Valgulisand 24/7
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgulisand 24/7
- This topic has 39 replies, 25 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2009 at 11:50 e.l. #19033
4Qlimax
MemberTere kaasfoorumlased, eriti spetsialistid, kui tarvitada valgukontsentraati nt. 4 korda päevas, iga kord ammutades sellest 30gr valku, kas see on sama täisväärtuslik nagu nt. kohupiima süües ? Kui jah, kas siis tuleks kasutada vadakuvalku või kaseiini, hoopistükis nende segu ? Juurde peaks ostma ka BCAA aminohappeid ?
oktoober 19, 2009 at 11:55 e.l. #228735ants16
MemberPulber on ikkagi keemia. Mina soovitaks max 1x päevas juua valgujooki, muidu võivad tekkida neeru jamad.
oktoober 19, 2009 at 11:56 e.l. #228736gmaster
MemberMuide tehti yks huvitav katse.
Käis asi kuidagi umbes nii, et yhte hiirte gruppi toideti ainult piimaga, ja teist valgu, rasva, pisikese hulga sv ja mineraalidega.
Teise testgrupi hiired surid ära vitamiinipuuduse t6ttu.
Minumeelest väga hea näide iseloomustamaks ainult valgupulbrist toitumist.
(ehk siis kohupiimas peaks vist mingi hulk vitamiine veel olema, valgupulbris vist enam pole, kui just lisatud pole, parandage ka kui eksin)
oktoober 19, 2009 at 11:56 e.l. #228738Amarillo
Memberirw, milleks on vaja nii palju keemiat sisse süüa ja seda 4x päevas, mõttetu keemia koormab neere? aga kvaliteedi suhtes peaks ikkagi parem olema, kuid “keemialihast” pole vaja kellegil.Aga vadakut siis hommiku,peale trenni,kaseiini õhtuti.BCCA on igas valgulisandid sees, oleneb kui palju, pole vaja juurde.
oktoober 19, 2009 at 11:59 e.l. #228741Wire
MemberAmarillo postist ma ei saa nüüd midagi eriti aru. Kas proteiinipulbrist saab “keemialihase” ja pole mõtet võtta nii palju?? Ja siis ütled, et hommikul, peale trennni ja enne magamaminekut võiks võtta samas?
oktoober 19, 2009 at 12:14 p.l. #228747AlanBStard
ModeratorPulber on ikkagi keemia. Mina soovitaks max 1x päevas juua valgujooki, muidu võivad tekkida neeru jamad.Pastöriseeritud ja homogeniseeritud poepiim on hullem keemia kui kvaliteetne külmtöödeldud valgupulber.
Ja millised neerujamad siis täpselt ? Ma siiani pole mingit veenvat infot leidnud (tervete inimeste kohta).
Oota ja kes see oli kes tahtis 24% BCAA-sid sisaldavale vadakuvalgule BCAA-sid lisada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vadakuvalgu põhieelis on odavus ja lahustuvus. Parimaid tulemusi on valgusheikidest andnud ikka kaseiinid. Nende kahe segu võiks teoreetiliselt veel parem olla.
oktoober 19, 2009 at 12:17 p.l. #228748InsaneQlimax
MemberNt. Tippsprinter Maurice Greene laksis 3x päevas proteiini jooki. Ja vat kus lippas, ei olnud tal neeruhädasid ega miskit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 12:22 p.l. #228750Kristjan-Johannes Konsap
MemberOleneb tarvitatavast lisandist. Enamik odavaid vadakupulbreid sama täisväärtuslikud ilmselt ei ole. Toidukordade asendamiseks soovitaks ma vadaku asemel aeglasema imendumisega valku: kaseiini või kaseiini ja vadaku segu. Paremad segud sisaldavad muidugi ka munavalge valku jms. Need oleks juba põhimõtteliselt sama täisväärtuslikud, vähemalt aminohappelise koostise poolest.
oktoober 19, 2009 at 12:33 p.l. #228755matroxx
Membertegemist on ikkagi toidulisandiga mitte toidu asendajaga.normaalsuse piires tarbida siis tuleb ainult kasuks.nii on pea iga asjaga.
oktoober 19, 2009 at 2:26 p.l. #228771LaurL
Member1x päevas piisab valgu võtmisest puruna ( äärmisel juhul isegi 2x päevas võib võtta puruna )
aga rohkem mina küll ei võtaks!
Söö parem täisväärtuslikku toitu nende pulbrite asemel!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 2:30 p.l. #228774Goleteral
MemberAga miks mitte? Kui finantsi on ja AINULT pulbrit ei lürbi siis võid täiesti vabalt võtta.
Ma tean paljusid kes kaseiini ja whey’d päev läbi ~3x võtavad ja raisk, elavad veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2009 at 2:31 p.l. #228775Amarillo
MemberNt. Tippsprinter Maurice Greene laksis 3x päevas proteiini jooki. Ja vat kus lippas, ei olnud tal neeruhädasid ega miskit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja aga algaja Keldi Vallo tarbis üle ja jäi neerudest ilma
oktoober 19, 2009 at 3:10 p.l. #228778zwen
MemberPulbrist jäävad vajalikud vitamiinid, mineraalid saamata. Pulbris lisaks veel tehislikud lõhna ja maitseained, mis on kah paras mürk.
oktoober 19, 2009 at 3:12 p.l. #228779sukisuki
MemberKuidas see väljendub kui valk hakkab neerudele liiga tegema?
oktoober 19, 2009 at 3:31 p.l. #228788timo116
MemberPulbrist jäävad vajalikud vitamiinid, mineraalid saamata. Pulbris lisaks veel tehislikud lõhna ja maitseained, mis on kah paras mürk.sa siis räägid, et mujal toidus pole lõhna-, maitse- ja värvaineid juurde lisatud?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.