Välised tunnused steroidie kasutajal ?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Välised tunnused steroidie kasutajal ?
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
Bert.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2004 at 3:04 p.l. #2741
Olari
MemberKas on väliselt aru saada kas inimene kasutab steroide ? Suur higistamine vms .
Kasutasin otsingut aga vastust nagu ei leidnud. Ärge arvake, et ise huvitus ainetest, lihtsalt teadmiseks äkki läheb kunagi vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2004 at 3:08 p.l. #39863muc
MemberNägu muutub päris palju. Seda siiski peamiselt täna androgeensetele omadustele. Meheau peaks ka natuke kasvama kui hoida suguelu kuuri ajal aktiivsena. Kas see nüüd just väline tunnus on, aga mine sa tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Massiivsemaks lähed kohe kindlasti, mis asja point ongi. Akne. Tugevnenud karvakasv, mis mõlemad jälle androgeenidest. Eks seal ole üht-teist veel, kuid põhipilt peaks silme ees olema.juuli 17, 2004 at 3:12 p.l. #39864muc
MemberNäo asjast veel… et siis tooks näite. Otsige pilte, milline oli Yates nt 90. aastal ning milline 2000. aastal. 10 aastaga ikka nii ei muutu.
juuli 17, 2004 at 3:50 p.l. #39865Kuup
Memberjuuli 17, 2004 at 5:04 p.l. #39866Olari
MemberLugesin neid kuid jäim mõtlema kas on veel tunnuseid ?
Kas nägu läheb paksuks ?(nagu paistes oleks)
Tundub, et suur higistamine pole siiski üks tunnustest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2004 at 7:33 p.l. #39867L
MemberVäga raske, kui mitte võimatu on välja tuua väliseid tunnuseid ,mis kindlasti peaks esinema steroidide kasutajal. Kui sa ise teed “keemikuga´´ trenni samas kohas(näiteks), siis äkiline ja suur massi ja jõu kasv võib küll sellele viidata. Samuti võivad sellega omakorda kaasneda liigeste probleemid, naharebendid ja veel erinevad tervise problemid. Olen tähele pannud ka suhteliselt punnis kõhtu(ei oska öelda kas sellel ka mingi tähendus on) Loomulikult kõik see ei pruugi üldse nii olla. Kõik oleneb, mis ainet ja mis kogustes tarvitatakse, palju mõistust inimesel on jne. Ühesõnaga väga raske küsimus sul.
juuli 17, 2004 at 8:42 p.l. #39868TANK
MemberKas siis anaboolikutega skelett ei kasvagi? ma kuskilt kuulsin et nad pidid ka skeletti ja liigeseid kasvatama.
Kui mina hakkasin sügisel korralikult tegema olin suht väike – kevadeks olin kogunud 12-14kg massi ja rasva% oli ikka u. 7% sellest järeldan et oli enamuses lihasmass. Nüüd suvel lasin ennast lõdvemaks et liigesed järgi jõuaks.
mis ma saavutasin (ilma mingite steroidideta kes ei usu võib mind kasvõi testida – ja mul on maru halb kuulata kui keegi räägib et ma olin steroidide peal):
* natuke kaalu (+12…14kg)
* natuke jõudu (rinnalt +45kg, jalapress +100kg, jõutõmme +50kg)
* akne
* naharebendid
* liigesehädad
* kõrgem vererõhk
* vahel harva (paar korda) oli ka dramaatilisi meeleolu muutuseid
lõug ja hääl jämedamaks ei läinud.
juuli 17, 2004 at 8:46 p.l. #39869TANK
Memberlisan veel mõnet mõõtude muutused:
* biic +4cm
* rind +10cm
* talje + 1..2cm
* kael +2cm
* reied ja sääred ka veidi aga algul ei mõõtnud seega ei oska öelda
juuli 17, 2004 at 8:55 p.l. #39870Bert
MemberTo TANK: Heh, siin pole midagi imestada. Kui ikka hingega asja juures olla, toituda õigesti, treeningkavad endale sobivalt paigas ja puhata hästi, siis on tulemused tulema, kindlasti´peab ka geneetilist eelsoodumust olema! Aga siiski, ütlen et tubli oled ja jätka samas vaimus, peaasi, et ise rahul oled!
EDU, Bert
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.