Skip to main content

Valgupulber

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Valgupulber

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    sander1232
    Member

Olen 17 aastane ning käin vähemalt 4 korda nädalas jõusaalis. Kaalun 76kg ning olen 193 cm pikk. Kas enne, kui ostan vagupulbrit(mõtlesin, et Hera 80 sobiks), mida peale trenni võtta, pean ma saama oma toitumise korda?

Hellhood
    Member

Toitumine on kõige alus. Toidulisand ei asenda mitmekülgset ja tasakaalustatud toitumist nagu pakilgi kirjas. Herat võid juurde võtta ka niisama, aga ära sealt siis mingit imetulemust oota.

Bulletproof
    Member

Tere,

Millist valku soovitate peale trenni tarbimiseks? Kas Fast Whey+ on normaalne või mis asi see HT-R on, kas midagi kangemat. Vabandan, kui küsimus rumal. Pole kaua aega spordiga kokku puutunud ning ei orjenteeri toidulisandite maailmas absoluutselt.

Ette tänades!

Whey+ on kõige kiirema imendumisega ja puhtam valk. Taastusjook peab aga lisaks koosnema ka süsivesikutest, nt Dextro. HT-R on paljude toimeainete valmissegu. Ühesõnaga kas võtad Whey+ ja segad sinna ise juurde Dextrot ja vajadusel veel teisi toimeaineid nii palju kui tahad või võtad kohe Ht-Ri, milles on kõik tähtsamad toimeained juba koos.

Tänud põhjaliku vastuse eest! Kas saan õigesti aru, et HT-Ril on siis juba Whey sees + lisatud veel muud vajalikku. Järelikult tuleb viimane valida

Tänud põhjaliku vastuse eest! Kas saan õigesti aru, et HT-Ril on siis juba Whey sees + lisatud veel muud vajalikku. Järelikult tuleb viimane valida

Whey tähendab vadakut, selles mõttes on seal jah valk juba sees. Lihtsalt et tavaliselt tuleb eraldi segades soodsam kui valmissegu ostes. HT-R sisaldab muidugi enim toimeaineid ja et sama segu ise kokku segada tuleks osta mingi 5 erinevat toodet.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.