Valgu valik
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgu valik
- This topic has 13 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
scubamonkey.
-
AutorPostitused
-
november 25, 2008 at 7:22 p.l. #15617
wola
MemberTere,
Mul on näiteks piimaallergia, st ma ei saa tarbida piimavalku ning seetõttu ei saa tarbida vadakuvalgusegu. Nimelt ei saa ma aru sellest, miks ei müüda Eestis kvaliteetset puhast munavalku? Miks Robocop ei müü? Kas mõeldakse ainult nende inimeste peale, kes saavad tarbida piimatooteid? Tõsi, müügil on kahte sorti sojavalku, aga neid ka tihtipeale müügil pole ning ega see puhas soja teab mis parim asi pole. Miks ei võiks Robocop ka sisse osta ON’ilt munavalku? Müügil on ju mitmed ON’i tooted…
Palun vastuseid.
november 25, 2008 at 7:49 p.l. #172155november 25, 2008 at 7:57 p.l. #172158wola
MemberLugupeetud foorumikaaslane, kas Sa ehk loeksid uuesti mu teema läbi… ma ütlesin sõnaselgelt, et mul on piimaallergia ning et ei saa tarbida vadakuvalku. Sinu pakutud toode on vadakuvalk. St ma ei saa seda tarbida. Punkt.
november 25, 2008 at 8:00 p.l. #172161JamesC
MemberLugupeetud foorumikaaslane, kas Sa ehk loeksid uuesti mu teema läbi… ma ütlesin sõnaselgelt, et mul on piimaallergia ning et ei saa tarbida vadakuvalku. Sinu pakutud toode on vadakuvalk. St ma ei saa seda tarbida. Punkt.Foorumi kaaslane, kui teil on raskusi Eesti keelega, siis eelnimetatud külastaja andis sulle mõista, et tema kui spetsialist soovitab, mitte ei käsi sul seda vaadata või osta.
november 25, 2008 at 8:02 p.l. #172162Samakamees
Memberqmaster ajab võib-olla laktoositalumatuse ja piima allergia segamini.
november 25, 2008 at 8:05 p.l. #172164Mailman
MemberHuvitav, ma omaarust nagu kunagi nägin munavalku fitness.ee veebipoes… imelik.
Nojah, see oli piima- ja munavalgu segu siiski.
november 25, 2008 at 8:12 p.l. #172169Pavels
MemberZERO CARB ISOPURE LAKTOOSI VABA!!! Süsivesikuid – 0, Protein – 90%, Rasva – >1g.
november 25, 2008 at 8:13 p.l. #172170timo116
MemberLugupeetud foorumikaaslane, kas Sa ehk loeksid uuesti mu teema läbi… ma ütlesin sõnaselgelt, et mul on piimaallergia ning et ei saa tarbida vadakuvalku. Sinu pakutud toode on vadakuvalk. St ma ei saa seda tarbida. Punkt.Üks kahest…kas sul on vadakuallergia või on sul kaseiiniallergia…
november 25, 2008 at 8:24 p.l. #172173wola
MemberZERO CARB ISOPURE LAKTOOSI VABA!!! Süsivesikuid – 0, Protein – 90%, Rasva – >1g.Palun saage aru, et piimaallergia ei ole laktoosi talumatus! Olen sel teemal juba siin foorumis varem sõna võtnud ja selgitanud seda asja. Kordan veel:
Piimaallergia on piimavalgu talumatus (kas vadaku või kaseiini, üldjuhul siiski vadaku).
Laktoositalutamtus on piimasuhkru talumatus.
Ja nii on. Paluks mitte pakkuda laktoosivabu tooteid, sest laktoositalumatusega mul probleeme ei ole.
november 25, 2008 at 8:29 p.l. #172176timo116
Membernagu ma ennist mainisin ka, et sul on vadaku või kaseiiniallergia…oled sa 100% veendunud, et see on vadaku oma?
november 25, 2008 at 9:14 p.l. #172183gmaster
MemberTõesti, my bad, võtsin seda kui laktoositalumatust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui vadakut ei kannata, siis kaseiin+muna olemas…
november 25, 2008 at 9:39 p.l. #172187jrx
MemberKanepiproteiin, soja, muna.
november 26, 2008 at 5:24 e.l. #172199JamesC
MemberKanepiproteiin, soja, muna.laksab päris hästi:D
november 26, 2008 at 6:29 e.l. #172202scubamonkey
MemberTere,Mul on näiteks piimaallergia, st ma ei saa tarbida piimavalku ning seetõttu ei saa tarbida vadakuvalgusegu. Nimelt ei saa ma aru sellest, miks ei müüda Eestis kvaliteetset puhast munavalku? Miks Robocop ei müü? Kas mõeldakse ainult nende inimeste peale, kes saavad tarbida piimatooteid? Tõsi, müügil on kahte sorti sojavalku, aga neid ka tihtipeale müügil pole ning ega see puhas soja teab mis parim asi pole. Miks ei võiks Robocop ka sisse osta ON’ilt munavalku? Müügil on ju mitmed ON’i tooted…
Palun vastuseid.
Mnjaa,
Tükk aega luurasin, et saaks jälle sulge haarata, et muuta maailma veel paremaks ja ilusamaks.
Teate selle lumetormiga täheldasin ühte huvitavat fenomeeni. Kadunud oli rahvustevaheline vaen ja meeste naiste rollid ühiskonnas.
Lükkasin koos välismaalastega sõidukeid lumest välja peale mida viis pihku ja edasi. Naine nügis autot nagu pole homset…..
Ai kurjam. Mitte sellest ei tahtnud rääkida.
Kas te teate miks meil caterpillari karjääriveokeid ei müüda vaid need tuleb siia mujalt tellida….?
Äkki ei ole eriti turgu? Äkki on nad liiga kollased?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.