Vale toitumine, kehv näonahk
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vale toitumine, kehv näonahk
- This topic has 25 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
august 12, 2009 at 7:12 p.l. #212964
marjasha
MemberOngi hea kuiv.. kaob rasvane nahk
august 12, 2009 at 7:26 p.l. #212985Mart Muru
MemberIlu nõuab ohvreid!!
august 12, 2009 at 8:44 p.l. #213006AlanBStard
ModeratorAbi ei saanud ei duac-gelist ega differinist(kõige kangemad peale kantavad ravimid).Duac ega Differin ei ole kumbki kanged asjad.
Kangemapoolne oli Retin-A (tretinoiini) kreem, mis meie turult ammu ära kadus. Aga talle on tekkinud mitu korda kallim ja soodustuseta koopiaravim Retirides.
Parim oleks mikroniseeritud tretinoiinigeel ja tasaroteen, millest Eestis võib ainult unistada.
august 12, 2009 at 9:15 p.l. #213012FrodoB
Memberolen pikka aega maadelnud aknega, kasutades erineviad kreeme, siiani suurema eduta. Sattusin vahelduseks nahaarstile ka ühe “loodusravitseja” juurde, kelle soovitus (ilmselt ka õige), on tähelepanu pöörata toitumisele, millest põhitõed oleksid:1. Söök ja jook eraldi, pool tundi enne sööki juua ära vedelik, toidu söögil mitte juua.
2. Toitu mäluda hästi läbi, üritada süüa kõike läbisegi (mitte pool kilo kartulit ja siis liha otsa).
3. Juua spetsteed.
4. Viimane tõsisem söögikord oleks õhtul kell 18.00, pärast 20.00 juua aint vee baasil vedelikke (st mitte piima) Lootus ka ehk leevendust saada hommikusele isepuudusele, kuna õhuti sai ju kõvasti söödud.
5. Töö juures mitte süüa pakisuppe, parem oleks kas üldse olla ainult vee peal või süüa röstsaia ja banaane, supid teevad kahju.
6. Ei kommidele, šokolaadile.
Tean,et see õhtuse söömise keeld on müüt, aga antud juhul tahaksin küll proovida. Eile sõin seapraadi rasvast nõretava ahjukapsaga pool 12 öösel ja mgama läksin kolmveerand tundi pärast seda üritust. On ilmselt tervislikumaid võimalusi.
Mida foorumlased antud soovitustest arvavad, kas oleks selline puhastus väärt katsetamist, ehk oskate midagi paremat veel lisada?
Jeesus!
Ainuke tõsiseltvõetav punkt on kuues. Igasugused pakisupid pole ka muidugi head, soola täis. Ehk mõjub kah halvasti.
Kusjuures arstid ON seisukohal, et toitumisega ei ole aknel mingit seost. Vähemasti ei olevat seda suudetud tõestada. No aga see ei saa õige jutt olla, kõik asjad on seotud sellega, mida me endale näost sisse ajame.
Kalamaksaõli ja üldse rohkem tervislikke rasvu peab sööma. Muud keemiat ei olegi. Ja töötab täielikult.“Töötab täielikult” Räägid ikka tõsiselt?
solaarium
Enne Rouccatune kasutama hakkamist peaks väga põhjalikult mõtlema, kas ikka tasub. Olen suht palju lugenud selle kõrvalmõjude kohta ja paljud inimesed on oma tervise sellega täiesti tuksi keeranud. Aga mida ma ise soovitaks, on kitsepiim ja tooted sellest (salvid). Enda naha olen korda saanud ja ka toiduallergia näidud olid viimaste testide järgi väga minimaalsed, mõned isegi nullis
august 13, 2009 at 5:34 e.l. #213030KennyLumiste
MemberMinu puhul aitas küll Roaccutane. Tegin ilusasti ravikuuri läbi ja mingeid kõrvalnähtusi ei esinenud.
Nüüd on armid veel järgi, kuid nendest saan ka tasapisi jagu kosmeetiku abiga.
Kui soovid soodsat näohooldust, siis saada minule PM ja edastan kontakti. Üks hooldus maksab 170,-.
Aga soovitan suvel palju päikese käes liikuda, (käi ujumas) ja pese end.
august 13, 2009 at 7:28 e.l. #213045marjasha
MemberMinu puhul aitas küll Roaccutane. Tegin ilusasti ravikuuri läbi ja mingeid kõrvalnähtusi ei esinenud.Nüüd on armid veel järgi, kuid nendest saan ka tasapisi jagu kosmeetiku abiga.
Kui soovid soodsat näohooldust, siis saada minule PM ja edastan kontakti. Üks hooldus maksab 170,-.
Aga soovitan suvel palju päikese käes liikuda, (käi ujumas) ja pese end.
