valgud ja trenn .
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » valgud ja trenn .
- This topic has 34 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
mispo.
-
AutorPostitused
-
juuni 11, 2009 at 7:03 p.l. #17153
NO PAIN NO GAIN
Member8elge palun kas on mingit vahet, kui treenida hommikul v6i 6htul ?
ja kui mul alati on trenn olnud 6htul, kuidas oleks parem oma valgud saada .
hetkel v6tan 2/3 hommiku poole, ja 1/3 peale trenni .
kuskilt olen lugenud et parem on v6ta peale trenni suurem osa p2evasest vajadusest .
mida teie soovitate ?
juuni 11, 2009 at 7:05 p.l. #201580Janno1
Memberolenev kuidas keegi on harjunud võtma. Võetakse enne ja pärast trenni, mõni võtab hommikul ja õhtul, kuigi üldiselt on peale trenni kohe valkusid vaja. Ma arvan, et sellest suhtes pole erilist vahet, millal sa seda võtad, peaasi, et peale trenni ühe võtad. Ülejäänud võid päeva peale ära jaotada.
juuni 11, 2009 at 7:07 p.l. #201582Amarillo
Memberwtf , eriti vahet ei ole kas treenid õhtu või hommiku poole, kuigi üldisemalt viidatakse ikkagi et õhtune trenn oleks etem, aga nt mulle sobib hommikune rohkem , kuna mul vähemalt rohkem energiat.
mis valgujama sa jahusid:D , võta sheiki ainult peale trenni umbes 30g valku ja asi ants
juuni 11, 2009 at 7:14 p.l. #201584Goleteral
MemberValgu tarbimine tuleb ikka terve päeva peale jaotada, see et sa hommikul tarbid suuremas koguses valku aga siis ülejäänud toidukordadel jätad valgud unarusse on väga vale lähenemine, treeniv inimene vajab ikkagi oma päevast valgunormi kõigi toidukordade peale jaotatuna, oletame et sööd 5 korda päevas ja päevane valgu norm on 180g, 180/5 = 36g valku, igast toidukorrast 36g valku ja kogumoos…
Ja hommikul / õhtul treenimine on kuidas endale meeldib, mõlemal on omad plussid miinused, üleüldse väga palju varem läbi matsutatud küsimusi on tekkinud teie poolt, kasutage otsingut ja lugege artikleid..
juuni 11, 2009 at 7:18 p.l. #201586xintoc
Membervalku ürita saada kätte tavalisest toidust nii palju kui jaksad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Iga toidukord on tähtis.Kui õhtul treenida, siis hommikul võib kõht mõnikord super tühi olla ning unise peaga on suht tüütu süüa teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui hommikul treenida, siis päeva lõpus tuleb parem uni. – Mina näen vahet nii.juuni 11, 2009 at 7:34 p.l. #201594PumaZ
Membermulle meeldib igastahes õhtuti treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2009 at 8:16 p.l. #201609wenom
Member8elge palun kas on mingit vahet, kui treenida hommikul v6i 6htul ?ja kui mul alati on trenn olnud 6htul, kuidas oleks parem oma valgud saada .
hetkel v6tan 2/3 hommiku poole, ja 1/3 peale trenni .
kuskilt olen lugenud et parem on v6ta peale trenni suurem osa p2evasest vajadusest .
mida teie soovitate ?
tava toitumine korda maksimaalselt valgurikkad tugevad toidud midavähem pahna sööd seda parem
ära mõtle millal ja palju süüa võid söö söö ja veelkord söö kui tahad kasvada ja tugevaks saada
alati kohe peale trenni kiiresti imenduv valgu zheik umbes 40g valku ja 50g süsivesikuid raudselt see on tegelt kuritegu organismi vastu kui ei võta eriti kui teed tihti ja tugevalt trenni
kui tahad võid võtta hommikul, lõunal enne trenni kiiresti imendua valgu zheigi
ja enne magama minekut aeglasti imenduva valgu zeigi nn. ööproteiini
ega see paha ei tee kui nii tarbida aga kas on mõtet oleneb mis on su eesmärk
trenn hommikul, õhtul või lõunal vahet pole nii kuidas harjund ja omale meeldib peaasi et umbes tund enne trenni korralikult alati sööd ja kindlasti kohe peale trenni süsivesiku valgu zheik ning tunni paari pärast tugev söök….
