007 at 9:46 p.l. #108066Military
MemberKunagi sai tolliametist päring tehtud ja selgus – Kõik kaubad, mis tulevad väljas poolt euroopa liitu ja ületavad 22 euro piiri lähevad tolli maksu alla.
märts 3, 2007 at 4:03 p.l. #108275Makaveli
MemberAga näiteks võid paluda , et nad saadetava kauba väärtuseks kirjutaksid alla 22 euro.. Sellise variandiga olen saanud 2 korda maksuvabat ja 3. kord ei läinud enam nii õnneks ja maksin lõppkokkuvõttes rohkem kui Eestist ostes.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.