Vajan abi kaalulangetamisel…:(
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Vajan abi kaalulangetamisel…:(
- This topic has 52 replies, 15 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Naerupall.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2009 at 8:17 p.l. #16264
Naerupall
MemberTere,
Otsustasin lõpuks siia kirjutada, kuna mul on suur mure ja mul oleks väga nõu vaja.
Nimelt, olen siis 21 a tüdruk ja ülekaalus. Otsustasin augustis, et võtan end kätte ja hakkan trenni tegema. Läksin siis jõusaali ja hakkasin trenni tegema. Rumal nagu ma olin, ei teadnud et jõu tõstmisega kasvab lihas aga rasv ei kao kuhugi. Nüüd siis olen treeninud omale ilusad käe ja kõhu lihased. Tegin ka harjutusi jalgadele (lootsin et saab kintsud ja sääred peenemaks) kuid need tegid sääred veel jämedamaks – koledad lihased tulid säärele :S
Ühesõnaga oleks mul vaja teada, et milliste harjutustega saan sääred peenemaks? Pepu rohkem trimmi ning sangad ja voldid kõhu ja selja pealt?
Kas üldse on ilma kirurgilise lõikuseta võimalik suur kõht eest kaotada? Isegi kui ma suudan selle rasva maha saada, mis saab siis lotendavast nahast? Ega ta ju iseenesest ära ei kao…
Ma tean et kõigepealt tuleb toidu kava välja vahetada ja tervislikult toituma hakata. Seda ma kindlasti teen. Aga nõu oleks just vaja liikumise poole pealt.
Kui ma kaalu langetamisega nüüd peale ei hakka, ei tee ma seda kunagi. Ma väga tahaks hakkama saada ja loodan headele nõuannetele.
Aitäh, kui keegi viitsib vastata/aidata:)
-Õnnetu neiu-
jaanuar 17, 2009 at 1:42 e.l. #180064undisputed
MemberTelli endale siit kava. Ütleme siis nii, et kui endal teadmisi napib, siis on kaalu langetaminie kui loterii. Võib jopata………………………
Ise soovitaksin Jokerit, kuna järgin samu põhimõtteid, kuid treenerid on siin kõik päedevad
jaanuar 17, 2009 at 7:12 e.l. #180067daemonium
MemberKangesti tahaks näha suure kõhu voltide vahelt paistvaid ilusaid kõhu lihaseid;käelihaste kohta sama jutt …,
jaanuar 17, 2009 at 7:20 e.l. #180070ROtter
MemberKangesti tahaks näha suure kõhu voltide vahelt paistvaid ilusaid kõhu lihaseid;käelihaste kohta sama jutt …,
jaanuar 17, 2009 at 8:39 e.l. #180076daemonium
MemberKas sul ei ole kohe üldse kujutlusvõimet?Niipalju ei ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piinlik lugu küll.Ma lähen ja häbenen natuke nüüd nurgas …
ja jään oma palve juurde,
jaanuar 17, 2009 at 12:24 p.l. #180091Naerupall
Memberno jah…niipalju siis abist ja nõuannetest
aitäh!jaanuar 17, 2009 at 1:05 p.l. #180095pumper
MemberNõuanne on siin 100% olemas.
!Toitumiskava!
Pildimaterjal oleks ka loomulikult hea, et midagi muud soovitada.
jaanuar 17, 2009 at 2:24 p.l. #180097Snake
MemberEi saa aru teis vastajates , siin foorumis kõik ju nii “targad”
jaanuar 17, 2009 at 2:30 p.l. #180098hehee
MemberSee hind on ajuvaba mis selle paberilipaka eest välja peab käima ja kas sellest ka abi on , seda ei tea ju keegi.Kui kava ei toimi, siis saab alati koostajaga ühendust võtta ja muutuseid sisse viia. see on ju hinna sees.
Miks soovitatakse kava? Foorum on infot täis, et ise endale sobiv menüü koostada. Kui aga inimene ei viitsi otsida ja lugeda, siis jääbki üle toitumiskava tellida.
jaanuar 17, 2009 at 2:44 p.l. #180102Snake
MemberKui kava ei toimi, siis saab alati koostajaga ühendust võtta ja muutuseid sisse viia. see on ju hinna sees.Miks soovitatakse kava? Foorum on infot täis, et ise endale sobiv menüü koostada. Kui aga inimene ei viitsi otsida ja lugeda, siis jääbki üle toitumiskava tellida.
Aga milleks siis on “Küsi Teadjatelt ” foorum , kui isegi küsida ei tohi ???
Ja teemaalgataja probleem polnud mitte toitumises vaid treeningkavas.
Kuna mitte ühelgi inimesel ei ole ühesugust (on sarnased) probleemi , ei saa ta teha nii nagu seda teevad teised . Aga võibolla igaüks ei oskagi endale ise mingit kava kokku panna .
