Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting
Tagged: intermittent fasting diet
- This topic has 70 replies, 26 voices, and was last updated 14 years tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2011 at 4:13 p.l. #286419
Archangel
MemberSuudad oma teooriat mingill viisil argumenteerida kah?Mida siin argumenteerida?
Sööd rohkem valke, teed kõvasti trenni ja tulemused paranevad. Ei näe küll, et midagi veel lisaks tõestada oleks vaja. Endal täpsetl sama olukord. Valgud lakke, süskarid alla ning kõvasti trenni ning kõik läheb ülesmäge.
jaanuar 15, 2011 at 4:17 p.l. #286420daemonium
Membertargad inimesed viige mind siis õigele teele kui ma nii valel teel olen oma toitumisega.. abi abi abi.. aitähhKusjuures toitumine on sul OK,
jaanuar 15, 2011 at 5:00 p.l. #286423ROtter
MemberMa usun, et sellest lingist oleks kasu küll. Ma kogun allikaid lihtsuhkrute normide kohta.Ette tänades.
jaanuar 15, 2011 at 5:41 p.l. #286428palmiall
MemberMida siin argumenteerida?Sööd rohkem valke, teed kõvasti trenni ja tulemused paranevad. Ei näe küll, et midagi veel lisaks tõestada oleks vaja. Endal täpsetl sama olukord. Valgud lakke, süskarid alla ning kõvasti trenni ning kõik läheb ülesmäge.

täpselt sama süsteemi järgi olen ka mina oma tulemusi aina paremaks ja paremaks saanud

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> keegi vähemalt saab minust aru:Djaanuar 16, 2011 at 6:54 e.l. #286483Aile
MemberKogustega on jah, et muutma peaks soovist kuhugile suunas kaalu arendada. Selles suhtes täiesti õigus jah.Pidasin silmas rohkem seda, et iga päev ikka ei hakka ju koguseid muutma. Tavaliselt toimuvad koguste muutmised ikka üle nädala või veelgi pikemate vahedega. Sageli ei saa arugi kuidas toitumine su kaalunumbreid mõjutab enne kui pole stabiilselt samasid koguseid mitu nädalat söönud.
Ei, mitte see.
Valgu koguse perioodiline kõigutamine mõjutab valgu sünteesi intensiivsust. Ma ei tea, mida te seal jõusaalis taotlete loomulikult… Võibolla te lihtsalt naudite raua ühest kohast teise tõstmist
jaanuar 16, 2011 at 7:03 e.l. #286484Archangel
MemberEi, mitte see.Valgu koguse perioodiline kõigutamine mõjutab valgu sünteesi intensiivsust. Ma ei tea, mida te seal jõusaalis taotlete loomulikult… Võibolla te lihtsalt naudite raua ühest kohast teise tõstmist

