Skip to main content

Vajan treeningkava

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    excalibur
    Member

Vajan kedagi kes koostaks mulle kava ja lisaks veel natuke konsultatsiooni. Maksan kulutatud aja ja vaeva. Äkki härra Ott isiklikult või soovitad kedagi teist. Plaan tõsisemalt tegelema hakata.

55616661

Raivo Piiber
    Member

Avaleht

>Treener

>Toitumiskava, treeningkava

>Tellin!

roulling
    Member

Vajan kedagi kes koostaks mulle kava ja lisaks veel natuke konsultatsiooni. Maksan kulutatud aja ja vaeva. Äkki härra Ott isiklikult või soovitad kedagi teist. Plaan tõsisemalt tegelema hakata.

55616661

fitness.ee tööriistade all on treening kavad, kuna alles alistad siis vaata algajate kavasi mitte edasijõudnute omasid, sest nagu öeldakse tasa ja targu

Karu
    Member

Avaleht

>Treener

>Toitumiskava, treeningkava

>Tellin!

Mul tekkis aga küsimus, et kas koostaja suhtleb oma kliendiga ka isiklikult või kava pannakse kokku vaid nende ankeedi küsimuste põhjal?

maza
    Member

Suhtleb ikka jah,e-maili teel.

roulling
    Member

olgem ausad vaevalt treeneritele iga kava tahtajaga aega kokku saada on või kuidas?

võta algajate kava lahti ja tee mingi aeg seda et lihas saaks põhja alla

gmaster
    Member

olgem ausad vaevalt treeneritele iga kava tahtajaga aega kokku saada on või kuidas?

võta algajate kava lahti ja tee mingi aeg seda et lihas saaks põhja alla

kui ei ole aega, siis tuleb see aeg tekitada. iga tipptreener on kuskil saalis mingi aeg saadaval, seda võib väga hästi treeningkava koostamiseks kasutada. pealegi võid temaga maili teel täpsustusi teha

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.