Vajan kiirelt abi!!
- This topic has 36 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
nato.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2009 at 12:43 p.l. #237799
somps
Memberkui kriitika tuli minu nimele, siis dieeti pole ma elus pidanud, päevas liigun üle 10km jalgadel (ei kasuta autot ega muid mootoril töötavaid vahendeid va juhul kui on üle 15km vaja minna või ääretult-ääretult kiire), kolmel-neljal korral jõusaal ja kardio (velo või jooks). eluaeg palju liikunud, aega pole võtnud ja vahepealt võttis mitu aastat ära vigastus ja op. aga tänud komplimendi eest, mulle ka minu “õllekõht” meeldib.

PS! šokolaadist rõvedamat maitset annab otsida ning pirukat sõin ääretu isu tõttu viimati mais? ei mäeltagi. harva igal juhul.
ahjaa.. kartul ei maitse üldse. kui siis keedetud/hautatud. Ja testil põrunud pole ka kunagi. valmistun elu esimeseks. alustasin sellega juba ammu-ammu (aasta algusest umbkaudu, suvel jäid kaks kuud peapõrutuse tõttu vahele, loodan, et andestad mulle mu laiskuse).Tervitustega,
imeasjadele lootev tibi (mõttetu)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii palju kui mina olen neid testil põrujaid näinud, siis …Pirukas ja friikatulid majoneesiga ei ole lõunasöök. Shokolaad lauasahtlis ei ole vajalik ja mingi normaalne vahepala.
Liigutage ennast aastaringi, mitte äge lootke mingitele imeasjadele – te olete nagu tibid, kes enne suve hakkavad mingeid rämedaid veepaaste pidama, et vormi saada. Elu ei ole nii kiire, et ei jõuaks kahel õhtul 5km joosta ja sinna otsa mõningaid kõhulihaseid ja kätekõverdusi teha. Laisad ja mugavad olete lihtsalt. Vedage oma suured õllekõhud trenni.
Mis mees (kaitseväelane, politseinik või kes veel) Sa oled kui ei jaksa 50 kätekõverdust teha või 50 kõhulihast, jooksust rääkimata.
Ja ärge tulge mulle rääkima, et naistel kergem … ma olen alati vähemalt 60 kätekõverdust ja 90 kõhulihast teinud ja jooksen 14-15 minutiga seda mõttetut 3km.
See meeste ulg hakkab juba närvidele käima.
november 29, 2009 at 1:28 p.l. #237813rollton
MemberNii palju kui mina olen neid testil põrujaid näinud, siis …Pirukas ja friikatulid majoneesiga ei ole lõunasöök. Shokolaad lauasahtlis ei ole vajalik ja mingi normaalne vahepala.
Liigutage ennast aastaringi, mitte äge lootke mingitele imeasjadele – te olete nagu tibid, kes enne suve hakkavad mingeid rämedaid veepaaste pidama, et vormi saada. Elu ei ole nii kiire, et ei jõuaks kahel õhtul 5km joosta ja sinna otsa mõningaid kõhulihaseid ja kätekõverdusi teha. Laisad ja mugavad olete lihtsalt. Vedage oma suured õllekõhud trenni.
Mis mees (kaitseväelane, politseinik või kes veel) Sa oled kui ei jaksa 50 kätekõverdust teha või 50 kõhulihast, jooksust rääkimata.
Ja ärge tulge mulle rääkima, et naistel kergem … ma olen alati vähemalt 60 kätekõverdust ja 90 kõhulihast teinud ja jooksen 14-15 minutiga seda mõttetut 3km.
See meeste ulg hakkab juba närvidele käima.
Pole õrna aimugi kuidas sa 14-15 minutiga ära jooksed. Lugesin su blogi, arvan, et neid distantse oleks võimalik käies ka kiiremini läbima!
november 29, 2009 at 2:48 p.l. #237849katsi
MemberPole õrna aimugi kuidas sa 14-15 minutiga ära jooksed. Lugesin su blogi, arvan, et neid distantse oleks võimalik käies ka kiiremini läbima!Siinkohapeal ongi vahe sees selles, et mina kasutan trenni tehes ajusid, mitte ei rapsi tühja.
Kui Sa minu blogisid ikka LUGESID, siis ma olin vahepeal RASE ja toidan hetkel veel last RINNAGA. See viimane seab trennide intensiivsustes teatud piirid – kahjuks.
