Skip to main content

Vajan abi kaalulangetamisel…:(

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Vajan abi kaalulangetamisel…:(

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
    Naerupall
    Member

Eh, olete ikka jube targad koos küll, mitmekesi inimese kallal vinguma. Seekord olen mina hävitavalt otsekohene ja ütlen, et ma tõesti arvasin, et siin on küpsem seltskond koos. Sellest me saame kõik aru, et toitumis/treeningkava tellimine on üle prahi värk, muud siin enam nõu pähe ei soovitatagi.

Need, kes pole ise kunagi ülekaalulised olnud, ei teagi, millest nad räägivad. Minu arust pole peamine ülesanne siin inimest kritiseerida, vaid teda aidata. Minu arust on äärmiselt positiivne, kui inimene on ennast kätte võtnud, no matter what. Seega jään selle juurde, et palju aeroobset trenni ja toitumine üle vaadata.

Naerupall
    Member

Sa ei koosta endale kindlasti tasakaalustatud toitumist, kui sa juba praegu peaaegu kogu aeg võilekaid sööd ja enne magama minekut sokolaadi ?

Ma olen vist imelik, kes arvab, et inimesed vastavad teemadele enne, kui on eelnevad vastused ära lugenud. Palju vääritimõistmisi jääks ära, kui seda tehtaks. Ehk siis jah, ise saab ka, ei pea kohe esimese asjana kava tellima.

Mida ma veel soovitaks, on meie kena fitness.ee kaloriarvuti, mille abil saab lihtsalt ja kiiresti toidust saadava energia kokku arvutada. Selleks, et kaalu langetada, peab organism põletama rohkem kaloreid, kui toiduga saadud. Ehk siis kui põletad sama palju kui tarbid, püsid samas kaalus, kui põletad rohkem, kaal langeb jne. Igatahes palju edu

undisputed
    Member

Toitumiskava koostamisel võid abiks võtta kas veregrupidieedi nõuandeid või siis kaalujälgijate soovitusi ja siit võid ka vaadata http://www.fiile.ee/

Kuule selle asemel, et siin jahuda, targutada ja vaielda, võiksid juba ammu oma tarkusi jagada ja aidata siin küsijal menüüd koostada.Et inimesele teha puust ja punaseks selgeks, miks mida kuna ja palju, selleks tuleks siia kirjutada ikka päris korralik romaan. Ma loodan, et sa oled valmis seda tegema. Kava annab väga hea üldpildi alguseks. Ja sealt ise juba edasi õppida on tunduvalt lihtsam. Lisaks vastavad koostajad ka täiendavatele küsimustele. Sinna paigutatud raha on igat senti väärt. Mulle on alati need kaalujälgijate menüüd ikka meeldinud. Nagu profisportlased, et 6 x päevas söövad.

spankee
    Member

Issand jumal! Veregrupidieedi test maksab mingi 1000 korda rohkem kui see närune toitumiskava leht! Ja ausalt öeldes, see summa, mida toitumiskava eest küsitakse on väga väike, arvestades kui palju see väljavalitud spetsialist selle inimese andmeid analüüsima peab. Kui sa TÕESTI TAHAKSID enda väljanägemise jaoks midagi parandada SIIS SA TELLIKSID SELLE KAVA KOHE!!!! ISE sa küll ei saa tõesti tasakaalustatud toitumiskava koostamisega hakkama.. 100% kindlalt. Mingist ainest jääb sul kindlasti puudu. Ja kui sa oma lollusest tõesti hakkad toitumiskava koostama ja seda järgima (sa kindlasti mõtled, et sööd aint õuna ja jogurtit ja peale kuute mitte midagi, eks?), siis tagajärjeks võib olla (arvatavasti ongi) rasvaprotsendi suurenemine. Need inimesed ei soovita seda kava niisama.

Vähem mölinat, rohkem mõtlemist.

