Vajan massi
- This topic has 29 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
november 11, 2009 at 3:32 p.l. #233869
emmimees
MemberVõta kasvõi siit portaalist ming ialgajate kava ja hakka tegema, tõuseb söögiisu ka oluliselt. Ma ka e isöönudhommikuti kunagi, sest ei läinud alla, aga hakkasin vaikselt harjutama …ning nüüd PEAN sööma hunniku asju hommikul, muidu sees keerab räigelt….
Korrapärasem söömine paneb su ainevahtuse ka paremini tööle, niiet kaal hakkab kasvama ..teed trenni, sööd ja tulevad ka lihased.
november 11, 2009 at 3:35 p.l. #233871macc
MemberNii et sellest piisab kui hommikul teen kätekõverdusi, kõhulihaseid, kangiga natuke ja päeval jõusaali minna.
november 11, 2009 at 5:11 p.l. #233887daemonium
MemberNii et sellest piisab kui hommikul teen kätekõverdusi, kõhulihaseid, kangiga natuke ja päeval jõusaali minna.Hommikvõimlemine on tore asi,aga jõusaali ta ei asenda.
Samuti ei maksa hommikvõimlemist trenniks pidada.Aga teha soovitan ikka …
kas hommikul nüüd kangiga vaja jännata,see juba iseasi.
november 13, 2009 at 11:12 e.l. #234350Lightheaded
MemberKangiga “natuke tehes” väsitad sa ainult end ära ning päeval jõusaalis ei saa täiskoormusega teha. Kuna aga hommikul tegid ka ainult “natuke”, siis areng on väike.
november 13, 2009 at 1:28 p.l. #234376SHOXi
MemberMis harjutusi sa tegid?Kuidas su trenn välja nägivõtsin siit samast treeningkava jaotatuna 3ks vms. Tähtis on teha ikka normaalselt trenni ka, mitte aint jutustada(ei väidagi et sa jutustaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga pausid võiks jääda alla minuti kindlalt. Rõhu rohkem baasharjutustele nt lamadessurumine, kükk jnenovember 13, 2009 at 1:31 p.l. #234377SHOXi
MemberNii et sellest piisab kui hommikul teen kätekõverdusi, kõhulihaseid, kangiga natuke ja päeval jõusaali minna.Sa pole mingi proff, et vaja treenida mitu korda päevas. Alustame üks kord, aga vähemalt korralik trenn. Muidugi võti on teha trenni regulaarselt, alustada tasub ikka oma võimetele vastavalt.
november 13, 2009 at 1:31 p.l. #234378Raivo Piiber
Membervõtsin siit samast treeningkava jaotatuna 3ks vms. Tähtis on teha ikka normaalselt trenni ka, mitte aint jutustada(ei väidagi et sa jutustaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) aga pausid võiks jääda alla minuti kindlalt. Rõhu rohkem baasharjutustele nt lamadessurumine, kükk jneMiks peavad pausid jääma alla minuti kindlalt? Äkki põhjendad?
november 13, 2009 at 2:23 p.l. #234385Andrek
MemberTahaks ka teada mis sorti rambo sa oled, et nii lühikeste pausidega trenni teed. Ise pean küll vähemalt minuti pausi iga seeria vahel tegema, et korralikult järgmise seeria kordused lõpuni teha.
november 13, 2009 at 2:33 p.l. #234387matti
MemberAlla minuti pausid on suhteliselt jama, põled liiga kiiresti läbi.
Väljavõte I. Otsuse raamatust.
“Tavaliselt jääb seeriapaus vahemikku 1–2 minutit.
Parem võtta puhkuseks lisaminut, kui minna
lõõtsutades “kangi alla”!
Eelkõige jõu arendamisele suunatud treeningus on
pausid sageli pikemad (3–4 min), et hoida üleval
pingutuse kvaliteeti ja vältida närvisüsteemi väsimist.
Mis juhtub, kui kasutada lühemaid (näiteks
30–45 sek) pause? Suureneb kardiovaskulaarne ja
väheneb lihaskoormus. Kui see ongi eesmärgiks,
võib (tulebki?) nii teha, aga sel juhul me kaugeneme
kulturismist.”
november 13, 2009 at 3:45 p.l. #234400Anonüümne
Guesttänud kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: Kiivikas teeb trenni 4h? sest nii pikk on vahe enne trenni ja peale trenni söögil
november 14, 2009 at 1:02 p.l. #234546r3dd3vil
MemberOlin pool aastat tagasi samas seisus, aga siis hakkasin uurima foorumis, et mida süüa ja kuidas trenni teha jne. Ja nüüd olen juba üle 10kg juurde võtnud. Kaalusin mingi 57kg, nüüd kuskil 70kg. Kui sööd õigeid asju, siis tulevad need kilod küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenni oleks ka muidugi vaja teha..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vanasti ei suutnud hommikuti midagi sisse ajada, aga enam ei saagi üldse ilma hommikusöögita.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toidukordi on päevas 4-5.Põhiliselt söön: riisi, makarone, kartuleid, mune, kohupiima, kaerahelbeid, kanafileed, kanapalle, hakkaliha jne. Joon: piima, jogurtit.
november 15, 2009 at 3:21 p.l. #234833xa
MemberMul täpselt sama jama, olen 15 ja kaalun 53kg (see on küll normaalne aga tahaksin kaaluda üle 60). Kusjuures ei näe ma ültse kõhn välja, pigem tüseda poolne. Söömisega on mul nii et siis saan süüa kui antakse, oleks vaja et keegi mulle soovitusi jagaks dieetide ja harjutuste kohta

Ette tänades.
november 15, 2009 at 4:23 p.l. #234848.ep
MemberOtt Kiivikase menüüst lugesin, et laseb sheikidel 10min peale segamist seista ning alles siis joob. kas omab see ka mingit tähtsust peale trenni, kas lasen seista natukese või mitte?
november 15, 2009 at 5:31 p.l. #234870LB
MemberOtt Kiivikase menüüst lugesin, et laseb sheikidel 10min peale segamist seista ning alles siis joob. kas omab see ka mingit tähtsust peale trenni, kas lasen seista natukese või mitte?gaasid laseb välja, muidu on jõle vahune, muud midagi ei tohiks olla. Ei usu et valk niimoodi denatureeruks….(kui õigesti kirjutasin, ei ole bioloogiat kaua vaadanud
)november 15, 2009 at 5:35 p.l. #234875matjusm
MemberOtt Kiivikase menüüst lugesin, et laseb sheikidel 10min peale segamist seista ning alles siis joob. kas omab see ka mingit tähtsust peale trenni, kas lasen seista natukese või mitte?Mina ajan šeigi kohe pärast kokku segamist sisse. Põhjus miks ma varem seda valmis ei tee on see, et muidu settib pulber põhja ja siis on seda sealt raske lahti loksutada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.