Ma ei hakka Sulle siin pikalt oma treeningute ülesehitust lahti rääkima, miks on vaja kõigepalt vaja teha trenni madala pulsiga ja kestvusega mitte 10-12 min, vaid 100-120min. Sellepärast need õllekõhuga onud midagi ei saavutagi, et kukuvad kohe 10km max tempoga jooksma ja seda igal õhtul …
november 29, 2009 at 3:03 p.l. #237855rollton
MemberSiinkohapeal ongi vahe sees selles, et mina kasutan trenni tehes ajusid, mitte ei rapsi tühja.Kui Sa minu blogisid ikka LUGESID, siis ma olin vahepeal RASE ja toidan hetkel veel last RINNAGA. See viimane seab trennide intensiivsustes teatud piirid – kahjuks.
Ma ei hakka Sulle siin pikalt oma treeningute ülesehitust lahti rääkima, miks on vaja kõigepalt vaja teha trenni madala pulsiga ja kestvusega mitte 10-12 min, vaid 100-120min. Sellepärast need õllekõhuga onud midagi ei saavutagi, et kukuvad kohe 10km max tempoga jooksma ja seda igal õhtul …
Vabandused, vabandused!
november 29, 2009 at 4:18 p.l. #237891katsi
Memberkui kriitika tuli minu nimele, siis dieeti pole ma elus pidanud, päevas liigun üle 10km jalgadel (ei kasuta autot ega muid mootoril töötavaid vahendeid va juhul kui on üle 15km vaja minna või ääretult-ääretult kiire), kolmel-neljal korral jõusaal ja kardio (velo või jooks). eluaeg palju liikunud, aega pole võtnud ja vahepealt võttis mitu aastat ära vigastus ja op. aga tänud komplimendi eest, mulle ka minu “õllekõht” meeldib.
PS! šokolaadist rõvedamat maitset annab otsida ning pirukat sõin ääretu isu tõttu viimati mais? ei mäeltagi. harva igal juhul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ahjaa.. kartul ei maitse üldse. kui siis keedetud/hautatud. Ja testil põrunud pole ka kunagi. valmistun elu esimeseks. alustasin sellega juba ammu-ammu (aasta algusest umbkaudu, suvel jäid kaks kuud peapõrutuse tõttu vahele, loodan, et andestad mulle mu laiskuse).Tervitustega,
imeasjadele lootev tibi (mõttetu)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ma ei mõelnud kedagi konkreetselt, eriti mitte Sind, vaid ulgu üldisemalt.
Minu arust on elementaarne, et politseinik-kaitseväelane peab olema heas füüsilises vormis, sest seda nõuab nende töö. Kuhugi tööle minnes peaks ikka läbi mõtlema, kas inimesel on piisavalt kõiki omadusi, mida see töökoht nõuab. Kui ametikoht eeldab ÜFT läbimist ja inimene teab, et tal pole füüsilist võimekust (või ta ei suuda seda saavutada, et olla oma ametikoha vääriline), siis keegi ei sunni lepingut väevõimuga sõlmima-hoidma. Ei tasu pärast nutta ja halada, et ahistatakse või nõutakse midagi ülemäärast.
Ei tasu mulle tulla rääkima, et ei ole võimalusi ja aega ning nõutakse ma-ei-tea-mida. Nendest võimalustest trenni teha, järeleaitamistundidest ja muust sellest võiks siin pikalt kirjutada, aga las ta jääb. Mu meelest jääb palju ikka inimestel tahtmisesse kinni.
Head paranemist ja motivatsiooni leidmist
november 29, 2009 at 5:11 p.l. #237905somps
MemberKuna see vaidlus kisub teemaväliseks, siis saatsin oma arvamuse sõnumina.
Ei ma ei mõelnud kedagi konkreetselt, eriti mitte Sind, vaid ulgu üldisemalt.november 30, 2009 at 3:00 p.l. #238256nato
Memberniii, nüüd on see möödas. saavutasin soovitud tulemused. KÕ tegin 58 ja KL 60 jooksu sain 17 min. igatahes sain miinimumi kokku. tänan kõiki nõuandjaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna esimesest trennist jäid kõik kohad neljaks päevaks valusaks siis vahepeal ma ainult puhkasin ja 1 korra jooksin, muud ei teinud, kuna liiga valus oli.
mu pärast võib teema lukku panna.
tänud veelkord
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.