Vajan abi ujumise ja jõusaali treeningute kavas.
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
FitGirl.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2006 at 6:53 p.l. #7769
Ujuja
MemberNimelt armastan ujuda.
Ujumises olen püstitanud oma rekkordi.
5kilomeetrit 2 tunni ja15 minutiga.
200 basseini otsa 25 meetrises ujulas.
Ujumis stiiliks on rinnuli ujumine(Breaststroke).
Saavutasin selle tulemuse ujudes nii, et iga 10 baseini otsa sisse mahutasin ühe max kiirusel(siis maximum minu kiirusel)basseini otsa ja siis järgnevad 2-4 otsa ujuin normaal tempos, et hingamis rütmi taastada.
Kuid nüüd siis soov rinna lihaseid ja kätte lihaseid suurendada.
Tean, et kui lihasmass kasvab halvenevad mu ujumis tulemused.Seda siis distantside pikkuste näol, kuna nagu tean, et lihas vajab õhku.
Kuidas peaksin siduma ujumist ja jõusaali?
Ujumas käin kuna meeldib ja samas põletab rasvu.
Kõhulihaseid teen 3 korda päevas.Igapäev ennem hommiku,lõuna ja õhtusööki.(mul kõhulihaste pink kodus olemas).
Kui te ei osa vastust anda ehk oskate soovitada kellepoole pöörduda selles küsimuses.
Elan Pääskülas ja soov leida samas kaa mõistliku hinnaga samas korraliku jõusaalis.
Ujumas käin muidu ülepäeva.
mai 29, 2006 at 7:08 p.l. #84596theONE1
MemberPeale jõutreeningut soovitaks ujuda ja ära ole selles nii kindel et su ujumistulemused kehvaks muutuvad, kõike tuleb teha mõistusega!
mai 29, 2006 at 7:13 p.l. #84599Ujuja
MemberVabandust kirjavigade pärast.Olen tükk aega elanud iirimaal ja unustanud õigekirja.
Ja ega see eestikeel mul koolisgi 5 pold.Loen raamatuid ja üritan ennast parandada.
mai 29, 2006 at 7:15 p.l. #84600Mr.Y
MemberEi ole põhjust norida, esmasel lugemisel ma ei täheldanud ühtegi. Nüüd uuesti vaadates mõni on küll, ei tea kas 30 nüüd leiaks. Siin foorumis on palju hullemaid kirjutisigi nähtud, mõni ei tea sõna ,,ikka” ja kirjutab ,,iki”, wtf?
Tegelikult poleks vaja karta niipalju tulemuste halvenemise pärast. Ei saa kohe nii suureks, et see midagi segama hakkaks, pigem läheb selleks mitu head aastat. Jõusaalis kindasti treenid ju ka selga, mis peaks ujumistulemusi parandama. Kunagi ujumistrennis oli ka nii, et 1 basseinipikkuse kiiruse järjestuses oli sama mis max lõuatõmmete järjestus (kõige kiirem tõmbas kõige rohkem lõuga, kõige aeglasem kõige vähem). Muidugi on asi ka tehnikas, kuid selja tugevus on oluline. 5 km läbimiseks on siiski vastupidavusel suurem rõhk.
mai 29, 2006 at 7:16 p.l. #84601Annika Pärtel
MemberMinul seoses jõusaaliga ujumine paranes, jõudu tuli juurde, kiirust ka
??:”> Nii et proovi, katseta. Ja ära ülaselga unusta, see ujumises ka ju väga tähtis (peale 4nädalast kipsisolekut aja peale kroolima minnes jäid just ülaselja lihased valusaks
mai 29, 2006 at 7:48 p.l. #84611Ujuja
MemberTean, et minu tühipaljast rääkimisest on vähe.
Soov on lihtsalt lihasmassi suurendada.
Biitseps ja triitseps võiksid suuremad olla ja rind ka.
Mittu korda peaks käima jõusaalisnädalas kui ujumas käija näiteks 1päev nädala lõppus 2tundi?
Millist jõusaali soovitatte nõmme kandis või mustamäel.
Olen autoga.Teate soovitada jõusaali kus saab ka turvaliselt parkida?
mai 29, 2006 at 10:13 p.l. #84635gmaster
MemberTean, et minu tühipaljast rääkimisest on vähe.Soov on lihtsalt lihasmassi suurendada.
