Skip to main content

Valgu toidulisandi võtmise lõpetamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Valgu toidulisandi võtmise lõpetamine

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Flex250
    Member

ma ei tea, kas sa oled loll või mängid lolli??? või peab lihtsalt kõik puust ja punaseks tegema??

teema postitaja küsis oma küsimuses selge sõnaga “valgu toidulisandina söömise lõpetamisest”, mitte üldse, et valgule kriips peale.. see on võimatu ja lõppeks vist surmaga.

loll oled sa ise, sa kirjutasid et peaks edasi arenema ka ilma valguta

cows
    Member

Siis ei tohiks vist liha,muna,kala ja palju teisi asju kah mitte süüa,sest sa saad nendest kah ju valku ja järelikult oleme me kõik paksud

SiimN
    Member

On inimesi kes tõemeeli usuvad, et valgupulber on midagi enneolematut ja kui seda tarbima hakkata siis lihas hakkab hirmsat moodi kasvama ja kui ära jätta siis kaovad lihased ära. Saa aru, et toidulisand on toidulisand – mõeldud selleks, et kompenseerida tavatoidust jäävat puudujääki ning tavaliselt on selleks valk. Ehk kui ei jõua või pole võimalust süüa iga kolme tunni tagant umbkaudu 30 grammi valku siis tulevadki appi toidulisandid. Kui sa nüüd enam pulbrit ei tarbi siis pead seda saama toidust aga ausalt öelda ma ei saa aru miks sa peaksid enam mitte tarbima. Isegi kui on tegemist materiaalse probleemiga siis tavatoit läheb ka sama kalliks maksma.

Tuttav teema!Olen palju mehi kohanud,kes kohe küsivad,et mis sa paned protiini,et sul selline lihas on?:PMa ei saa aru…nad mõtlevad,et kui lükkad kulbi proteiini kurku,et siis kohe hakkad paisuma!

Karx
    Member

loll oled sa ise, sa kirjutasid et peaks edasi arenema ka ilma valguta
    Flex250
    Member

sa vist ei oska lugeda???

valgu toidulisandina võtmise lõpetamisest käib jutt!!

kusjuures ma mõtlesin, kui olin oma esimese postituse ära teinud, et vb peaks muutma, kuna mõni pridurok ei saa vb aru vms..a ei viitsind… siin see tulemus siis ongi (kõik on vaja puust ja punaseks… isegi komakohad on vaja õigesti panna rääkimata suurest ja väiksest algustähest, muidu ei saa mõni mees lihtsalt aru)

a noh jah…

sa kas oled ülimalt loll, tähenärija või lihtsalt m***.

mai teadnud et nii tark oled, lihtsalt su jutust võis välja lugeda nagu siin paljud koolipoisi nolgid arvavad et valk ongi see pulber mis on kotikese sees. ja et toidus ka valk on mõned siin seda ei teagi

ega sellest postitusest ei kujutand kohe ette kui teadlik inimene oled.

tähenärijaid ei salli ma isegi. ja palju tean mina asjast? 10 aastat olen jõusaali trenni teind ja enne esimest saali minekut lugesin läbi kulturismi raamatud ja ajakirjad ja tegin omal teoreetiliselt enne toitumise ja kavad selgeks-kogu selle aja olen toitumise kohta uurind… vb oled sa must targem ja kogenum ja suurem?

Karx
    Member

mai teadnud et nii tark oled, lihtsalt su jutust võis välja lugeda nagu siin paljud koolipoisi nolgid arvavad et valk ongi see pulber mis on kotikese sees. ja et toidus ka valk on mõned siin seda ei teagi

ega sellest postitusest ei kujutand kohe ette kui teadlik inimene oled.

tähenärijaid ei salli ma isegi. ja palju tean mina asjast? 10 aastat olen jõusaali trenni teind ja enne esimest saali minekut lugesin läbi kulturismi raamatud ja ajakirjad ja tegin omal teoreetiliselt enne toitumise ja kavad selgeks-kogu selle aja olen toitumise kohta uurind… vb oled sa must targem ja kogenum ja suurem?

vb olen suurem, tugevam ja targem vb mitte… ajalugu vaikib!

aga jah.. oli mis oli… loodan, et see arusaamatus lahenes.

TANK
    Member

Küsimus siis selline, et kui olen valgu toidulisandit võtnud aasta aega ja nüüd lõpetada, kas siis lihas “vajub” ära?
    Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.