Mulle isiklikult meeldib vahest nö “üle piiri” minna lühikeseks ajaks, siis jälle anda vähem, kui heaks kiidetakse jne. Sama on kaloritega.
Huvitav. Polegi nagu kuulnud, et valgusüntees kuidagi intensiivistuks kui päevade lõikes kogustega mängida.
Et kui üks päev on kell 15 ajal toidukorra ajal ette nähtud 50g valke siis järgmine päev proovin 30g ning siis järgmine päev hoopis 60g? Et see 60g imendub/töödeldakse nüüd samahästi või isegi paremini, kui see 50g või 30g, sest…? Või pigem, kui iga päev süüa samasid koguseid – näiteks see 50g, siis mõne aja möödudes, ei taha see 50g üldse enam nii hästi omanduda?
Aga jah. Ma arvan, et söön päevas niipalju valku, et puudujääki karta ei ole, olenemate sünteesi intensiivsusest. Jõusaalis ikka naudin raskuste ühest kohast teise tõstmis. Kas kuidagi muud moodi saab veel trenni teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – et lihtsalt rabeled aga grammigi ei naudi. Julm tegevus ju. 
Seni on lihas igastähes kasvanud ilusti, eks näis kas peab kunagi seda koguste mängimist ära proovima.
jaanuar 16, 2011 at 7:09 e.l. #286485ROtter
MemberKõige raskem on muuta inimeste mõttemaailma – minu vanaisa tegi nii, minu isa samuti, miks mina peaksin nüüd midagi muutma?
jaanuar 16, 2011 at 8:40 e.l. #286488Risto Uuk
MemberHuvitav. Polegi nagu kuulnud, et valgusüntees kuidagi intensiivistuks kui päevade lõikes kogustega mängida.Et kui üks päev on kell 15 ajal toidukorra ajal ette nähtud 50g valke siis järgmine päev proovin 30g ning siis järgmine päev hoopis 60g? Et see 60g imendub/töödeldakse nüüd samahästi või isegi paremini, kui see 50g või 30g, sest…? Või pigem, kui iga päev süüa samasid koguseid – näiteks see 50g, siis mõne aja möödudes, ei taha see 50g üldse enam nii hästi omanduda?
Aga jah. Ma arvan, et söön päevas niipalju valku, et puudujääki karta ei ole, olenemate sünteesi intensiivsusest. Jõusaalis ikka naudin raskuste ühest kohast teise tõstmis. Kas kuidagi muud moodi saab veel trenni teha?
jaanuar 16, 2011 at 8:45 e.l. #286490Aile
MemberMa ei arva, et Aile mõtleb iga päev erinevat söömist. Ma usun, et ta mõtleb näiteks nädala lõikes.Kas oled kuulnud, et kui üritad rasva langetada, on kasulik süüa nädalas 1-2 päeva üle oma kaalu säilitamise kaloraaži ja ülejäänud päevad siis alla selle, et rasva vähendada? See on kasulik hormoonide tootmise mõttes. Sama tegelikult peaks kehtima ka kaalu tõstmise korral. Kui süüa kuu täpselt samu toiduaineid samades kogustes, siis keha harjub sellega liialt ära. Kas Aile mõtleski seda?
Kui te teete endale menüüd ja tahate saada kätte kõik võimaliku tavatoidust, siis tuleb tõesti teha vähemalt nädala menüü, sest ühte päeva ei ole võimalik ja ka mitte tervislik täis toppida.
Kui rääkida nn teaduslikult tõestatud valgu tsüklist, siis see on vähe teine tera, siis vahetuvad (mitte päevade lõikes…) erineva valguhulgaga perioodid.
Kaloraazhi periodiseerimine on järjekordselt erinev, see oleneb inimese leptiini produktsioonist.
jaanuar 16, 2011 at 9:02 e.l. #286494PT London
MemberMida siin argumenteerida?Sööd rohkem valke, teed kõvasti trenni ja tulemused paranevad. Ei näe küll, et midagi veel lisaks tõestada oleks vaja. Endal täpsetl sama olukord. Valgud lakke, süskarid alla ning kõvasti trenni ning kõik läheb ülesmäge.
jaanuar 16, 2011 at 12:20 p.l. #286552smack
MemberValkude, rasvade ja süsivesikute suhe toidus sõltub vägagi inimesest. Ektomorphidle ntx soovitatakse just suurt süsivesikute kogust.
jaanuar 16, 2011 at 12:44 p.l. #286566Aile
MemberValkude, rasvade ja süsivesikute suhe toidus sõltub vägagi inimesest. Ektomorphidle ntx soovitatakse just suurt süsivesikute kogust.Ma ei ole ektomorf, kuid mulle ka sobib suur süsivesikute kogus.
jaanuar 16, 2011 at 3:06 p.l. #286586vend vähk
ModeratorVaatasin teema pealkirja ja mõnda kommentaari alguses ja siis läks teema väga käest ära. Ise söön puuviljasid hea meelega ning püüan võimalikult vaheldusrikast toitumist sellel teemal arendada. Hetkel põhikoormus mandariinidel ja banaanidel, sest need on praegu superhead! Suvel muidugi oma kodumaised saadused ja siis on välismaa tooted tagaplaanil. Toidulaud olgu vaheldusrikas!
jaanuar 17, 2011 at 1:04 e.l. #286631AlanBStard
ModeratorHuvitav. Polegi nagu kuulnud, et valgusüntees kuidagi intensiivistuks kui päevade lõikes kogustega mängida.Ma tean et päeva lõikes tuleb mängida… ehk valgusünteesi käivitab aminohapete sisalduse tõus veres, mitte stabiilne tase.
jaanuar 17, 2011 at 5:25 e.l. #286636Aile
MemberMa tean et päeva lõikes tuleb mängida… ehk valgusünteesi käivitab aminohapete sisalduse tõus veres, mitte stabiilne tase.Päeva lõikes…? Mina tean, et stimuleerimine võtab aega kaks nädalat.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.