valgud ja neerud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » valgud ja neerud
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
september 9, 2008 at 8:07 p.l. #14856
leinekas
MemberMul siis selline küsimus treenijatele,kelle igapäevane valgukogus on normaalsest tunduvalt suurem.On teada ,et lisavalk koormab neere ning sellest ka küsimus ,kas keegi teist käib neid regulaarselt ka kontrollimas,
või ootavad suurem osa hetkeni kui neerud ennast ise tunda annavad? Ausalt öeldes ei ole ka mina kunagi kontrollis käinud.Nii palju kui ma kuulnud ning lugenud olen ,siis on teada ,et osadel inimestel ei
mõjuta suurenenud valgukogus neerude tööd oluliselt,kuid enne oleks vaja ju teada saada ,kas sa ka ise kuulud sellesse seltskonda.
september 9, 2008 at 8:27 p.l. #165390Bonsuna
MemberMul siis selline küsimus treenijatele,kelle igapäevane valgukogus on normaalsest tunduvalt suurem.On teada ,et lisavalk koormab neere ning sellest ka küsimus ,kas keegi teist käib neid regulaarselt ka kontrollimas,või ootavad suurem osa hetkeni kui neerud ennast ise tunda annavad? Ausalt öeldes ei ole ka mina kunagi kontrollis käinud.Nii palju kui ma kuulnud ning lugenud olen ,siis on teada ,et osadel inimestel ei
mõjuta suurenenud valgukogus neerude tööd oluliselt,kuid enne oleks vaja ju teada saada ,kas sa ka ise kuulud sellesse seltskonda.
Kui treenid kõvasti siis on nn lisavalk vajalik, üleliigne valk võib neerude tööd hirida. Lähtu sellest.
september 9, 2008 at 10:14 p.l. #165394AlanBStard
ModeratorNeeruhaigetele ettenähtud valgukogused on üsna sarnased kulturistide soovituslike kogustega. Ei tasu paanikat tõsiselt võtta.
oktoober 5, 2009 at 5:37 p.l. #224526rait83
MemberMis värk on kui neerud liiga kiiresti töötavad? See väljendub selles, et liiga tihti peab wc-s käima. Päeval see nii ei sega, aga viimasel ajal ei möödu enam ükski öö ilma, et ei peaks wc-s käima. See võtab jälle une ära ja käib lihtsalt pinda. Mida teha? Peab Prostamol Unot sööma hakkama või?
oktoober 5, 2009 at 5:52 p.l. #224545Mart Muru
MemberMis värk on kui neerud liiga kiiresti töötavad? See väljendub selles, et liiga tihti peab wc-s käima. Päeval see nii ei sega, aga viimasel ajal ei möödu enam ükski öö ilma, et ei peaks wc-s käima. See võtab jälle une ära ja käib lihtsalt pinda. Mida teha? Peab Prostamol Unot sööma hakkama või?Milliseid toidulisandeid kasutad?
oktoober 5, 2009 at 6:03 p.l. #224559rait83
MemberMilliseid toidulisandeid kasutad?Hera 80, kreatiin, beta-alaniin
oktoober 5, 2009 at 6:06 p.l. #224561Lev
MemberHera 80, kreatiin, beta-alaniinKreatiin su kusele ajabki. vb võtad natuke rohkem kui vaja?
oktoober 5, 2009 at 6:08 p.l. #224564Mart Muru
MemberHera 80, kreatiin, beta-alaniinPaljutel põhjustab kreatiini kasutamine liigse veejooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 6:20 p.l. #224570Vägivaldur
MemberTihe WCs käimine ei pruugi olla nüüd küll kiirest neerude tööst. Mine arsti juurde.
oktoober 5, 2009 at 6:22 p.l. #224572ztex
MemberEndal ka võttis kreatiin laadimise ajal ikka korralikult kuse lahti. Öösiti pidi käima vahel lausa 2 korda. Päeval ka suht tihedalt, aga lõpuks harjus vist organism ära ja nüüd pole probleemi. Laadimise ajal oli kindlasti segu liiga rikas ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 6:32 p.l. #224579rait83
MemberPaljutel põhjustab kreatiini kasutamine liigse veejooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OK, eeldame siis, et üks põhjus võib olla kreatiini tarvitamine. Siiani olen võtnud mingi 5-8g päevas.
oktoober 5, 2009 at 6:35 p.l. #224582rait83
MemberTihe WCs käimine ei pruugi olla nüüd küll kiirest neerude tööst. Mine arsti juurde.Lähen käin esialgu perearsti juures. Millest siis võib olla põhjustatud tihe wc-s käimine? Mingid ainevahetuse häired või põie probleemid?
oktoober 5, 2009 at 7:20 p.l. #224610ztex
MemberKreatiini pärast pole küll mõtet arsti juurde minna. Parem jäta tarbimine järgi ja vaata kas saad asja korda, suht kindel et saad.
oktoober 5, 2009 at 7:35 p.l. #224620Mart Muru
MemberOK, eeldame siis, et üks põhjus võib olla kreatiini tarvitamine. Siiani olen võtnud mingi 5-8g päevas.Kui palju vett sa päevas tarbid?
oktoober 5, 2009 at 8:02 p.l. #224627emmimees
MemberMinuteada kreatiin just hoiab ja seob vett – miks ta siis kusema peaks ajama?
Vb ei maksa õhtuti nii palju õlut võtta..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.