Vajan kiirelt abi!!
- This topic has 36 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
nato.
-
AutorPostitused
-
november 25, 2009 at 9:12 e.l. #19739
nato
MemberTere,
Öelge palun kas on võimalik umbes 5 päevaga saada juurde jõudu ja vastupidavust. Nimelt on mind ees ootamas füüsiline test, koosneb see kätekõverdused, kõhulihased ja 3,2 km jooks. hetkeseis on kätek. 45 kõhul.28 ja jooks 19 min. Vaja oleks saad u 5 päevaga tulemus kätekad 55, kõhul.36 ja jooks 12-13 min. kas see üldse oleks reaalselt võimalik? ehk mingi toiduaine annaks jaksu juurde või…ma ei kujuta ette, igasugu nippid on teretulnud.
suured tänud ette kes viitsivad vastata.
november 25, 2009 at 9:14 e.l. #236829matroxx
Membereriti ei usu.selleks,et tugevamaks,vastupidavamaks saada tuleb trenni teha ning seejärel taastuda.oletama ,et teed nüüd paar päeva kõvasti trenni siis lõptulemusena võid olla testipäeval nõrgem kui hetkel.
hiljemalt paar kuud varem oleks pidanud sellele mõtlema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2009 at 9:30 e.l. #236830nato
Membertean jahh et olen hullult hiljaks jäänud kuid sain teada alles eile et selline asi tulemas ja siis tegin ka proovitesti, mille tulemused on nagu näha….kontoritöölisele omased, loodan et ehk on mingi lüliti mida vajutada et suurem jõud aktiveeruks, kasvõi selleks üheks testiks, samas näitajate vahe pole oluliselt väga suur…
november 25, 2009 at 9:32 e.l. #236831Tsaar
Memberkui hea päev siis kätekõverused ja kõhulihased saad tehtud, aga jooksus sa kyll 6 minutit tagasi ei võta. Isegi kuu ajaga ilmselt ei võtaks.
november 25, 2009 at 9:32 e.l. #236832Mart Muru
Memberehk mingi toiduaine annaks jaksu juurdePaprika
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2009 at 9:33 e.l. #236834matroxx
Memberilmselt pisut on siiski võimalik tulemust parandada näiteks kätekõverdustes.teed täna maxi ning siis puhkad kuni testipäevani.mõned kõverdused võivad lisanduda küll.
november 25, 2009 at 9:34 e.l. #236835Andrek
MemberMatroxx sa oled vist kerge allaandija. Kui tulemused nagunii ei ulatu nendeni, mis peaksid olema siis igaljuhul võiksid teha proovi. 5 päeva jooksul tee neid harjutusi. Hommikul ja õhtul võiksid teha kätekõverdusi ja kõhulihaseid, päeval käi jooksmas ära. Jookse üle päeva aga kõhulihaseid ja kätekõverdusi võid küll iga päev teha. Viimane päev jäta puhkuseks, söö kõvasti ja ehk saad paremad tulemused, midagi ju kaotada pole. Kõik on puhtalt minu arvamus, ehk oskab keegi teine paremaid nõuandeid jagada.
november 25, 2009 at 9:34 e.l. #236836Arx07
MemberVot ei tea kuidas mõjub jooksule, küll aga jõutrennis annab vastupidavust selgelt juurde Reflex Tri-Matrix ja toimib natuke ka AC-C
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kahtlane kas niipalju abi muidugi oleks…november 25, 2009 at 9:35 e.l. #236838katsi
MemberOma kogemusest võin öelda (endal see test kohustuslik 2x aastas), et isegi 10 päevaga on küll täitsa võimalik mõned kordused juurde saada, tasapisi harjuvad lihased enam-vähem ära. Iga päev natuke kordusi juurde ja pole probleemi.
5 päeva on natuke kahtlane aeg, sest kui nüüd üle pika aja rapsima hakkad, siis ei pruugi lihasvalugi selle aja jooksul ära kaduda, treenituse suurendamisest rääkimata. Ma loodan, et sa neid 45 kätekaid ja 28 kõhtu täna7eile maximumi peale ei teinud, siis on kohe kindel, et Sa ei jaksa 5 päeva pärast neidki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ise soovitan rahulikult võtta, ära üle rapsi. Sörgi iga päev see 3,2km RAHULIKULT läbi, tee sinna otsa natuke kätekõverdusi ja kõhulihast (kindlasti mitte max pingutust, piisab 30 kk ja 25kl). Eelmine päev enne testi ära tee midagi = puhka. Ma olen kindel, et teed testil kindlasti rohkem kui 45 kätekõverdust ja 28 kõhuliha. Kui Sa oled noorem vanuserühm mehed, siis testi läbisaamiseks Sa piisavat treenitust selle 5 päevaga kindlasti ei saavuta. Selleks on ikkagi vaja ennast aastaringselt liigutada.
Jõudu!
november 25, 2009 at 9:38 e.l. #236840matroxx
MemberAndrek sa eksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei anna kunagi alla ja eriti veel kõik mis trennigea seostub.algul tundus mulle lihtsalt,et pisut võimatu tundub 5 päeva jooksul tugevamaks või vastupidavamaks saada aga siiski ma usun et minimaalselt on see võimalik.november 25, 2009 at 9:41 e.l. #236841pumper
Membersee lugu meenutab suuresti porgandi kasvatamist.
Kui ikka kevadel ei külva ning suvel ei hoolda ja alles sügisel seemne maha paned, siis samal sügisel pole suurt saaki oodata.
november 25, 2009 at 9:58 e.l. #236851Alexander Andrusenko
ModeratorMinu arust kõige efektiivsem asi, mida saab 5 päeva enne võistlust (vms) teha, on puhata ja süüa. Muu sinu tulemusi ei paranda enam – pigem vastupidi. Väsitad end 5 päevaga ära ja võistlusel ei jõua enam midagi teha.
november 25, 2009 at 10:55 e.l. #236865Anonüümne
Guestvana hea nato test, kõige õigem on jah puhata ja süüa, mitte väga ära tappa ennast trenniga
november 25, 2009 at 11:10 e.l. #236869rantel
MemberTere
Ma samamoodi usun et kõhulihased ja kätekõverdused on võimalik 5 päevase trenniga sinu soovitud summa ära teha.
Järgmised päevad teed trenni (kõhulihased, kätekõverdused), õhtul ja hommikul.
Teed nüüd 2 päeva järjest trenni, ühe päeva puhkad, siis teed jälle trenni ja eelviimase päeva samuti puhkad, usun et natuke ikka juurde annab.
Jooksmist nii kõvasti küll minu meelest muuta ei ole võimalik, pigem keskendu kõhulihastele ja kätekõverdusele, saad vähemalt needki paremaks.
Kirjuta siis tulemustest lõpuks meile ka.
november 25, 2009 at 11:17 e.l. #236873Istuv Sõnn
MemberVäga tobe olukord! Soovitan: jaluta iga päev mõni tund, pärast seda venita lihaseid, tarbi piisavalt vedelikku, söö mõõdukalt, aga häid (tervislikke) asju, maga nii palju kui jaksad (korrapäraselt), mõtle positiivseid mõtteid. Viie päevaga ei tee trenniga mitte kui midagi ära kui varem ei ole ennast liigutanud. 3,2 kilomeetri aeg 19 minutit (pea 6 minutit kilomeetri kohta) räägib iseenda eest – pikema sammuga inimene teeb selle vaat et käies ära.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.