Valgulisand 24/7
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgulisand 24/7
- This topic has 39 replies, 25 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2009 at 4:32 p.l. #228814
AlanBStard
ModeratorPulbrist jäävad vajalikud vitamiinid, mineraalid saamata.Tohoh ?
Pulbris lisaks veel tehislikud lõhna ja maitseained, mis on kah paras mürk.Poepiim on ka “mürk” aga kõik joovad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui valmistoitudeks läheb, siis on juba paras hullumaja.
oktoober 19, 2009 at 4:43 p.l. #228819Anonüümne
GuestMa arvan et näiteks kui sööd 3x päevast korraliku kvaliteetset toitu , (hommik lõuna õhtu ) ja vahepalana võtad 2x päevas 30g valgupulbrit siis on ju päris normaalne.
oktoober 19, 2009 at 4:53 p.l. #228822asdfghjkl
MemberTere kaasfoorumlased, eriti spetsialistid, kui tarvitada valgukontsentraati nt. 4 korda päevas, iga kord ammutades sellest 30gr valku, kas see on sama täisväärtuslik nagu nt. kohupiima süües ? Kui jah, kas siis tuleks kasutada vadakuvalku või kaseiini, hoopistükis nende segu ? Juurde peaks ostma ka BCAA aminohappeid ?Ma arvan, et kui päevas 4 X sheiki juua, siis läheb kõht kinni, vms seedimishäda tekib. Kui kaseiini koguaeg sooleseina küljes hoida pikka aega, siis võib-olla see soolestik läheb rikki kuidagi pikapeale? Samas kosmoses nii vist toitutaksegi, et juuakse sheiki koguaeg tuubist, ja kui neil midagi tervisega pole, siis võib-olla jah ei olegi see halb kui pulbrist elada vaid.
oktoober 19, 2009 at 6:36 p.l. #2288724Qlimax
Memberirw, milleks on vaja nii palju keemiat sisse süüa ja seda 4x päevas, mõttetu keemia koormab neere? aga kvaliteedi suhtes peaks ikkagi parem olema, kuid “keemialihast” pole vaja kellegil.Aga vadakut siis hommiku,peale trenni,kaseiini õhtuti.BCCA on igas valgulisandid sees, oleneb kui palju, pole vaja juurde.Tee endale selgeks mis on “keemia”. Neerude koormamisest – ülisuured kogused valku koormavad neere, selle koguse võid saada ka munast ja kodujuustust.
oktoober 19, 2009 at 6:39 p.l. #2288744Qlimax
MemberMa arvan et näiteks kui sööd 3x päevast korraliku kvaliteetset toitu , (hommik lõuna õhtu ) ja vahepalana võtad 2x päevas 30g valgupulbrit siis on ju päris normaalne.Ma olen haritum ja söön rohkem kui 3 korda päevas, valgukontsentraatide kohta uurin sellepärast, et saaks vahepeal midagi meelepärasemat süüa, mitte ainult teatud toite. Teiseks vadakuvalk pulbri kujul on odavam kui tarbida kohupiima ja mune vajalikus koguses.
oktoober 19, 2009 at 9:11 p.l. #228911AlanBStard
ModeratorMa olen haritum ja söön rohkem kui 3 korda päevasMassikasvatamiseks muuseas on 3x optimaalne, selle kohta on üks uuring ka tehtud. Dieediks on vähemalt tavalise menüü peal rohkem kordi hea, näljatunne on väiksem.
oktoober 19, 2009 at 10:05 p.l. #228918emmimees
MemberMassikasvatamiseks muuseas on 3x optimaalne, selle kohta on üks uuring ka tehtud. Dieediks on vähemalt tavalise menüü peal rohkem kordi hea, näljatunne on väiksem.Kas ma peaks nüüd siis hakkama sööma 3x päevas ja üle 1500kcal ja 70g valku korraga?? MIDA IGANES!! Sa nüdü panid küll päevale punkti…..
EDIT: Kui neid iga päev sigivaid uuringuid uskuda, oleks ammu kõik (mõtte)maailm peapeale pööratud kulturistidel ja muudel inimestel.
oktoober 20, 2009 at 2:55 e.l. #228922AlanBStard
ModeratorKas ma peaks nüüd siis hakkama sööma 3x päevas ja üle 1500kcal ja 70g valku korraga?? MIDA IGANES!! Sa nüdü panid küll päevale punkti…..I know I’m THAT good.
