Skip to main content

Vajan abi kõhust vabanemisel.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Vajan abi kõhust vabanemisel.

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
    matu2
    Member

Üks küsimus. Kui sa töötad 6 korda nädalas kella 9-21.00 oli vist, siis millal sa veel trennis jõuad käiia?

andre00
    Member

Ma nüüd ei saa aru? 6 päeva nädalas? Seega 6*4=24*12=288 tundi kuus. Kas sulle ei tundu, et midagi oleks nagu valesti? Trenni teed siis 2 ööl ja pühapäeva päeval?

viki667
    Member

Kõhulihas on nagu iga teine lihas mis adapteerub e. kohaneb, kui talle üksluiset koormust anda järjepidevalt ja areng jääb kesiseks. Treeni parem kord nädalas korralikult (nii, et tunned kuidas k.lihased peale trenni 3-4 päeva kanged on) ja siis võid neile veel 3-4 päeva pärast kerget lisa pumpi anda. Ainult kõhtu treenides, peaks kindlasti ka alaselga treenima.

Samas, kui kõhu pekist lahti tahad saada, siis hakka õigesti toituma ja suurema intensiivsusega kogu keha treenima.

serafim2906
    Member

Kõhulihas on nagu iga teinegi. Kui taastuda ei saa, siis tekivad peagi probleemid. Pealegi on suurimad kõhulihased nendel, kes treenivad neid

paar korda nädalas äev ja mulle on andnud see häid tulemusi. See on minu kogemus. Raua t6stmine on see mida peab tegema m66dukamalt..

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.