Vajan abi oma ala spetsialistidelt !!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Vajan abi oma ala spetsialistidelt !!!
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
Archangel.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2011 at 9:55 p.l. #23162
Karl Nurmik
MemberTere,
vanus:16
pikkus:170
kaal:60
rinnalt surumise max:70kg
Mind huvitab kulturism väga, olen käinud jõusaalis umbes aasta 3-4 korda nädalas (trenni pikkus 1-2 tundi).
Mul oleks nõuandeidi, seoses nende ainetega: proteiin, kreatiin jne…
Nimelt, kas minu vanuses on mõtet neid aineid tarbida ?
Hetkel olen söönud ennem trenni muna nii toorelt kui keedetuna ja kohupiima, aga mul tekkis küsimus, tahtsin osta siis proteiini, et lihas massi suurendada, aga sain aru et shopis on nii palju erinevaid asju, mida võiks osta, seega mõtelsin et oleks taregm siit küsida abi.
Minu eesmärk oleks suurendada lihasmassi ja parandada treeningtulemusi, äkki keegi oskab soovitada, mida ma peaks tarbima……
oktoober 8, 2011 at 9:59 p.l. #316778Archangel
MemberUsu mind. Sa oled terve oma elu iga päev proteiini söönud. Lisandipoest sa seda juurde ostma ei pea. Pigem ütle vanematele, et rohkem liha ja piimatooteid su nina alla paneksid.
Toores muna unusta ära kui ei taha haigeks jääda. Rääkimata sellest, et tegemist on suhteliselt vastiku toiduga toorelt, on ka munavalgus leiduv valk tunduvalt vähem omastatav toorena. Ehk sa jood suuresti seda toorest löga pea ilmaasjata. 3-4g sitamaitsega valku per muna.
oktoober 8, 2011 at 10:03 p.l. #316779bigmuscles1
Member
oktoober 8, 2011 at 10:39 p.l. #316784Mansel
Member3-4g sitamaitsega valku per muna.
Tavalises M munas on ikka 6-7gr valku ja kust sa oma mune ostad, et toorelt sitamaitsega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2011 at 10:52 p.l. #316786Archangel
MemberTavalises M munas on ikka 6-7gr valku ja kust sa oma mune ostad, et toorelt sitamaitsega?
oktoober 9, 2011 at 3:40 e.l. #316787vrsm
Member*** Is this real life?is this just fantasy?
oktoober 9, 2011 at 6:47 e.l. #316791ROtter
MemberKeha ei suuda toorest munavalgest kogu valku kätte saada. Pole täpsete toimemehhanismidega kursis aga üldjoontes peaks nii olema. Salmonella oht ka siiski vägagi reaalne. Ning maitse on muidugi igaühe enda asi, kuid lihtsalt toores munavalge mulle küll naudingut ei paku. Vastik löga lihtsalt. Ning niisama alla kulistamises ei näe ka mõtet.Milleks raha raisata paari hädise grammi valgu peale, mida saab muudest kohtadest palju maitsvamalt ja odavamalt kätte.
Muna sisaldab valke, mis toimivad antifermendina – pidurdavad valkude omastamist organismi poolt. Kuumutamisel need valgud lagunevad ja munavalgud muutuvad kergemini omastatavaks.
oktoober 9, 2011 at 6:52 e.l. #316792ROtter
MemberMilleks raha raisata paari hädise grammi valgu peale, mida saab muudest kohtadest palju maitsvamalt ja odavamalt kätte.Food Source Protein Digestibility (%)
Egg 97
Milk and Cheese 97
Mixed US Diet 96
Peanut Butter 95
Meat and Fish 94
Whole Wheat 86
Oatmeal 86
Soybeans 78
Rice 76
Tuleb tuttav tabel ette?
oktoober 9, 2011 at 9:47 e.l. #316820Archangel
MemberFood Source Protein Digestibility (%)Egg 97
Milk and Cheese 97
Mixed US Diet 96
Peanut Butter 95
Meat and Fish 94
Whole Wheat 86
Oatmeal 86
Soybeans 78
Rice 76
Tuleb tuttav tabel ette?
Tuleb. Aga mis küsimuse või argumendi raames selle välja tõid?
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.