Skip to main content

Vajan abi kaalulangetamisel…:(

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Vajan abi kaalulangetamisel…:(

Viewing 8 posts - 46 through 53 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
    vaher
    Member

Eks nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi.Huvitav, miks minu naine veel elab
    argoll
    Member

Pärast esimest «Bridgeti Jonesi» filmi 2001. aastal tuli Renéel kaalus alla võtta vaid 7 kilo. Kohe pärast võtteid läks ta California joogafarmi, kus ta pandi rangele treeningrežiimile. «Pidin iga päev jooksma 20 miili, kuid võisin süüa vaid 1200 kalorit päevas,» räägib ta.

Kas ise ka mõtled kaasa? See on natuke liiga hull ju.

Kahju, et sa ainult sellest pool läbi lugesid.Kui ta oma peaga selle kava koostab, siis saab see olema veel hullem näljutamine.Ja mida pakkusid sina?Selle asemel teed sa siin delfit.

Argo

Naerupall
    Member

Mina soovitaksin kohe ja -mõõdukalt alustada ka kerge intervalltreneeninguga. Sõudeergomeeter on selleks hea vahend.

Intervalltreeningust loe siit (ürita mõelda kriitiliselt ja asja enda perspektiivi panna – tekst ise on kirjutatud võistlevate sportlaste jaoks): http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml

Ahjaa… oled saksamaal au pair? Ning jah, kodujuust on väga ok. Lihtsalt välismaal kipub maitse olema selline nagu ta on – pead leidma võimalusi asja endale meeldivaks teha (tuunikala, sinep, ketshup, mädarõigas, tabasco… eksperimenteeri)

P.S. See on internetifoorum. Siin bitchslapitakse kõiki küsijaid. Ära võta isiklikult.

Hehe, ei ole saksamaal aupair:)

Ei, ega ma ei võta. Ma arvasin et ainult delfi naistekas on selline koht kus bitchslapitakse kõiki, arvasin et siin käib teistmoodi rahvas:) Aga nüüd siis tean.

Aitäh soovituse eest.

Naerupall
    Member

Aitäh artikli eest. Proovin seda alates homsest. Igasugune rämps ja võileivade ja pasta pugimine jääb nüüd ära:) Jooksmas ma küll ei saa praegu käia kuna on niii meeletul libe. Aga niipea kui jää ära kaob hakkan jooksma (palju ma küll ei jaksa aga parem natuke kui ei midagi) ja läheb aga aerobikaks lahti. Huh… soovige mulle edu:)

jrx
    Member

Rõhutan, et tee enda jaoks seda asja natuke ümber. Nt, sõua soojenduseks 20 minutit, siis tee 4 “lõiku”, kus 90 sekundit sõuad kiiremas tempos ja 90 sekundit rahulikult. Siis sõua jahutuseks rahulikult jälle 20 minutit.

Ja rahulikult all ma mõtlen tõesti rahulikult.

P.S. Wawawiiwa… rogue mod on the fire, kustutatakse postitusi.

Naerupall
    Member

Rõhutan, et tee enda jaoks seda asja natuke ümber. Nt, sõua soojenduseks 20 minutit, siis tee 4 “lõiku”, kus 90 sekundit sõuad kiiremas tempos ja 90 sekundit rahulikult. Siis sõua jahutuseks rahulikult jälle 20 minutit.

Ja rahulikult all ma mõtlen tõesti rahulikult.

P.S. Wawawiiwa… rogue mod on the fire, kustutatakse postitusi.

okey. Ma jätsin sõudmise pooleni kuna arvasin et see suurendab mu sääremarju!

kepikõndija
    Member

Tere!

Toitumine tuleb sul paika panna kindlasti. Jõusaal üksi ei aita, sul on vaja aeroobset treeningut, keskmise raskusega ning pikema ajalist. Nt.aktiivne kõnd vähemalt 45 min,kõige parem 60-80 min, jalgrattasõit, ujumine, samuti kepikõnd. Aeroobse treeningu korral `põleb rasv`hapniku leegis. Sinna juurde pannes veel jõusaal tugevdab su lihaseid. Kindlasti küsi nõu jõusaali treenerilt ja ära treeni vaid probleemseid kohti vaid kogu keha.

Soovin sulle edu ja jaksu…

Tahtejõuta ei saa midagi ära teha

Naerupall
    Member

Tere!

Toitumine tuleb sul paika panna kindlasti. Jõusaal üksi ei aita, sul on vaja aeroobset treeningut, keskmise raskusega ning pikema ajalist. Nt.aktiivne kõnd vähemalt 45 min,kõige parem 60-80 min, jalgrattasõit, ujumine, samuti kepikõnd. Aeroobse treeningu korral `põleb rasv`hapniku leegis. Sinna juurde pannes veel jõusaal tugevdab su lihaseid. Kindlasti küsi nõu jõusaali treenerilt ja ära treeni vaid probleemseid kohti vaid kogu keha.

Soovin sulle edu ja jaksu…

Tahtejõuta ei saa midagi ära teha

Tere,

Suur aitäh sulle:) Kahjuks pole ujumis võimalust siin linnakeses ja samuti pole jõusaalis treenerit. Vähemalt ma pole kunagi näinud. Aga eks ma püüan mõnelt kogenumalt seal küsida:)

Tahtejõudu mul on, ja seekord ma saan sellega hakkama! Aitäh heade soovide eest:)

Viewing 8 posts - 46 through 53 (of 53 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.