Valgupulbrid aspartaamiga
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgupulbrid aspartaamiga
- This topic has 18 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
september 20, 2009 at 7:08 e.l. #18531
jõusaalimees
MemberKas keegi teab,kas on olemas proteiini pulbreid,kus poleks sees kunstlikke magusaineid?niipalju kui olen ise uurinud,pole leidnud.On ju teada,et nt aspartaam jms on vähkitekitavad!Tahetakse vältida lihtsüsivesikuid proteiinipulbrites,kuid asemele pannakse midagi veel kahjulikumat?
september 20, 2009 at 7:11 e.l. #220616navigaator
MemberMaitsetuid proteiinipulbreid küllalt.
september 20, 2009 at 7:23 e.l. #220617matti
MemberKas keegi teab,kas on olemas proteiini pulbreid,kus poleks sees kunstlikke magusaineid?niipalju kui olen ise uurinud,pole leidnud.On ju teada,et nt aspartaam jms on vähkitekitavad!Tahetakse vältida lihtsüsivesikuid proteiinipulbrites,kuid asemele pannakse midagi veel kahjulikumat?Osta lihtsalt maitsestamata valgupulber ja ongi su probleem lahenduse saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 7:26 e.l. #220618lightning
MemberEi meeldi. Mul sõber kasutas kõvasi jõupulbreid.Vanus 19
Tipp oli 85 kg rinnalt , kaal 70
pärast kuu aegset pausi jõusaalist surus ta 55. Kuigi lihasmass oli peaaegu sama.
Kõige naljakam on see et tal on ikka suht suur triitseps ja rinnalihased ning sellega ei suru 60ki ära.
Minul endal on triitseps ikka suht väike ja rinnalihast on ka temast vähem ning surun 75.
Ma ise ka mingi paar korda proovinud jõujooke, aitab küll lihast kasvatada aga mis kiiresti tuleb see kiiresti läheb.
september 20, 2009 at 7:30 e.l. #220620matti
MemberEi meeldi. Mul sõber kasutas kõvasi jõupulbreid.Vanus 19Tipp oli 85 kg rinnalt , kaal 70
pärast kuu aegset pausi jõusaalist surus ta 55. Kuigi lihasmass oli peaaegu sama.
Kõige naljakam on see et tal on ikka suht suur triitseps ja rinnalihased ning sellega ei suru 60ki ära.
Minul endal on triitseps ikka suht väike ja rinnalihast on ka temast vähem ning surun 75.
Ma ise ka mingi paar korda proovinud jõujooke, aitab küll lihast kasvatada aga mis kiiresti tuleb see kiiresti läheb.
Kui asjast suurt ei tea, milleks siis vastata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 7:45 e.l. #220622lightning
MemberKui asjast suurt ei tea, milleks siis vastata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma rääkisin mida ma olen näinud .Oli mu jutus midagi valet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?september 20, 2009 at 8:06 e.l. #220630navigaator
MemberMa rääkisin mida ma olen näinud .Oli mu jutus midagi valet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?nati jobu jutt ju…
september 20, 2009 at 8:13 e.l. #220635Madis232
Memberaspartaam tekitab vähki? seda ma ei teadnudki!
tegelikult ma arvan et isegi kui sa kunstlikult magustatud pulbrit sööd, ühe doseeringu kohta on seal väga väga vähe seda aspartaami. Maitsetu vadak on sinu puhul hea valik.
september 20, 2009 at 8:45 e.l. #220642Sakurai
MemberEi meeldi. Mul sõber kasutas kõvasi jõupulbreid.Vanus 19Tipp oli 85 kg rinnalt , kaal 70
Tõsiselt, ära räägi, kui ei tea. Nii algajad saavadki asjast valearusaama ning tänu sellele tuleb veel rohkem lolli juttu juurde.
september 20, 2009 at 8:54 e.l. #220646Amarillo
Membersellega ma olen päri, mis tuleb kiirelt, läheb kiirelt , aga vaevalt see nüüd jõupulbritest nii suurel määral oli, pigem et ta trenni ei teinud…
aga naturaalsetest valkudest üks paimaid IMO on “Natural Whey” , see reflexi toodang whey
september 20, 2009 at 8:56 e.l. #220647hehee
MemberMa ise ka mingi paar korda proovinud jõujooke, aitab küll lihast kasvatada aga mis kiiresti tuleb see kiiresti läheb.Seda tahaks küll teada, mis imejooki Sa tarbisid, kui paari korraga lihast kasvatas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2009 at 8:56 e.l. #220648Amarillo
Membersee vähivärk on ainult minuteada hiirtel ja tesitel närilistel tekkinud, mingit otsest seost inimestega pole, aga ajule on ta jah otsene mürk, selles ma ei kahtle
september 20, 2009 at 9:03 e.l. #220651lightning
MemberSeda tahaks küll teada, mis imejooki Sa tarbisid, kui paari korraga lihast kasvatas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6x kasutasin
mingi ADRENALIN0 vms…
september 20, 2009 at 11:20 e.l. #220681emmimees
MemberEi tea kuidas ta vähki tekitab aga lihtsalt ei pidavat organismist kergelt välja minema..
Kiirelt tuleb – kiirelt läbi kehtib vaid KEEMIA(ja vb ka raha?) kohta ..valgupulber seda aga pole, seesama valk on ka su igapäevaste toitude sees.
september 20, 2009 at 11:32 e.l. #220684Goleteral
Ma pean ennast üsnagi vaoshoitud inimeseks aga selline ‘jama’ ajab küll vere keema, kõss..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.