“välimine” biitseps
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » “välimine” biitseps
- This topic has 17 replies, 11 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2007 at 5:29 p.l. #12182
FitMan
MemberHäirib veits, et sisemine õlavarre kakspea lihas on tunduvalt arenenum kui välimine. Teen küll harjutusi varieeruvalt sisemise jaoks laia haardega kangiga ja välimisele kitsa haardega. Kas on teistel kah nii?
oktoober 18, 2007 at 5:50 p.l. #128515inside14
MemberEks asi ikka ka geenides! Enda biitsepsi kujuga rahul aga väike rsk!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2007 at 7:25 p.l. #128525Xero
MemberMul on samuti see probleemne teema. Olen juba mõnda aega teind nii ja on märgatav, et biitsepsil on kõrgust juurde tulnud. Eriti vasemal õlavarrel. Minu soovitus – lase aga edasi ja söö kõvasti, siis ka areneb. See ei tule paari kuuga, mul oli erinevust märgata juba 4 või 5 kuu möödudes.
oktoober 18, 2007 at 8:17 p.l. #128531Hellboy
MemberHäirib veits, et sisemine õlavarre kakspea lihas on tunduvalt arenenum kui välimine. Teen küll harjutusi varieeruvalt sisemise jaoks laia haardega kangiga ja välimisele kitsa haardega. Kas on teistel kah nii?Mul hoopis vastu pidi, sisemine on ikka tunduvalt maha jäänud ja välimine on hästi arenenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2007 at 10:39 p.l. #128547AlanBStard
ModeratorPealthaardega harjutus mõjutab vist välisserva rohkem ?
oktoober 19, 2007 at 12:27 p.l. #128570inside14
MemberPealthaardega harjutus mõjutab vist välisserva rohkem ?Pealthaardega töötab rohkem käsivars mitte õlavars!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2007 at 6:31 p.l. #128603eintsius
MemberBiitsepsi välimise külje arendamiseks tehakse eraldi harjutusi, mittei ei varieerita üldiseid harjutusi. Hea harjutus on “hammer”.
oktoober 19, 2007 at 7:34 p.l. #128607FitMan
Memberteen seda ka, kuigi see harjutus on hoopis õlavarre kodarluu lihase treenimiseks
oktoober 20, 2007 at 6:59 e.l. #128627LB
MemberKeegi võiks siia siis mingi lingi panna või ise rääkida mis harjutused head oleks, kuna ise olen ka huvitatud kõige rohkem rinna ja biitsepsi treenimisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks ta mingi haige imelik kinnisidee on et kui rind ja biitseps korras on siis on ülejäänud keha ka korras vms, aga jah ikkagi KUI keegi teab siis võiks kirjutada.oktoober 20, 2007 at 8:31 e.l. #128630bumer_2
MemberHeh, ma olen vist mingi erand, et seadsin omale prioriteediks jalad ja selja, järgmisena tulevad õlg ja triitseps ning rind ja biitseps on minu jaoks kõige ebaolulisemad.
Sorry et natuke offtopic, aga see on minu jaoks veidi veider, et enamus sarnaseid teemasid on selle kohta, kuidas arendada biitsepsi või rinna mingit ühte osa teisele järgi.
oktoober 20, 2007 at 9:48 e.l. #128634bohemianrhapsody
MemberHäirib veits, et sisemine õlavarre kakspea lihas on tunduvalt arenenum kui välimine. Teen küll harjutusi varieeruvalt sisemise jaoks laia haardega kangiga ja välimisele kitsa haardega. Kas on teistel kah nii?Milles see suur erinevus seisneb, kui tohib küsida?
Ja veel selline küsimus, et mitu õlavarre kakspealihast teil siis kokku on?
Lihtsalt huvitab.
oktoober 20, 2007 at 10:11 e.l. #128635ROtter
MemberÕppige anatoomiat: http://www.bodybuilding.com/fun/biceps.htm
oktoober 20, 2007 at 10:19 e.l. #128636gmaster
MemberKeegi võiks siia siis mingi lingi panna või ise rääkida mis harjutused head oleks, kuna ise olen ka huvitatud kõige rohkem rinna ja biitsepsi treenimisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks ta mingi haige imelik kinnisidee on et kui rind ja biitseps korras on siis on ülejäänud keha ka korras vms, aga jah ikkagi KUI keegi teab siis võiks kirjutada.Norid räigeid vigastusi:)?
oktoober 20, 2007 at 2:52 p.l. #128644AlanBStard
ModeratorPealthaardega töötab rohkem käsivars mitte õlavars!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihase ja eriti selle ühe haru täielikuks isoleerimiseks on vaja kirurgilist vahelesekkumist. Mis pole meditsiini praeguse taseme juures veel kuigi mõistlik alternatiiv.
oktoober 20, 2007 at 6:04 p.l. #128659FitMan
MemberMilles see suur erinevus seisneb, kui tohib küsida?Ja veel selline küsimus, et mitu õlavarre kakspealihast teil siis kokku on?
Lihtsalt huvitab.
sisemine osa biitsepsist on ilusa kujuga aga välimist on vähe
minul on kaks õlavrre kakspealihast, arvan et teistel samamoodi
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.