Valgurikkad pannkoogid
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » Valgurikkad pannkoogid
- This topic has 64 replies, 35 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
lkv.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2010 at 10:45 e.l. #273213
Ott Kiivikas
MemberKui lasen ise pannkooke teha, siis ikka tavalisi ja peale, sisse moos ja jäätis. Mis seal valku enam kühveldada, süskariga laadida vaja….
august 13, 2010 at 11:00 e.l. #273215Aile
Membertean jah, et suhkruga
, aga minu jaoks oleks muidu liiga maitsetu.
soolane variant mulle ilmselt ka ei maitseks…
100 % veendunud, et me jõuame ameeriklastele järgi, ega enam palju puudus ei ole.
See ei maitse ja too ei maitse. Lisage aga suhkrut igale poole… vaat siis on hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 13, 2010 at 11:49 e.l. #273224smitser
Memberno söömisest peab ikka mõnu ka tundma, mitte ainult vajalikke aineid endale sisse manustama
august 13, 2010 at 1:08 p.l. #273235Aile
Memberno söömisest peab ikka mõnu ka tundma, mitte ainult vajalikke aineid endale sisse manustama
august 13, 2010 at 2:14 p.l. #273246Tim.
MemberSuhkruarmastus ei ole küll märgiks “heast maitsemeelest”.Aga aeg-ajalt inimesel, kes rangelt oma toitumist järgib, ongi vaja natuke patustada(kui ta on olukorras kus ta seda teha võib ilma suuremate tagajärgedeta) ja nautida midagi sellist mis igapäeva menüüs ei ole.
august 13, 2010 at 2:36 p.l. #273250Aile
MemberAga aeg-ajalt inimesel, kes rangelt oma toitumist järgib, ongi vaja natuke patustada(kui ta on olukorras kus ta seda teha võib ilma suuremate tagajärgedeta) ja nautida midagi sellist mis igapäeva menüüs ei ole.Kui te olete tasakaalus, tunnete ennast h2sti… siis ei ole ju mitte mingit m6tet seda rikkuda, kui te m6tlete eelpooltoodud retseptuuri.
Samas…ma usun, et ma olen yks suuremaid gurmaane st reeglina s88n seda, mida naudin
august 16, 2010 at 9:47 p.l. #273463trewe
MemberVäga maitsvad tulid, hea oli süüa, kuna koogid olid mõnusalt pehmed/rabedad. Kodujuustuga tegin, tuleb sama välja mis kohupiimaga.
Soovitan kindlasti, kui pole varem teinud pannkooke kodujuustu/kohupiimaga.
august 17, 2010 at 2:52 e.l. #273469Okk
MemberSuhkruarmastus ei ole küll märgiks “heast maitsemeelest”.Soolaarmastus ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2010 at 6:37 e.l. #273474Aile
MemberSoolaarmastus ka mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ma ikka teiega vaidlen…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Te õppige…õppige nagu hullud…ja siis hakkame vaidlema.
august 17, 2010 at 10:44 e.l. #273499missisryan
MemberMis ma ikka teiega vaidlen…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Te õppige…õppige nagu hullud…ja siis hakkame vaidlema.
Aile, üks küsimus sulle, kas vaniljemaitselist proteiinipulbrit võiks sinna lisada maitseks? Teeks ühtlasi magusaks ka. Kuigi ega mul soolaste vastugi midagi ei oleks.
Või läheb proteka raiskamiseks juba…?
Vanasti sai ikka sõrnikuid hapukoorega söödud, mitte moosiga.
Tänan!
august 17, 2010 at 12:42 p.l. #273514Aile
MemberAile, üks küsimus sulle, kas vaniljemaitselist proteiinipulbrit võiks sinna lisada maitseks? Teeks ühtlasi magusaks ka. Kuigi ega mul soolaste vastugi midagi ei oleks.Või läheb proteka raiskamiseks juba…?
Vanasti sai ikka sõrnikuid hapukoorega söödud, mitte moosiga.
Tänan!
Võibolla ma jõuan mingi moment valgupulbrite juurde tagasi…never say never… kuid aastat kaheksa ei ole neid enam tarvitanud (ka siis, kui mulle pakutakse ultra öko, magustatud steviaga jne) ja soovitan sama ka inimestele, kellel puudub objektiivne vajadus neid tavatoidu asemel tarvitada.
Valgupulbri lisamisel pannkoogitaignasse on omad lisaprobleemid (müüakse küll nn pannkoogipulbreid jne…äri on äri). Näiteks…kuidas see juba töödeldud asi muutub, kui teda veel lisaks termiliselt töödelda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas reageerivad temperatuurile kõik selle valgupulbri komponendid?Ma võin kihla vedada, et ette nähtud säilitamistingimused on jahedas ja kuivas.
Kas sellest oli abi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2010 at 1:28 p.l. #273521missisryan
MemberOli küll abi, aitähh põhjaliku vastuse eest!
Olen seda isegi mõelnud et kuidas ta reageerida võiks kuumtöötlemisel… Ja saab tõesti tavatoidust korralikus koguses proteiini kätte ju.
august 17, 2010 at 1:39 p.l. #273523Nony
Member100 % veendunud, et me jõuame ameeriklastele järgi, ega enam palju puudus ei ole.See ei maitse ja too ei maitse. Lisage aga suhkrut igale poole… vaat siis on hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>natuke karm väide ühe paki vaniljekohupiima põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole ise ka mingi suhkrukummardaja, aga… kui palju on neid inimesi, kes suhkrut üldse ei tarbi???aga pakun siis suhkru asemele äkki mustikad ja kookoshelbed sinna pannkoogi taignasse (ei ole ise veel proovinud, aga proovin lähipäevil kindlasti ära)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2010 at 2:23 p.l. #273530Aile
Membernatuke karm väide ühe paki vaniljekohupiima põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole ise ka mingi suhkrukummardaja, aga… kui palju on neid inimesi, kes suhkrut üldse ei tarbi???
aga pakun siis suhkru asemele äkki mustikad ja kookoshelbed sinna pannkoogi taignasse (ei ole ise veel proovinud, aga proovin lähipäevil kindlasti ära)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yldse ei tarbi tavaliselt alles need, kellel juba surm suu ees. (…ja neid ei ole mitte just v2he, pigem j2rjest enam).
Mina ka ei tarbi (ei olnud veel surm suu ees…).
Marjad v6iks j2tta eraldi s88gina, kookoshelbed on parem m6te.
Kuid te kaaluge seda soolast varianti… koos hapukoorega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soolal ja soolal on ka suur vahe… Kookos on ka terakese soolasega v2ga hea.august 17, 2010 at 2:48 p.l. #273536Xero
MemberMina ka ei tarbi (ei olnud veel surm suu ees…).Kas mitte süsivesikud ei lagundata suhkruks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.