Skip to main content

Vajan massi

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Vajan massi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • Autor
    Postitused
    macc
    Member

Tere

Olen 20 aastan ja kaalun 55kg. Metsik soov massi juurde kasvatada ja lihaseid, olen proovinud süüa rohkem valgulist kui kehakaal ei muutu mida teha.

Kui kellelgi on aega ja krijutada mle kava mida võiksin kodustes tingimustes teha…ja kuidas toituda….Suured tänud ette ära

matjusm
    Member

Tere

Olen 20 aastan ja kaalun 55kg. Metsik soov massi juurde kasvatada ja lihaseid, olen proovinud süüa rohkem valgulist kui kehakaal ei muutu mida teha.

Kui kellelgi on aega ja krijutada mle kava mida võiksin kodustes tingimustes teha…ja kuidas toituda….Suured tänud ette ära

Tõsta suuri raskusi ja söö nagu karu.

macc
    Member

söömise kohapealt ….. ma olen söönud nagu segane…ml isegi vanemad ütlevad et mind on kergem ära tappa kui ära toita. ja keha mass ei muutu kahjuks

gmaster
    Member

Midagi sa ilmselgelt valesti teed ja kiiret lahendust siin ei ole.

Kui sa tõesti tahad asja kätte võtta, siis pane kirja siia kirja absoluutselt kõik, mis sa ühe päeva jooksul sööd ja kuidas sa trenni teed.

macc
    Member

Hommikuti ma ei söö sest ei suuda süüa…ja kui olen söönud siis kindlast 5 võileiba ja putru.

Lõunal täitsa oleneb supid praed erinevad kaks portsu kindlasti.

õhtuti nii kuidas jõuab ja kui on isu.

trenni pole ma juba ammu teinud…

smithereens
    Member

ja seda nimetad sa segaseks söömiseks?

Hommikul söö ja kohe kõvasti söö, pressi toit lihtsalt alla

xintoc
    Member

Hommikuti ma ei söö sest ei suuda süüa…ja kui olen söönud siis kindlast 5 võileiba ja putru.

Et siis mõni hommik ei söö üldse, lõunaks supp ja õhtul pole isu.

Pigista kuskilt 3000 kalorit ja näita mulle, kuidas sa selle saad

macc
    Member

kas mõni kindel toit või suvalt lasen kõik kurgust alla….

tahaks õiget toitumis kava ja treening kava….

gmaster
    Member

No ei imesta ka et ei kasva. Sa mitte ei söö nagu segane, vaid sul on söömine segamini. Eri asjad.

macc
    Member

kuidas ma siis sööma pean

emmimees
    Member

Söö vähemalt 4-5x päevas, kõige tähtsam söök on hommikusöök, pead sööma palju süsivesikuid. Kui ei aita – võta abiks mingi ekstreemne massilisaja, SERIOUS MASS näiteks või sega ise massilisaja kokku..

macc
    Member

Sorry tõesti kui ma ei suuda hommikuti süüa…eks ma nüüd hakkan sööma sest muud moodust pole.

Kuidas trenniga jääb…

SHOXi
    Member

ise ka suht sama kogemusega. alustuseks käisin jõusaalis 3-4x nädalas ja peale seda valgusheik. Peale head trenni tuli isu süüa rohkem iseenesest. Selle tulemusel tõusis kaal 63kg peale (alguses oli see mingi 52-54?). Selle peale on ka seisma jäänud, nüüd peaksin sööma lihtsalt rohkem päevas nt hommikul rohkem siis kella 13:00 ajal kella 17:00 ajal ja ka veel enne magamaminekut. Aga viimaseks pole viitsimist olnud. Küll, aga olen proovinud teha sellist asja kaks nädalat. Tulemuseks oli +3-4kg. Parim tulemus trenn+toitumine ja puhkus kulub ka vahest ära just trennist, a küll see ise märku annab kui vaja puhata.

macc
    Member

ise ka suht sama kogemusega. alustuseks käisin jõusaalis 3-4x nädalas ja peale seda valgusheik. Peale head trenni tuli isu süüa rohkem iseenesest. Selle tulemusel tõusis kaal 63kg peale (alguses oli see mingi 52-54?). Selle peale on ka seisma jäänud, nüüd peaksin sööma lihtsalt rohkem päevas nt hommikul rohkem siis kella 13:00 ajal kella 17:00 ajal ja ka veel enne magamaminekut. Aga viimaseks pole viitsimist olnud. Küll, aga olen proovinud teha sellist asja kaks nädalat. Tulemuseks oli +3-4kg. Parim tulemus trenn+toitumine ja puhkus kulub ka vahest ära just trennist, a küll see ise märku annab kui vaja puhata.

Mis harjutusi sa tegid?Kuidas su trenn välja nägi

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 30 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.