Issand jumal! Veregrupidieedi test maksab mingi 1000 korda rohkem kui see närune toitumiskava leht! Ja ausalt öeldes, see summa, mida toitumiskava eest küsitakse on väga väike, arvestades kui palju see väljavalitud spetsialist selle inimese andmeid analüüsima peab. Kui sa TÕESTI TAHAKSID enda väljanägemise jaoks midagi parandada SIIS SA TELLIKSID SELLE KAVA KOHE!!!! ISE sa küll ei saa tõesti tasakaalustatud toitumiskava koostamisega hakkama.. 100% kindlalt. Mingist ainest jääb sul kindlasti puudu. Ja kui sa oma lollusest tõesti hakkad toitumiskava koostama ja seda järgima (sa kindlasti mõtled, et sööd aint õuna ja jogurtit ja peale kuute mitte midagi, eks?), siis tagajärjeks võib olla (arvatavasti ongi) rasvaprotsendi suurenemine. Need inimesed ei soovita seda kava niisama.

Vähem mölinat, rohkem mõtlemist.

No tere, mis mõttes ei saa ise midagi tehtud. Ja mis oma lollusest. Mina olin ka kunagi ülekaaluline ja täiesti iseseisvalt omaenese tarkusest koostatud toitumiskava ja trenniplaan aitasid mul oma 20 kilo seljast maha ajada. Igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel (“sa kindlasti mõtled, et sööd aint õuna ja jogurtit ja peale kuute mitte midagi, eks?”), kust sa tead et ta niimoodi mõtleb? Või oled sa selgeltnägija?

Selleks minu arust “küsi teadjatelt” foorum ongi, et inimene saaks nõu, toitumise teema on juba kavasoovitusi täis. Rohkem tolerantsust ja abstraktset mõtlemist!

undisputed
    Member

No tere, mis mõttes ei saa ise midagi tehtud. Ja mis oma lollusest. Mina olin ka kunagi ülekaaluline ja täiesti iseseisvalt omaenese tarkusest koostatud toitumiskava ja trenniplaan aitasid mul oma 20 kilo seljast maha ajada. Igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel (“sa kindlasti mõtled, et sööd aint õuna ja jogurtit ja peale kuute mitte midagi, eks?”), kust sa tead et ta niimoodi mõtleb? Või oled sa selgeltnägija?

Selleks minu arust “küsi teadjatelt” foorum ongi, et inimene saaks nõu, toitumise teema on juba kavasoovitusi täis. Rohkem tolerantsust ja abstraktset mõtlemist!

Kaalu võid sa krõpsude ja kommidega ka langetada, pole probleemi. Kuid küsimus on selles, et kas see kava on tasakaalustatud ja inimene saab sealt vajalikud ained kätte. Kas kaal langeb stabiilselt mõistlikkuse piires jne. Aga lõpuks jääb see igaühe enda otsustada, kas tellida kava või susserdada ise. Siin ennegi nähtud selliseid tellitud kava vastaseid isikuid. Te pole siin esimesed ega jää ka viimaseks.

Kes väitnud on, et ma kavade vastane olen? Lihtsalt kõigil ei ole võimalik kava tellida, sinu jaoks võib ju 300.- tühine summa olla, mõne jaoks äkki ei ole, eriti praegustel aegadel. Ma lihtsalt püüan julgustada inimest endaga edasi tegelema, esimene samm on teatavasti kõige raskem. Minu puhul ei toimunud kaalulangetamine mitte krõpsude ja kommide abil, vaid tervisliku toidu abil. Mingi elementaarne teadmine on enamikul, mitte kõik ei arva, et tervislik toitumine tähendab ainult kapsalehtede söömist.

Naerupall
    Member

Täiesti naeruväärne…

küsid inimestelt abi ja vastu saad ainult mingit targutamist ja õiendamist…

aga huvitav, et MILLEKS siin see foorum on siis? KÜSI SPETSIALISTIDELT…..ma tõesti lootsin et keegi suudab mind aidata…kui kellegile midagi ei meeldi siis palun ära loe ja vasta eks:)

Kuidas see oligi…et küsija suupihta ei lööda või mis?