Mulle on selline mulje jäänud, et meestele mõjub see ravim leebemalt st – ei riku nii palju tervist, sest näiteks kui naisterahvas samal ajal rasedaks jääb, siis on päris kindel, et laps sünnib väärarenguga. Ja mõelge nüüd, mis püsivaid kahjustusi see naise organismile tegelikult teha võib, kuigi on kirjas jah, et peale ravikuuri lõppu on kõik ilus ja võib vabalt lapsi saada, aga kas keegi seda ka uurinud on, mis konditsioonis see organism paarikümne aasta pärast on. Ja ehk mõjub ravim siiski ka mehele selles suhtes, et annab oma lapsele mingi jama edasi. Kui juba beebipillide kohta kirjutatakse, et need mingeid püsivaid jamasi ei tekita, siis sorry, aga mina seda jama küll ei usu- ise tarbisin neid ül 5 aasta, nüüd peaaegu 2 aastat ilma ja hormonaalne tasakaal täiesti sassis,pluss nende tarbimise ajal igsugu muud jamad, loodan siiski, et aja jooksul läheb ikka korda. Muidugi eks see ole individuaalne, kuidas kellelegi mõjub, aga ikkagi…
august 13, 2009 at 7:44 e.l. #213047maxcar
Memberei usu et toitumine mõjutab kuna ma ei tee midagi sellist ja nahk on korras kuigi olen ka ülekaaluline ainuld naha rebendeid on kõhupeal.
august 13, 2009 at 7:45 e.l. #213048Kristjan-Johannes Konsap
Memberolen pikka aega maadelnud aknega, kasutades erineviad kreeme, siiani suurema eduta. Sattusin vahelduseks nahaarstile ka ühe “loodusravitseja” juurde, kelle soovitus (ilmselt ka õige), on tähelepanu pöörata toitumisele, millest põhitõed oleksid:1. Söök ja jook eraldi, pool tundi enne sööki juua ära vedelik, toidu söögil mitte juua.
Joogi võiks juua kohe peale sööki mitte söögi ajal. See garanteerib, et sa mälud toidukorralikult läbi, mitte lihtsalt ei ahmi kõike sisse vedelikuga alla loputades. Muud loogilist ma selles punktis ei näe.
2. Toitu mäluda hästi läbi, üritada süüa kõike läbisegi (mitte pool kilo kartulit ja siis liha otsa).
Korralikult toidu läbimälumine on muidugi hea, samas jällegi ei oska ma leida seost selle ja akne vahel. Dieedi ajal vähemalt võiks tarbida enne valgud-rasvad ja siis süsivesikud, nii saab kõht paremini täis, kuid muud loogilist ma selle punkti kohta ka öelda ei oska.
3. Juua spetsteed.
No eks roheline tee on kasulik oma antioksüdantide ja paljude muude kasulike ainete sisalduse tõttu. Seda võid ikka juua jah, ega ta kahju tee.
4. Viimane tõsisem söögikord oleks õhtul kell 18.00, pärast 20.00 juua aint vee baasil vedelikke (st mitte piima) Lootus ka ehk leevendust saada hommikusele isepuudusele, kuna õhuti sai ju kõvasti söödud.
Viimane toidukord oleneb sellest, mis kelle magama lähed. Kui Lähed magama kell 21, siis ehk on kell 18 viimast korda süüa normaalne. Või kui sööd 3 korralikku toidukorda päevas nagu mittesportlased, siis kipub see viimane toidukord tõesti sinna 18 paiku jääma ilmselt. Samas mingit imekellaaega pole olemas, millal sa enam süüa ei tohi.
5. Töö juures mitte süüa pakisuppe, parem oleks kas üldse olla ainult vee peal või süüa röstsaia ja banaane, supid teevad kahju.
Ma ei tea, kuidas nüüd supid otseselt aknega seotud saavad olla, aga pakisuppe ja muid keemiat täis valmistoite tasuks muiudgi vältida. Selle poolt olen 2 käega. Ainult vee peale muidugi olla ei soovita mingil juhul ja ainult süsivesikute ehk siis saia ja banaani asemel soovitaks süüa liha ja salatit, näiteks.
Selle punktiga nõustun. Tean ise ka inimesi, kes raiskavad tohutult raha eriarstidele ja spetskreemidele, ajades ise 24/7 nisujahu näost sisse.
Jah, olen ise ka lugenud, et toidu ja akne vahelist seost pole kinnitatud, kuid see on ilmselge, et suhkru, nisujahu ja muu süsivesikurikka toidu peal elamine ei ole kehale just parim. Endalgi on mõnikord nii, et kui laksan sisse mingi liitri jäätist vms näen ka varsti vastavaid tagajärgi.