No nii palju kui mina siin lugenud olen , ongi ainult üks ja ühene soovitus algajaile “telli kava “
jaanuar 17, 2009 at 3:11 p.l. #180103yamikazi
MemberAga milleks siis on “Küsi Teadjatelt ” foorum , kui isegi küsida ei tohi ???Ja teemaalgataja probleem polnud mitte toitumises vaid treeningkavas.
Kuna mitte ühelgi inimesel ei ole ühesugust (on sarnased) probleemi , ei saa ta teha nii nagu seda teevad teised . Aga võibolla igaüks ei oskagi endale ise mingit kava kokku panna .
No nii palju kui mina siin lugenud olen , ongi ainult üks ja ühene soovitus algajaile “telli kava “
Kes ütles et küsida ei tohi ?
Kui inimene käib teeb trenni ja kaalust ikka alla ei võta, siis on asi toitumises. Kui oled ülekaaluline ja hakkad trenni tegema, siis ka selle arvelt võib söögiisu veelgi suureneda. Tuleks siiski vaadata mida ja kuna süüa. Teema algataja ei rääkinud endast lähemalt, nii et meil on pea võimatu talle midagi postituse järgi öelda mida süüa. Toitumiskava tellides on neid lahtreid ja küsimusi seal palju.
Ja kullakallis õnnetu neiu. Nii see ka nüüd pole et teed kõhulihaseid ja siis arvad et rasv kaob seal kõige ennem ära.
jaanuar 17, 2009 at 3:14 p.l. #180104yamikazi
MemberTere,Otsustasin lõpuks siia kirjutada, kuna mul on suur mure ja mul oleks väga nõu vaja.
Nimelt, olen siis 21 a tüdruk ja ülekaalus. Otsustasin augustis, et võtan end kätte ja hakkan trenni tegema. Läksin siis jõusaali ja hakkasin trenni tegema. Rumal nagu ma olin, ei teadnud et jõu tõstmisega kasvab lihas aga rasv ei kao kuhugi. Nüüd siis olen treeninud omale ilusad käe ja kõhu lihased. Tegin ka harjutusi jalgadele (lootsin et saab kintsud ja sääred peenemaks) kuid need tegid sääred veel jämedamaks – koledad lihased tulid säärele :S
Ühesõnaga oleks mul vaja teada, et milliste harjutustega saan sääred peenemaks? Pepu rohkem trimmi ning sangad ja voldid kõhu ja selja pealt?
Kas üldse on ilma kirurgilise lõikuseta võimalik suur kõht eest kaotada? Isegi kui ma suudan selle rasva maha saada, mis saab siis lotendavast nahast? Ega ta ju iseenesest ära ei kao…
Ma tean et kõigepealt tuleb toidu kava välja vahetada ja tervislikult toituma hakata. Seda ma kindlasti teen. Aga nõu oleks just vaja liikumise poole pealt.
Kui ma kaalu langetamisega nüüd peale ei hakka, ei tee ma seda kunagi. Ma väga tahaks hakkama saada ja loodan headele nõuannetele.
Aitäh, kui keegi viitsib vastata/aidata:)
-Õnnetu neiu-
Jutt on segane. Algul räägid et oled treeninud endale ilusad käe ja kõhu lihased, hiljem juba mainid et voldid on kõhupeal ja kahtled kas ilma kirurgilise lõikuseta sellest vabaneda saad.
jaanuar 17, 2009 at 3:15 p.l. #180105daemonium
MemberEi saa aru teis vastajates , siin foorumis kõik ju nii “targad”
jaanuar 17, 2009 at 3:17 p.l. #180106hehee
MemberTegin ka harjutusi jalgadele (lootsin et saab kintsud ja sääred peenemaks) kuid need tegid sääred veel jämedamaks – koledad lihased tulid säärele :SIlu on küll vaataja silmades, kuid ma usun, et väga paljud silmad leiavad, et lihas ei ole kole. Kole on see, kui ta on peki all peidus. Pekist vabanemiseks tuleb vaeva näha köögis. Soovitan lugeda Fred Antsoni artikleid ning samuti foorumi rubriiki “Küsi Fred Antsonilt”.
jaanuar 17, 2009 at 3:36 p.l. #180110daemonium
MemberKas ma olen ainuke,kel – lugedes,kuidas 6 kuuga tekkivad ilma toitumist korrastamata ja lisa-aineteta rasvavoltide alla ,aga välja paistvad ilusad käe-ja kõhulihased ja tohutud inetud jalalihased – tekib tunne et meil
on tegemist kas
a)geneetiliselt fenomenaalselt andeka inimesega
või
b )väga omapärase ‘uumorimeelega kodanikuga …,
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.