EDIT: Kui neid iga päev sigivaid uuringuid uskuda, oleks ammu kõik (mõtte)maailm peapeale pööratud kulturistidel ja muudel inimestel.Parem uuringuid kui 30 aastat vanu müüte. Sellele siin on lihtne seletus uuringus järgi kontrollitud füsioloogilise mehhanismi näol ka olemas. Lihas lihsalt kaotab tundlikkuse pidevale ühtlasele aminohapete tasemele veres. Ükskõik kui kõrgele.
oktoober 20, 2009 at 4:55 e.l. #228938tereummikust
MemberKui iga päev nende sheikide vahepalaks ka korralikult liha süüa, siis miks mitte. Üldiselt naturaalselt kasvatatud valk beats pulbrid igas olukorras iga kord, olenemata, mis siinsed spetsialistid väidavad. Seda võite küsida nii arstidelt kui ka bioloogia õpetajatelt.
oktoober 20, 2009 at 5:13 e.l. #228942gmaster
MemberKui iga päev nende sheikide vahepalaks ka korralikult liha süüa, siis miks mitte. Üldiselt naturaalselt kasvatatud valk beats pulbrid igas olukorras iga kord, olenemata, mis siinsed spetsialistid väidavad. Seda võite küsida nii arstidelt kui ka bioloogia õpetajatelt.Ma kaldun siiski arvama, et sheigist ja lihast ei saa k6ike eluks vajalikke. Seda enam, et jutt käib ilmselt mingist tavaliselt vadakuvalgust, mitte mingist 1000kr/kg
Ja ärge tulge mulle vitamiinijuttu ajama. On ka muid asju peale toitainete, vitamiinide ja mineraalide.
Igal juhul paneb normaalne toitumine AINULT valgupulbrist+1toiduainest toitumisele ära.
oktoober 20, 2009 at 6:44 e.l. #228944tereummikust
MemberMa kaldun siiski arvama, et sheigist ja lihast ei saa k6ike eluks vajalikke. Seda enam, et jutt käib ilmselt mingist tavaliselt vadakuvalgust, mitte mingist 1000kr/kg .Ma ei olegi sellist asja üldse väitnud. Liha söömise põhjuseks ma mõtlesin sealt saadavat kaltsiumi ja fosforit, mis äärmiselt vajalikud on, kui sellistes kogustes pulbrit neelata, või mis?
oktoober 20, 2009 at 7:12 e.l. #228954Rain 6 kanget
Membertahaks nüüd aru saada mõnest asjast. Kas teemaalgataja siis muud tasakaalustatud toitu ei tarbigi? Kogu toit on tegelikult keemia sisaldades enamjalt hapniku, lämmastiku, süsniku ja muude ainete ühendeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . kas teemaalgataja vasandas tavatoidu valgujoogile ja vastupidi. arvan, et need 2 asja täiendavad teineteist. loomulikult on võimalus süüa ainult tavatoitu, kuid mina isiklikult ei jõua enda päevas kulutatavaid kaloreid tavatoiduga enam sisse ajada, lihtsalt ei lähe sisse see toit nii kergelt. seega tarbin vahepaladena tavatoidu söögikordade vahepeal keskmiselt 3x päevas kas massilisajat või valgujooki. uriinis valke pole leitud (neerud ok järelikult), verepilt ka korras. seega võib väita, et kui terve inimene sööb nii ühte kui teist, siis midagi ei juhtu.oktoober 20, 2009 at 7:37 e.l. #228960R.Tamm
Memberloomulikult on võimalus süüa ainult tavatoitu, kuid mina isiklikult ei jõua enda päevas kulutatavaid kaloreid tavatoiduga enam sisse ajada, lihtsalt ei lähe sisse see toit nii kergelt. seega tarbin vahepaladena tavatoidu söögikordade vahepeal keskmiselt 3x päevas kas massilisajat või valgujooki. uriinis valke pole leitud (neerud ok järelikult), verepilt ka korras. seega võib väita, et kui terve inimene sööb nii ühte kui teist, siis midagi ei juhtu.Mida sa kogu päeva teed, et ei ole aega ja/või jaksu vajalikus koguses toitu süüa?
Kui korralikult sa sööd ja millisel määral tervikuna on menüüs puudujääke – ei tea. Üldiselt on aga nii, et mõõdalaskmised sageli “päeva pealt” tuntavaid negatiivseid mõjusid ei avaldagi. Toime on pikaajaline ja tihti pöördumatu.
oktoober 20, 2009 at 9:50 e.l. #228999gmaster
MemberMa ei olegi sellist asja üldse väitnud. Liha söömise põhjuseks ma mõtlesin sealt saadavat kaltsiumi ja fosforit, mis äärmiselt vajalikud on, kui sellistes kogustes pulbrit neelata, või mis?Ja ma ytlesin, et ei piisa ainult valgupulbris ja lihas leiduvatest ainetest.
Lyhiajaliselt vbl jah, aga ma ei tea, miks keegi endale nii teha peaks tahtma, eriti kui eesmärk on areneda.
oktoober 20, 2009 at 9:56 e.l. #229002rinaldo
MemberLyhiajaliselt vbl jah, aga ma ei tea, miks keegi endale nii teha peaks tahtma, eriti kui eesmärk on areneda.Ju siis kellegile ei meeldi süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.