Vajan nõu
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Vajan nõu
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Agnes1h.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 25, 2008 at 9:11 p.l. #12133
Anonüümne
GuestSooviks teada, kas kodus treenimiseks on Hammer AB sensation heaks vahendiks..Kindlasti oleks vaja kodus treenimise vahendit ja just kõhulihastele..
Kas annab hea tulemuse ja kas ikka kõigile lihastüüpidele kaasaarvatud siis alumised?
Ette tänades,
Kats
jaanuar 25, 2008 at 11:18 p.l. #137524Hellboy
MemberMilleks selline asjandus, kas arvad, et ilma ei saa? Minu arvates, kui invaliid või tugevalt ülekaaluline(kuigi arvan, et siis oleks see ka kasutu, ei teagi mis eesmärgiga selline asi on tehtud) pole on selline “raam” täiesti mõtetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2008 at 11:32 p.l. #137527Agnes1h
MemberSooviks teada, kas kodus treenimiseks on Hammer AB sensation heaks vahendiks..Kindlasti oleks vaja kodus treenimise vahendit ja just kõhulihastele..Kas annab hea tulemuse ja kas ikka kõigile lihastüüpidele kaasaarvatud siis alumised?
Ette tänades,
Kats
Ma ei tea täpselt, millisest vahendist sa räägid, kuid olen kindel, et see pole hea mõte!!! Need võivad paista usutavad aga sellised kodupisitrenakad kipuvad libisema, sest pole kinnitatud mitte kuhugi, lähevad katki, võtavad ruumi jne… Selliseid asjad ei ole üldse nii ilusad nagu pildid või teleturus näidatakse… Ükskord proovisin mingit abivahendit ja kõige õnnelikum olin, kui sellest vidinast lahti sain! Kõhulihased saab ka ilma selle vormi! Kohe päris kindlasti!
jaanuar 25, 2008 at 11:45 p.l. #137528Hellboy
Member
Arvan, et mõtles seda?
jaanuar 25, 2008 at 11:50 p.l. #137529Agnes1h
Member
Arvan, et mõtles seda?
Ma ei muuda oma suhtumist endiselt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõhulihased saab ka ilma selle asjanduseta vormi! Uh, ja see vidin maksab ka veel kindlasti! Aga kui kaei maksaks arvaksin ikka sama moodi. Sorry, kui teemaalgataja nüüd kurvaks tegin aga ise ta ju küsis arvamusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 26, 2008 at 12:33 e.l. #137531gmaster
MemberSooviks teada, kas kodus treenimiseks on Hammer AB sensation heaks vahendiks..Kindlasti oleks vaja kodus treenimise vahendit ja just kõhulihastele..Kas annab hea tulemuse ja kas ikka kõigile lihastüüpidele kaasaarvatud siis alumised?
Ette tänades,
Kats
ma arvan, et see pole hea, vahend, sest praktiliselt ei muuda se masin midagi. samahästi võid niisama kõhulihaseid teha.
see on sama hea kui raam kätekõverduste turvaliseks tegemiseks..
kui koju masinat tahad, siis osta parem crosstrainer
veel parem, käi jooksmas
jaanuar 26, 2008 at 8:56 e.l. #137539Vägivaldur
MemberKui sa ei viitsi muidu kõhulihaseid teha, siis selle aparaadiga ehk mõned korrad viitsid ja edasi ilmselt jälle ei viitsi. Kui sa arvad, et nende mõne korra pärast on mõtet seda vidinat osta, siis anna minna. Muud tulu sellest mänguasjast vaevalt tõuseb.
jaanuar 26, 2008 at 12:57 p.l. #137571Agnes1h
MemberKui sa ei viitsi muidu kõhulihaseid teha, siis selle aparaadiga ehk mõned korrad viitsid ja edasi ilmselt jälle ei viitsi.Enam paremini ei oleks saanud öelda! Ilmselt just nii see ongi!
Mul üks sõbranna kunagi otsis poiss(i)-sõpra-trenni-tagant-utsitajat. Et tema üksi ei saa, ta tunneb end, et üksi ei suuda jne. Ent, kas need tulemused ja tahe ikka peab kellestki-millestki teisest sõltuma?!
Mina arvan, et mitte – eelkõige endast ju sõltub. Muidugi on kergem treenida, kui vead end jõusaali või sul ka veel eratreener on, kuid sellised teistele asjadele või inimestele oma tulemuse suutlikkuse veeretamine näitab pigem, et usutakse, et mingi imevidin või eratreener on see, kes sulle tulemuse teeb. Ei tee ju! Ise teed! Kahjuks või õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kats, mõtle selle peale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.