Soovitan kasutada toiduks looduslikke, töötlemata toiduaineid. Rämpstoidu osakaal menüüs vii minimaalseks, söö vähemalt 3 korralikku toidukorda päevas, vähenda süsivesikuid, suurenda heade rasvade ja valgu osakaalu toidus.
august 13, 2009 at 8:18 e.l. #213064joey
Member“Töötab täielikult” Räägid ikka tõsiselt?Absoluutselt
august 14, 2009 at 6:42 e.l. #213290KennyLumiste
MemberMulle on selline mulje jäänud, et meestele mõjub see ravim leebemalt st – ei riku nii palju tervist, sest näiteks kui naisterahvas samal ajal rasedaks jääb, siis on päris kindel, et laps sünnib väärarenguga. Ja mõelge nüüd, mis püsivaid kahjustusi see naise organismile tegelikult teha võib, kuigi on kirjas jah, et peale ravikuuri lõppu on kõik ilus ja võib vabalt lapsi saada, aga kas keegi seda ka uurinud on, mis konditsioonis see organism paarikümne aasta pärast on. Ja ehk mõjub ravim siiski ka mehele selles suhtes, et annab oma lapsele mingi jama edasi. Kui juba beebipillide kohta kirjutatakse, et need mingeid püsivaid jamasi ei tekita, siis sorry, aga mina seda jama küll ei usu- ise tarbisin neid ül 5 aasta, nüüd peaaegu 2 aastat ilma ja hormonaalne tasakaal täiesti sassis,pluss nende tarbimise ajal igsugu muud jamad, loodan siiski, et aja jooksul läheb ikka korda. Muidugi eks see ole individuaalne, kuidas kellelegi mõjub, aga ikkagi…Nu siis jääb naistele variandiks pindmine hooldus.
Aga selle lapse teema asjus võime ju Sinuga eksperimenteerida, vbolla Sa eksid.
august 14, 2009 at 7:43 e.l. #213308Aile
Member1. Söök ja jook eraldi, pool tundi enne sööki juua ära vedelik, toidu söögil mitte juua.Joogi võiks juua kohe peale sööki mitte söögi ajal. See garanteerib, et sa mälud toidukorralikult läbi, mitte lihtsalt ei ahmi kõike sisse vedelikuga alla loputades. Muud loogilist ma selles punktis ei näe.
Korralikult toidu läbimälumine on muidugi hea, samas jällegi ei oska ma leida seost selle ja akne vahel. Dieedi ajal vähemalt võiks tarbida enne valgud-rasvad ja siis süsivesikud, nii saab kõht paremini täis, kuid muud loogilist ma selle punkti kohta ka öelda ei oska.
3. Juua spetsteed.
No eks roheline tee on kasulik oma antioksüdantide ja paljude muude kasulike ainete sisalduse tõttu. Seda võid ikka juua jah, ega ta kahju tee.
Viimane toidukord oleneb sellest, mis kelle magama lähed. Kui Lähed magama kell 21, siis ehk on kell 18 viimast korda süüa normaalne. Või kui sööd 3 korralikku toidukorda päevas nagu mittesportlased, siis kipub see viimane toidukord tõesti sinna 18 paiku jääma ilmselt. Samas mingit imekellaaega pole olemas, millal sa enam süüa ei tohi.
Ma ei tea, kuidas nüüd supid otseselt aknega seotud saavad olla, aga pakisuppe ja muid keemiat täis valmistoite tasuks muiudgi vältida. Selle poolt olen 2 käega. Ainult vee peale muidugi olla ei soovita mingil juhul ja ainult süsivesikute ehk siis saia ja banaani asemel soovitaks süüa liha ja salatit, näiteks.
Selle punktiga nõustun. Tean ise ka inimesi, kes raiskavad tohutult raha eriarstidele ja spetskreemidele, ajades ise 24/7 nisujahu näost sisse.
Jah, olen ise ka lugenud, et toidu ja akne vahelist seost pole kinnitatud, kuid see on ilmselge, et suhkru, nisujahu ja muu süsivesikurikka toidu peal elamine ei ole kehale just parim. Endalgi on mõnikord nii, et kui laksan sisse mingi liitri jäätist vms näen ka varsti vastavaid tagajärgi.
Soovitan kasutada toiduks looduslikke, töötlemata toiduaineid. Rämpstoidu osakaal menüüs vii minimaalseks, söö vähemalt 3 korralikku toidukorda päevas, vähenda süsivesikuid, suurenda heade rasvade ja valgu osakaalu toidus.
V2ga viis, kirp!
Inimesed reageerivad erinevatele valgu kogustele erinevalt. M6nedel tekitab aknet ka ainuyksi yle 2 g/kg kohta valgu tarbimine.
Suhkru ja valge jahu 2raj2tmine teeb aga imesid.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.