Valgukoks hommikusöögiks
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgukoks hommikusöögiks
- This topic has 30 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
august 18, 2009 at 9:10 e.l. #214125
jrx
MemberSelle kava põhjal võiks arvata, et tõstad liiga kergeid raskuseid ja liiga tihti selleks et kasvada.
Proovi Westside for Skinny bastardsit ntx ja vaata kuidas see on.
august 18, 2009 at 9:11 e.l. #214127krut949
Memberteate, kui pappi on, siis lase aga käia, kuid jah, igasugune sheik välja arvatud kaseiin, läheb kiirelt seedekulglast läbi ja oledki jälle näljane. proovi näiteks õhtul süüa sedasi – 200 g kodujuust (umbes 30 valku) plus siis 150 grammi heerinafileed (24 g valku, 15 g rasvu) pluss 50g pähkleid. olen ise ka kiire seedimisega, aga sedasi on hommikul ikka veel tunne, et süüa pole vaja. siis sunnin ennast omletti ja tatart või muid selliseid asju sööma. Öösel kulutab tegelikult väga vähe energiat, kui magad, sest a) kehatemperatuur on madalam,
august 18, 2009 at 9:23 e.l. #214130Samakamees
MemberEile hommikul olin sunnitud sheigi tegema , kuna külmkapp oli tühi…tegin piimaga sheigi , astusin toast välja , et trenni minna ja kõht hakkas kohe korisema. Mina jään igatahes küll pudru ja munade peale
august 18, 2009 at 9:45 e.l. #214135tarmzz
MemberEile hommikul olin sunnitud sheigi tegema , kuna külmkapp oli tühi…tegin piimaga sheigi , astusin toast välja , et trenni minna ja kõht hakkas kohe korisema. Mina jään igatahes küll pudru ja munade peale
august 18, 2009 at 10:48 e.l. #214152LB
Member.
topeltpost
august 18, 2009 at 10:49 e.l. #214156LB
MemberMina segan hommikuti vadakut kaerahelbepudru sisse (u 15 g) + veel mingid võileivad jms. Arvan, et see on mõistlik variant.Ma ise vadakut enam üldse ei tarbi.Seisavad kodus 2 2.3kg ON valkupytti ja beta alanine ka, samas areng on päris hea hetkel veel.Lihtsalt ei leia et peab nii palju tarbima valku kui just metsikult trenni ei tee, teadsid et liiga suure valgu osakaaluga menüü tagajärg on see, et kaltsiumit hakkab keha luudest välja ajama vms.Igatahes et poindi juures olla, siis mainin, et hommikuks on päris hea teha sellist möginat: 2-3 muna ja sisse paned supilusikatäie kaerakliisid.Kõht pääris kaua täis ja saab ka kiudaineid.Samas see valgukoks on hea kui tõesti tegelikult magad sisse, siis autoroolis saab kiiruga ära juua tööle minnes.
august 18, 2009 at 11:11 e.l. #214158emmimees
MemberMiks sa mõnda lihtsamat kava ei võiks teha? Kust sa selle üldse said?Kava on väga lihtne ja loogiline kui sellest aru saada, endal võttis ka algul aega arusaamine
Selle kava põhjal võiks arvata, et tõstad liiga kergeid raskuseid ja liiga tihti selleks et kasvada.Proovi Westside for Skinny bastardsit ntx ja vaata kuidas see on.
2×15 päeval on kerged raskused kuid 2trenni hiljem on juba 4×6 ja trennid võtavad ikka üsna läbi, niiet kõik on proportsioonis ja raskused muudkui kasvavad …kuna tööl ei käi hetkel siis on aega puhkamiseks/söömiseks/taastumiseks ka piisavalt. Aga tänan kava soovitamast …tahangi midagi uut proovida, midagi mis oleks jaotatud rohkemate päevade peale, see praegune oli rohkem mõeldud aktiivsele tööinimesele kes ei jõua igapäev saali..
august 18, 2009 at 1:01 p.l. #214194PumaZ
MemberMa tegin ühekorra tääle vadakust pannkooke kaasa, lisasin minimaalselt jahu, selleasemel panin vadakut, tulid nagu sõrnikud välja
august 18, 2009 at 1:17 p.l. #214199Vägivaldur
MemberTreeningkaval pole tegelikult häda midagi (ilusti vastaslihased töötavad jne), aga nii suurel määral pulbrist toitumine on IMO perverssus. Eriti kui oled harrastussportlane või oma treeningteed alles alustanud. Ja kui on kõht tühi, siis proovida seda täis hoida vadakuga!?!?
august 18, 2009 at 1:40 p.l. #214205emmimees
MemberÜkski valgupulber ei hoia kõhtu täis, ainult pulbrit tarbin vahetult ennem ja peale trenni, teised korrad mingi näksimisega koos. Kokku tuleb mingi 2-3gr kehakg kohta. Muidgi on olukordi(kodust eemal), kus tekib näljatunne ja tuleb sheik sisse valada..
august 18, 2009 at 1:47 p.l. #214208Anonüümne
GuestSelle kava põhjal võiks arvata, et tõstad liiga kergeid raskuseid ja liiga tihti selleks et kasvada.Proovi Westside for Skinny bastardsit ntx ja vaata kuidas see on.
Westside for Skinny bastards ?
august 18, 2009 at 1:50 p.l. #214209Vägivaldur
MemberÜkski valgupulber ei hoia kõhtu täis, ainult pulbrit tarbin vahetult ennem ja peale trenni, teised korrad mingi näksimisega koos. Kokku tuleb mingi 2-3gr kehakg kohta. Muidgi on olukordi(kodust eemal), kus tekib näljatunne ja tuleb sheik sisse valada..august 18, 2009 at 2:02 p.l. #214211T6nu69
Member
Ega see minu pood ei ole. Ma pean ka lisandite eest maksma. 1/3 palgast lähebki lisandite peale suht.
Samas vähemalt on tulemust, mitte ei istu ma suvalise vadaku peal ja mõtle, miks ma ei kasva nagu suur osa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nonii räägi välja mis imejooke või lisandeid tarbid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2009 at 2:19 p.l. #214213Kristjan-Johannes Konsap
Member