valgujook enne magama minekut
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » valgujook enne magama minekut
- This topic has 26 replies, 16 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
mälvõu.
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2007 at 7:26 p.l. #113306
PT London
MemberVabandust kui ma võtsin sult ära selle lõbu, et sa sokraatilisel meetodil mingit tüüpi, keda n00biks pead foorumis peedistada saad jälle…
Oleks väga raske vastu tahtmist või tahteliselt mitte kontrollitud tegevusena öösel üles ärgata JA valgujooki juua.
1. See mis sa ylal vaitsid on sinu puhtalt ettekujutus!
2. Talitan ise sama moodi ja juba enne seda kui teadsin et öösel valgu tarbimine kasuks tuleb ja k6ike seda vastu tahtmist, kuna uni lihtsalt laheb ara ja keha n6uab toitu!
Ei soovi siit midagi edasi aretada, kuna oleme teineteist valesti m6istnud!
aprill 26, 2007 at 9:56 e.l. #113327Saabastega Kass
MemberTubli, et sa ikka tead mida raagid, aga teatud pahklitest(inida pahklid) v6iks eemale hoida, eriti dieedi ajal ja enne magama minekut!Mis need indiapähklid siis nii pahad on
aprill 26, 2007 at 9:59 e.l. #113329yamikazi
Memberyamikazi
MemberTegi mis tegi, aga väga õigesti tegi (juhul kui tegemist oli aeglase valguga). Une piisava kogupikkuse juures võimaldab korraks üles ärkamine GH’d aktiviseerida.Ma loodan et ma vägat lolli küsimust ei esita aga mis see GH on ?
aprill 26, 2007 at 10:39 e.l. #113331M.M.
MemberAusalt öeldes ei jõua ma ära oodata millal ilmub veel viimast lihvi saav raamat kulturismi sõpradele. See raamat peab saama kohustuslikuks kirjanduseks KÕIGILE. Ma loodan, et siis jäävad ära paljud mõtetud vaidlused ja diskusioonid nii treeningu- kui ka toitumise osas. Nii, et olge valvel !
aprill 26, 2007 at 10:40 e.l. #113332Kuup
Membergasvu hormoon
aprill 26, 2007 at 10:55 e.l. #113333PT London
Membergasvu hormoon
aprill 26, 2007 at 10:57 e.l. #113334PT London
MemberMis need indiapähklid siis nii pahad on
aprill 26, 2007 at 11:35 e.l. #113340ROtter
MemberAusalt öeldes ei jõua ma ära oodata millal ilmub veel viimast lihvi saav raamat kulturismi sõpradele. See raamat peab saama kohustuslikuks kirjanduseks KÕIGILE. Ma loodan, et siis jäävad ära paljud mõtetud vaidlused ja diskusioonid nii treeningu- kui ka toitumise osas. Nii, et olge valvel !Ole ikka optimist!
mai 1, 2007 at 6:42 p.l. #113947Kristjan-Johannes Konsap
MemberAusalt öeldes ei jõua ma ära oodata millal ilmub veel viimast lihvi saav raamat kulturismi sõpradele. See raamat peab saama kohustuslikuks kirjanduseks KÕIGILE. Ma loodan, et siis jäävad ära paljud mõtetud vaidlused ja diskusioonid nii treeningu- kui ka toitumise osas. Nii, et olge valvel !Tore.
Siis on kõik ühes kohas ja paberil must-valgelt kirjas. Mulle meeldib poole kohaga vanakoolimehena ikka raamatust lugeda, siis jääb paremini meelde ka ja ei pea mõtlema, kas see artikkel nüüd jälle mõne toidulisandifirma reklaam ega tippkulturisti liialdus ole.
mai 1, 2007 at 7:07 p.l. #113952veinikaarija
MemberMillal oleks raamatu ilmumisaeg? Ja, kui ma olen Arnold Tokko jutust õieti aru saanud, siis esialgu läheb raamat esialgu jagamisele EKFL liikmetele ja nendele, kes asjaga rohkem seotud on, mitte kohe müügiks.
Ma loodan, et hr.Tokko avaldab rohkem infot ilmuva teose kohta.
mai 1, 2007 at 9:11 p.l. #113965mälvõu
Memberma pistan ennem magamaminekut tavaliselt ühe kohupiima nahka, siis tuleb hea uni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.