Biitseps ja triitseps võiksid suuremad olla ja rind ka.
Mittu korda peaks käima jõusaalisnädalas kui ujumas käija näiteks 1päev nädala lõppus 2tundi?
Millist jõusaali soovitatte nõmme kandis või mustamäel.
Olen autoga.Teate soovitada jõusaali kus saab ka turvaliselt parkida?
aga mis saab jalgadest?
mai 30, 2006 at 5:45 e.l. #84639timster
Membernõmme ujulas on jõusaal – peaks sulle sobima ju ideaalselt:)
ma küll ei tea kui hea sisustus sellel saalil on, aga kui sa pole jõusaalis varem eriti käinud, siis peaks alguses sobima küll.
mustamäel veel ttü spordikompleksi saal.
mai 31, 2006 at 10:49 e.l. #84757Ujuja
Membernjah kuid ma pole kindel kas seal nõmme ujulas on profesionaalsed ja kogenud treenerid kes oskavad mulle kava koostada.Samuti peaksin vist oma ebatervislikku söömist muutma.
Mitte, et ma palju rasvast sööks vms aga korra päevas süüa on ka vale.
Kellepoole tuleks pöörduda kui soov saada nii treening kava jõusaali jaoks ja söögikava samuti?
Mis tingimused seal TTÜ spordikompleksis on.(see asub kui õieti aru saan nõmme mäest alla sõites kohe seal paremal.Seal vist kaa parkimis võimalus).
Kuidas seal pesemisega lood on.Kas on võimalik peale trenni pesemas kaa käija?Kappid on olemas oma riiete jaoks?Saab lukku panna?Lukkud tuleb eraldi osta?
Need 2 viimast küsimust võivad tunduda imelikud aga elasin tükk aega iirimaal/dublinis ja pole eesti asjadega enam nii kursis.Seal pea kõik sportimiskohad ja ujulad tuli osta juurde endale kappi lukk sest seda pold ja lukk maksis samapalju kui ujula või jõusaali pilet ise.Ja ikka varastatti mobiil+raha mis kaasas oli ära.Lukkud olid lihtsalt labase koodiga mille sai iga mees väiksese katsetamise peale lahti.
mai 31, 2006 at 11:20 e.l. #84759RudiTurbo
MemberNu ujumist jõusaal päris hävitama ei hakka, kuid tähtis on hoida hea lihaste venivus. Seega pärast jõusaali tuleb alati venitada, et end mingiks kangeks kapiks ei aja, siis läheb ujumine raskeks.
Kindlasti tuleks ujumist teha tihedamini, eriti kui vastupidavust tahad saavutada. Kuskil 3 korda nädalas tunnike oleks juba täitsa norm , siis jõusaali pärast kohe weel otsa. Ujumist hea teha ka pärast jõusaali lõdvestuseks. Ise harjund enne ujumistrennis ära käima ja siis jõusaali.
mai 31, 2006 at 9:05 p.l. #84819FitGirl
MemberMa tahaks lausa karjuda!! JALAD!! kuhu jääb jalatreening, rind ja käsi ülaselg teeb nagunii suure töö ujudes ära. Jaa ei vaidle vastu jõu lisamine asjale on ideaalne, kuid ma oletan , sa tahad ikka proportsioonis ka välja näha.Kus sa nede makaronijalageda ikka lähed???
??:”> Muidugi on ka neid, kes aastaringselt dressipüksid jalas käivad ja kui näitamiseks läheb siis on oluline ,et kui särgi seljast viskab on kõva mees? Hmm aga see juba edevuse teema…. Ja jõusaali kohapealt tee vast kolm korda nädalas saali ja peale seda mine ujuma.Lõdvestad lihaseid ja saad oma aeroobse trenni ka tehtud.Ning söögiga kindlasti! söö mis sa seal sööd aga kindlasti mitte 1 kord päevas nagu sa mainisid.Enne harju korralikult sööma ja siis hakka vaatama mida suhu pistad. Aeroobseks võib sul jaksu olla aga, kui söömine puudulikuks jääb ,ei tule sealt jõusaalist ka suurt midagi.AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.