Ja palun tõesti lugege mu kõik vastused siin läbi…mul TÕESTI EI OLE hetkel võimalik toitumiskava tellida…mul tõesti ei ole arvel seda kuradi 500 eeku….ei tea mis imega ma tellin siis? Kahju kohe et inimesed aru ei püüa saada…

jrx
    Member

Mina soovitaksin kohe ja -mõõdukalt alustada ka kerge intervalltreneeninguga. Sõudeergomeeter on selleks hea vahend.

Intervalltreeningust loe siit (ürita mõelda kriitiliselt ja asja enda perspektiivi panna – tekst ise on kirjutatud võistlevate sportlaste jaoks): http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml

Ahjaa… oled saksamaal au pair? Ning jah, kodujuust on väga ok. Lihtsalt välismaal kipub maitse olema selline nagu ta on – pead leidma võimalusi asja endale meeldivaks teha (tuunikala, sinep, ketshup, mädarõigas, tabasco… eksperimenteeri)

P.S. See on internetifoorum. Siin bitchslapitakse kõiki küsijaid. Ära võta isiklikult.

argoll
    Member

Nii, ma kulutasin 3 min ja leidsin kollasest ajakirjandusest sellise artikkli: http://www.kroonika.ee/artikkel.php?id=2875

Järsku on abi.

Argo

hehee
    Member

Täiesti naeruväärne…

küsid inimestelt abi ja vastu saad ainult mingit targutamist ja õiendamist…

aga huvitav, et MILLEKS siin see foorum on siis? KÜSI SPETSIALISTIDELT…..ma tõesti lootsin et keegi suudab mind aidata…kui kellegile midagi ei meeldi siis palun ära loe ja vasta eks:)

Kuidas see oligi…et küsija suupihta ei lööda või mis?

Ja palun tõesti lugege mu kõik vastused siin läbi…mul TÕESTI EI OLE hetkel võimalik toitumiskava tellida…mul tõesti ei ole arvel seda kuradi 500 eeku….ei tea mis imega ma tellin siis? Kahju kohe et inimesed aru ei püüa saada…

Ma kirjutasin Sulle, et loe Freda Antsoni postitusi ja artikleid, nende põhjal saad väga edukalt endale ise kava koostada.

jrx
    Member

Nii, ma kulutasin 3 min ja leidsin kollasest ajakirjandusest sellise artikkli: http://www.kroonika.ee/artikkel.php?id=2875

Järsku on abi.

Argo

Mis sa tahad ära tappa teda v?

ROtter
    Member

Mina soovitaksin kohe ja -mõõdukalt alustada ka kerge intervalltreneeninguga. Sõudeergomeeter on selleks hea vahend.

Intervalltreeningust loe siit (ürita mõelda kriitiliselt ja asja enda perspektiivi panna – tekst ise on kirjutatud võistlevate sportlaste jaoks): http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml

Ahjaa… oled saksamaal au pair? Ning jah, kodujuust on väga ok. Lihtsalt välismaal kipub maitse olema selline nagu ta on – pead leidma võimalusi asja endale meeldivaks teha (tuunikala, sinep, ketshup, mädarõigas, tabasco… eksperimenteeri)

P.S. See on internetifoorum. Siin bitchslapitakse kõiki küsijaid. Ära võta isiklikult.

Ärge seda intervalltreeningut ka igaühele kohe soovitage, eks. Sellega viiakse süda väga kiirelt hapnikupuudusesse ja valesti koormust doseerides saadakse südamelihase paksenemine, mis on ravimatu tervisekahjustus.

argoll
    Member

Mis sa tahad ära tappa teda v?

Eks nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi.Huvitav, miks minu naine veel elab

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 53 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.