valgu imendumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » valgu imendumine
- This topic has 32 replies, 16 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
juuni 1, 2005 at 3:14 p.l. #55122
muc
MemberEga siin polegi muud, kui öösel iga 3 tunni tagant äratus ja söök, et päevaks oleks ilusti organism toitainetega varustatud. Päeval rohkem aega ka, kui sööma ei pea.
juuni 1, 2005 at 3:24 p.l. #55123nurmsalu
MemberTo Baracus: Kle kus sa sellise lolli jutu võtsid?? Nu see jutt on ikka tõsiselt loll jutt nii et kui sul midagi tarka öelda pole siis parem ära ütle midagi.
juuni 1, 2005 at 3:35 p.l. #55124leopold
MemberValkude immendumise juurde tagasi tulles, mitme ühiku süsivesikuga peaks valku jagama et toimuks optimaalne omistamine….
juuni 1, 2005 at 3:42 p.l. #55125erxs11
Memberpeale trenni 2:1-le
juuni 1, 2005 at 4:13 p.l. #55128nurmsalu
MemberJust peale trenni on soovitav 2 osa süsivesikuid ja 1 osa valku kuid vabalt võib ka 1:1
juuni 1, 2005 at 4:23 p.l. #55129leopold
MemberOk, Tänud !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2005 at 4:28 p.l. #55130ROtter
MemberEga siin polegi muud, kui öösel iga 3 tunni tagant äratus ja söök, et päevaks oleks ilusti organism toitainetega varustatud. Päeval rohkem aega ka, kui sööma ei pea.Ja kusjuures niimoodi on tehtudki 70-ndail.
juuni 1, 2005 at 5:27 p.l. #55131Makaveli
MemberEga siin polegi muud, kui öösel iga 3 tunni tagant äratus ja söök, et päevaks oleks ilusti organism toitainetega varustatud. Päeval rohkem aega ka, kui sööma ei pea.Ja kusjuures niimoodi on tehtudki 70-ndail.
Tehti.. aga miks ära lõpetati? Loll ja vale teooria?
juuni 1, 2005 at 8:38 p.l. #55142bohemianrhapsody
MemberIlmselt ei andnud soovitud tulemust… muidu toimiks päris paljud nii praegugi ma arvan.
juuni 1, 2005 at 8:54 p.l. #55143Baracus
MemberTo Baracus: Kle kus sa sellise lolli jutu võtsid?? Nu see jutt on ikka tõsiselt loll jutt nii et kui sul midagi tarka öelda pole siis parem ära ütle midagi.no aga igalpool räägitakse ju et kohupiim imendub aeglaselt kuni 8 tundi ja et lihavalk imendub ka aeglaselt . ja siis sellepärast juuaksegi hüdrolüüsitud vadakut et see laguneb/imendub hästi kiiresti. sa ise oled loll ja ei oska mu jutule vastu väita vaid hakkad kohe lolliks sõimama. tõesta siis et ma loll olen
juuni 1, 2005 at 8:56 p.l. #55144bohemianrhapsody
MemberTo Baracus: Kle kus sa sellise lolli jutu võtsid?? Nu see jutt on ikka tõsiselt loll jutt nii et kui sul midagi tarka öelda pole siis parem ära ütle midagi.no aga igalpool räägitakse ju et kohupiim imendub aeglaselt kuni 8 tundi ja et lihavalk imendub ka aeglaselt . ja siis sellepärast juuaksegi hüdrolüüsitud vadakut et see laguneb/imendub hästi kiiresti. sa ise oled loll ja ei oska mu jutule vastu väita vaid hakkad kohe lolliks sõimama. tõesta siis et ma loll olen
Ta imendub aeglaselt, aga see ei tähenda et see imendub sul ja siis 8 tunni pärast on see kohupiim laksuga 30gr kuskil lihastes või ma ei tea kus.
juuni 1, 2005 at 9:26 p.l. #55147Baracus
Memberno ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinist
juuni 2, 2005 at 4:38 e.l. #55148ROtter
Memberno ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinistKas oleks võimalik selle jutu kinnituseks saada viiteid kusagil kirjanduses avaldatud artiklitele.
juuni 2, 2005 at 4:52 e.l. #55150bacardi
Membermai tea ma arvutasin ühe söögikorra kokku ja tuli mingi 50 grammi valku:P niiet mingit ülepauku ei olnud:)
juuni 2, 2005 at 6:52 e.l. #55155joey
Memberno ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinistvaevalt, et see kohupiim nüüd 5 tundi ka imendub. kui sööd kohupiima bäiteks, siis see alustab imendumist juba siis, kui see sul maos on. aga point on lihtsalt selles, et see imendumise kiirus on väike, st korraga imendub vähe. sest maos hakatakse neid valgumolekule lõhkuma tasapisi ja kaseiinil on väga tugev valgustruktuur, mis nõuab maos rohkem aega lahti lammutamisel. teatavasti lagundatakse valgud aminohapeteks ja valgud koosnevad aminohapetest, on erinevaid valke erinevate aminohapete koostistega, seega saabki neid liigitada täisväärtuslöikeks valkudeks ja mittetäisv vastavalt nende bioväärtusele. vadak imendub kiiresti, sest tema valgustruktuur on lihtne ja ei nõua palju aega maol lahti lammutamisel. vadaku isolaat on isegi nii lihtsa struktuuriga, et on peaaegu ära seeditud sinu eest ja see imendubki juba isegi 10 mintsa jooksul.
nii, loodan, et said targemaks. kui ei, siis küsi julgesti.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.