Valgud ja rohusööjad ja loomasööt
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Valgud ja rohusööjad ja loomasööt
- This topic has 100 replies, 50 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2012 at 8:15 p.l. #321106
heikis
Membera mul on süügiküna juba ostetud. et võiks siis juba täita ka millegagi
august 2, 2012 at 8:17 p.l. #321107heikis
Membertegelikult pole point massilisajate mõttekuses vaid selle müüdi tõsiseltvõetavuses.
august 3, 2012 at 6:25 e.l. #321114daemonium
Membertegelikult pole point massilisajate mõttekuses vaid selle müüdi tõsiseltvõetavuses.
Millise müüdi?
Sinu tuttava sõber on siis tegelane müüdist,
august 3, 2012 at 7:13 e.l. #321116salasilm
MemberIlmselt mõeldakse selle jõusööda all kalajahu. Arvestades, et inimene kui liik on kõigesööja ja seda antakse meie maal isegi veistele, peaks see inimesele vägagi söödav olema. Kohe kindlasti on ta vähemalt 100x odavam kui inimestele mõeldud valgupulber. Lisainfot: http://www.eviljasalv.ee/et/tooted/loomakasvatustooted/kalajahu
Nii et kõik kribin-krabin viljasalve kalajahu ostma.
august 3, 2012 at 7:15 e.l. #321117gmaster
MemberIlmselt mõeldakse selle jõusööda all kalajahu. Arvestades, et inimene kui liik on kõigesööja ja seda antakse meie maal isegi veistele, peaks see inimesele vägagi söödav olema. Kohe kindlasti on ta vähemalt 100x odavam kui inimestele mõeldud valgupulber. Lisainfot: http://www.eviljasal…tooted/kalajahu
Nii et kõik kribin-krabin viljasalve kalajahu ostma.
Kindlasti pole see ainus.. olen näinud ka mingit nisu-soja-piimavalgu segu nisujahuga.
august 3, 2012 at 7:44 e.l. #321120salasilm
MemberVasikatele antakse lõssipulbri baasil piima asendajat. Midagi sellist http://www.remedium….2&pid=15&rid=10 . See peab olema samuti väga odav, sest päris piima ei jooda suurfarmi vasikatele keegi (ja vasikad võtavad kaalus juurde kuni 1 kg päevas). Kui võtta, et kalajahu on nagu valgupulber (70% valku) siis “massilisaja” (mis harilikult sisaldab süsivesikuid ja valku suhtes 1:1 kuni 3:1) on mõni teine toode sealt viljasalve lehelt. Näiteks sojašrott, linakook, õlleraba. Kuna mu vanemad tegelesid vanasti loomakasvatusega, olen ma nende toodetega kokku puutunud. See kraam ei ole midagi eksootilist, kauget või kättesaamatut: lähed oma farmeriautoga viljasalve kohale ja ostad suurte kottide kaupa nii palju vaja.
Ma ei kujuta seda söömist küll eriti ette. Oma mälestuste baasilt pakuks, et värske lehmasitt maitseb paremini kui see kalajahu. Aga mine sa tea, võibolla kui lisada sinna kalajahusse vaniljet, sokolaadi või maasikamaitset siis on juba vägagi söödav kraam.
august 3, 2012 at 8:26 e.l. #321121JungaTroll
MemberMinu mäletamist mööda ei esitata lihtsalt sellisele loomatoidule nii kõrgeid nõudmisi kui inimtoidule. Seal lubatakse ka kõikvõimalikke jääkaineid jms. Vanasti tehti pulbrit muuhulgas ka nt. piimast, mida inimestele pakki, kohupiima või juustu sisse panna ei tohtinud. Ei tea, ehk on asi vahepeal muutunud ja FAST teeb oma pulbripeotäit hingehinnaga müües lihtsalt head äri?
august 3, 2012 at 11:43 e.l. #321130Archangel
MemberFAST teeb oma pulbripeotäit hingehinnaga müües lihtsalt head äri?
Seda niikuinii, lol.
Jään esialgse arvamuse juurde, et poodides meil toidust puudust ei tule ning loomasööda tarbimine on ikka liigne tobedus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2012 at 12:44 p.l. #321131tii
MemberSelle jutu peale vaatasin kassitoidu pakilt koostist: vitamiinid A, D3, E, lisaks tsink, tauriin, jood, seleen…
august 3, 2012 at 12:59 p.l. #321136Kristjan-Johannes Konsap
MemberMina ei julgeks sellist asja süüa. Kes asjaga kursis teab, kui väga kontrollitakse toidulisandeid ja millist kadalippu peab läbima, et uus toidulisandi toode turule tuua.
Kui üldse, siis julgeksin süüa piimakombinaadist tulnud lõssipulbrit vms, aga loomasööta…
Kui meeleheitel peab olema?
august 3, 2012 at 4:51 p.l. #321152matti
MemberLisaks ei tasuks ära unustada, et loomasööt sisaldab üldjuhul ka omajagu tuhka, tavaliselt 8-10 %. Samuti võib see olla sedavõrd rõveda maitsega, et see ei püsi ka suurimal massohistil sees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 3, 2012 at 6:54 p.l. #321163maleva
MemberMina ei julgeks sellist asja süüa. Kes asjaga kursis teab, kui väga kontrollitakse toidulisandeid ja millist kadalippu peab läbima, et uus toidulisandi toode turule tuua.
Kui üldse, siis julgeksin süüa piimakombinaadist tulnud lõssipulbrit vms, aga loomasööta…
Kui meeleheitel peab olema?
Hobuse- ja lehma udarakreemi julged ikka määrida?
Alles paar päeva tagasi võtsin vastu jõusööda, ja mulle sealt ei jäänud küll mingit erilist sisaldust silma, et paneks tarbimisele mõtlema. Uuel nädalal üritan üle vaadata, mis täpne koostis oli…
august 4, 2012 at 12:13 p.l. #321215AlanBStard
ModeratorLisaks ei tasuks ära unustada, et loomasööt sisaldab üldjuhul ka omajagu tuhka, tavaliselt 8-10 %.
Mitte ei sisalda vaid põletamisel tekib.
august 4, 2012 at 12:31 p.l. #321221AlanBStard
ModeratorSeda niikuinii, lol.
Jään esialgse arvamuse juurde, et poodides meil toidust puudust ei tule ning loomasööda tarbimine on ikka liigne tobedus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Linakoogi taolist asja vist poest ei saa ja kirjeldus tundub üsna nämma.
Ja põhimõtteliselt kasutatakse sama materjali vist ka seemneleibades ehkk ilusama nimetusega. Aga ühel oli kenasti kirjas et linašrott.
august 4, 2012 at 12:37 p.l. #321223ROtter
MemberHobuse- ja lehma udarakreemi julged ikka määrida?
Alles paar päeva tagasi võtsin vastu jõusööda, ja mulle sealt ei jäänud küll mingit erilist sisaldust silma, et paneks tarbimisele mõtlema. Uuel nädalal üritan üle vaadata, mis täpne koostis oli…
Paljugi sõltub tootmisel sanitaar- ja hügieenilistest tingimustest kinnipidamisest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.