juuni 11, 2009 at 8:18 p.l. #201611NO PAIN NO GAIN
Membertava toitumine korda maksimaalselt valgurikkad tugevad toidud midavähem pahna sööd seda paremära mõtle millal ja palju süüa võid söö söö ja veelkord söö kui tahad kasvada ja tugevaks saada
alati kohe peale trenni kiiresti imenduv valgu zheik umbes 40g valku ja 50g süsivesikuid raudselt see on tegelt kuritegu organismi vastu kui ei võta eriti kui teed tihti ja tugevalt trenni
kui tahad võid võtta hommikul, lõunal enne trenni kiiresti imendua valgu zheigi
ja enne magama minekut aeglasti imenduva valgu zeigi nn. ööproteiini
ega see paha ei tee kui nii tarbida aga kas on mõtet oleneb mis on su eesmärk
trenn hommikul, õhtul või lõunal vahet pole nii kuidas harjund ja omale meeldib peaasi et umbes tund enne trenni korralikult alati sööd ja kindlasti kohe peale trenni süsivesiku valgu zheik ning tunni paari pärast tugev söök….
ei tarbi valgusheike..
juuni 11, 2009 at 8:36 p.l. #201620taliindrek
Memberei tarbi valgusheike..Korralik valgu + süsivesikute rohke toit peale trenni, kui ei tarbi..piim jms.. värk, taimsed, loomsed rasvad (kasulikke rasvu)
juuni 11, 2009 at 8:39 p.l. #201621wenom
MemberKorralik valgu + süsivesikute rohke toit peale trenni, kui ei tarbi..piim jms.. värk, taimsed, loomsed rasvad (kasulikke rasvu)peale trenni ainult kiirest imenduvaid toite piima ei soovita aeglustab oluliselt toitainete imendumist
piim hea valk aga mitte kohe peale trenni
juuni 11, 2009 at 8:42 p.l. #201622taliindrek
Memberpeale trenni ainult kiirest imenduvaid toite piima ei soovita aeglustab oluliselt toitainete imendumistpiim hea valk aga mitte kohe peale trenni
Tõsi, seda ma unustasin.. Korralik toit siis keskmiselt 60-90 minuti pärast, peale trenni.. Esialgu, kiiresti imenduvad valgud..
juuni 11, 2009 at 9:02 p.l. #201631wenom
MemberTõsi, seda ma unustasin.. Korralik toit siis keskmiselt 60-90 minuti pärast, peale trenni.. Esialgu, kiiresti imenduvad valgud..ja ka kindlasti süsivesikud 40g valku 50g süsivesikuid
juuni 11, 2009 at 9:10 p.l. #201632Hi
Memberja ka kindlasti süsivesikud 40g valku 50g süsivesikuidpigem 30/60 (üks kahele suhe)
juuni 11, 2009 at 9:20 p.l. #201633wenom
Memberpigem 30/60 (üks kahele suhe)võib ka nii ega mingit ühte põhjapanevat tõde pole olemas
väga erinevalt võib süia
juuni 12, 2009 at 7:50 e.l. #201675taliindrek
MemberMina isiklikult muidu söön valgupulbrit 100g ja süsikad 50g. Vägagi normaalne, kuid ei jätaks ka seda ütlemata, et pakendi peal on, et peaks võtma 240g peale trenni, aga see on sulaselge raiskamine minujaoks.. ning ma olen seda suht kaua ka söönud. Esimese pakendi sõin nii nagu kirjas oli, aga ei olnud küll midagi aru saada, et juurde tuli, ei kaalus, ega peeglis. Nüüd kui söön seda poole vähem + süsiveikupulbriga on hoopis teine asi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.