Valgud ja rohusööjad ja loomasööt
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Valgud ja rohusööjad ja loomasööt
- This topic has 100 replies, 50 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2009 at 3:34 p.l. #187913
jorsik
MemberJohn Berardi just tegi, peaaegu… hommikul sõi 3 muna juustuga, muu oli taimne.Metsik gaasitoodang olevat olnud…
Selline kombo võib tõesti tekitada. Ma mõtlesin ikka ainult taimi nosida. BTW, mis sellest arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehret Fastingmärts 24, 2009 at 4:03 e.l. #188040ROtter
MemberSelline kombo võib tõesti tekitada. Ma mõtlesin ikka ainult taimi nosida. BTW, mis sellest arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehret FastingTaimedes ei ole B12 vitamiini. Selle vaeguse tagajärjel tekib inimesel kehvveresus. Samuti ei ole D-vitamiini. Inimestel, kes ei saa piisavalt D-vitamiini, tekib luupehmus. Probleeme on ka rauaga, sest taimedes on mitteheemne raud, mida inimese organism omastab halvasti. Rauavaeguse tagajärjeks on väsimus, pikenenud taastumisaeg, kehvveresus.
jaanuar 7, 2010 at 9:33 e.l. #247746kuuliks
MemberVõibolla taimsed valgud? Sojavalk näiteks ..Mis firma praegu sojat üldse toodab? Oli meil Sojafoods, mis läks aga pankrotti ja sealt oli minnu lemmiktoode Tofu. Seda vist enam pole kuskilt saada?
Kas kodujuust ja muna kuuluvad ka taimsete valkude hulka?
jaanuar 7, 2010 at 9:39 e.l. #247748Vilps
MemberKas kodujuust ja muna kuuluvad ka taimsete valkude hulka?Ei.
jaanuar 7, 2010 at 1:20 p.l. #247815dirty scorpion
MemberTaimedes ei ole B12 vitamiini. Selle vaeguse tagajärjel tekib inimesel kehvveresus. Samuti ei ole D-vitamiini. Inimestel, kes ei saa piisavalt D-vitamiini, tekib luupehmus. Probleeme on ka rauaga, sest taimedes on mitteheemne raud, mida inimese organism omastab halvasti. Rauavaeguse tagajärjeks on väsimus, pikenenud taastumisaeg, kehvveresus.Palju on normaalne päevane raua ja D-vit kogus füüsiliselt aktiivsel inimesel?
jaanuar 7, 2010 at 1:28 p.l. #247816ROtter
MemberPalju on normaalne päevane raua ja D-vit kogus füüsiliselt aktiivsel inimesel?D-vitamiini kohta:
http://209.85.229.132/search?q=cache:LA4k5…=clnk&gl=ee
Mineraalide kohta:
jaanuar 7, 2010 at 2:14 p.l. #247835Sadist2
Memberma arvan et ei tohiks unustada seda, et mõned inimesed on lihtsalt andekamad ja geneetiliselt soositud.
ise arvan, et palju valku ei olegi mõtet tarbida, rohkem oleks kasu süsivesikutest
muidugi ise, kes ma kaalun 85kg, arvan et oleks vajalik päevas vähemalt 100g valku saada
muide, kas valgu tarbimine võib mõjutada jõudu ja selle arendamist ?
jaanuar 7, 2010 at 2:34 p.l. #247841Amarillo
Memberma arvan et ei tohiks unustada seda, et mõned inimesed on lihtsalt andekamad ja geneetiliselt soositud.ise arvan, et palju valku ei olegi mõtet tarbida, rohkem oleks kasu süsivesikutest
muidugi ise, kes ma kaalun 85kg, arvan et oleks vajalik päevas vähemalt 100g valku saada
ei, valgud on lihtsalt energia allikas, jõu ja lihaskasvuga pole midagi pistmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 2:53 p.l. #247842Archangel
Memberma arvan et ei tohiks unustada seda, et mõned inimesed on lihtsalt andekamad ja geneetiliselt soositud.ise arvan, et palju valku ei olegi mõtet tarbida, rohkem oleks kasu süsivesikutest
Sa oled siin foorumis ikka varem ka käinud? Teemasid lugenud?
Kui sa kavatsed jah öelda siis ma kutsun sind valetajaks. Sellist teksti ei saa ajada inimene, kes on kasvõi pool tundi siinses foorumis ringi vaadanud…
jaanuar 7, 2010 at 3:21 p.l. #247854MoloM
MemberÜldiselt loetakse taimetoitlasteks neid, kes liha ei söö. Kui ekstreemseks peale seda minnakse, on oma teha.Palun, siin taimetoitluse erinevad liigid :
* Lakto-ovovegetariaanlased ei söö liha (s.h. kala, linnuliha), aga söövad muna-, piimatooteid ja mett.
* Laktovegetariaanlased ei söö liha ega ka munatooteid, kuid söövad piimatooteid ja mett.
* Ovovegetariaanlased ei söö liha ega ka piimatooteid, kuid söövad munatooteid ja mett.
* Veganid ei söö ei liha, muna-, piimatooteid ega ka mett.
jaanuar 7, 2010 at 3:33 p.l. #247858philh
Membervaevalt et se Hackenschmidt ainult taimi järas,taimetoitlased söövad ju ka piimatooteid nagu kohupiim,kodujuust jms mis sisaldavad päris palju valkeHackenschmidt oli 100% taimetoitlane,mul mingi raamat mis r22gib tema elust ja tegemistest.Ta hakkas taimetoitlaseks hiljem ta pole seda kogu elu olnud(igaljuhul v2ga huvitav mees on)
jaanuar 7, 2010 at 3:50 p.l. #247859kuuliks
MemberEi.Millised on taimsed valgud? Kui aga lugeda Hackenschmidti lugu, et ta on/oli vegan ja kulturist, siis tema menüüsse kuulusid ka muna ja kodujuust.
jaanuar 7, 2010 at 3:52 p.l. #247860kuuliks
MemberHackenschmidt oli 100% taimetoitlane,mul mingi raamat mis r22gib tema elust ja tegemistest.Ta hakkas taimetoitlaseks hiljem ta pole seda kogu elu olnud(igaljuhul v2ga huvitav mees on)Ole hea ja avalda raamatu autor ja pealkiri.
jaanuar 7, 2010 at 4:45 p.l. #247874MMArtist
MemberNo päris need õiged taimetoitlased ei söö mune ja piimatooteid ka, vaid ainult looduses kasvavaid asju.Minu loogika järgi söövad õiged taimetoitlased ainult seda,mille valmistamise käigus ei tapeta loomi/linde/kalu. Ehk siis muna mitte aga piima ikka joovad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 4:48 p.l. #247875Jarmo Oberst
MemberMinu loogika järgi söövad õiged taimetoitlased ainult seda,mille valmistamise käigus ei tapeta loomi/linde/kalu. Ehk siis muna mitte aga piima ikka joovad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks neid taimetoitlaseid ole erinevaid, kes kui tõsiselt seda asja võtab. Mõni sööb ainult rohelist ja tunneb elust rõõmus (mis tundub küll minu jaoks kummaline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.