Vajan Abi!
- This topic has 32 replies, 14 voices, and was last updated 12 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2014 at 1:54 p.l. #358469
JungaTroll
MemberSa võrdlesid praegu ööd ja päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk inimst kes läksesimest korda jõusaali ja SIND kes juba oskab aimata mis pidi peab mingil trenakal istuma. Pealegi tema on ÜLEKAALULINE, sina hmmm … tundud vinks-vonks olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sooviatksin siiski veresuhkur paigas hoida kuni kaal paika kõigub või vähemalt sinna poole teel on. Veresuhkrukõikumine võib tuua pikasplaanis kaasa pidurdamatut lühiajalist nuumamist.
Seda ei too kaasa veresuhkru kõikumine, reeglina toovad nuumamise ikka kaasa:
– enda “premeerimine” või tunne, et vähem söömine on ülekohtune, sest teised ju võivad
– õhtul võimetu näksimist ära lõpetada
jaanuar 31, 2014 at 2:15 p.l. #358476Okk
MemberEks sina soovita inimestel enne magama minekut ennast oimetuks süüa, mina soovitan 3h enne magamist viimane eine teha.
Miks sa seda soovitad?
jaanuar 31, 2014 at 2:24 p.l. #358477DagS
MemberMiks inimene on võimetu näksimist lõpetama?
Mis on tegelik põhjus, kui keegi sööb ära 2 torti ja ütleb et ta oli seda väärt?
Eks need mõlemad on ilmselt psüholoogilised teemad. Või mis teie arvate? Mis see sügavam põhjus on? Vabandusi võib igasuguseid välja mõelda, olen seda väärt jne.
Kui inimene on andale aastaid keelanud pitsat ja siis, kui ta läheb ja sööb ükskord aastas seda pitsat, siis ta reaalselt võib korraga ära süüa mitu kg ja küllastustunnet ei tekigi? Oma keha trikitada on raske järjepidevalt, tema trikitab hoopis meid kui võimaluse saab.
Mulle tundub praktikas et veresuhkru stabiilsena hoidmine toimib kõigeparemini ka PIKAS plaanis.
jaanuar 31, 2014 at 2:26 p.l. #357498Kang08
MemberEks sina soovita inimestel enne magama minekut ennast oimetuks süüa, mina soovitan 3h enne magamist viimane eine teha.
Kuskohast sa selle “oimetuks” ja “soovita” välja lugesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ulme….See kõik on individuaalne.Ma ise panen suht tihti enne und prae kinni,rohi on endiselt roheline ja taevas sinine.Asjad pole nii mustvalged.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2014 at 5:40 p.l. #358497Akrapovic
MemberSee on hea indikaator: kohe selge, kas inimese nõuandeid tasub kuulata või mitte.
Ja sinu nõuandeid võib puhta kullana soovitada ning võtta ? Vägev !
jaanuar 31, 2014 at 6:28 p.l. #358501Akrapovic
MemberMiks sa seda soovitad?
Liiga täis kõhuga magama minna ,tekitab “maolukule” survet ja maohapet nn. hakkab pikapeale läbi valguma.( Lamades tekib kõhusisese rõhu tõttu maolävis avaneda ).Põhjustab osadel inimestel kõrevetisi. Pikemal perioodil isegi maoluku nn. väsimist( ning siis mõnus si*ta hais koguaeg suus.)
jaanuar 31, 2014 at 7:03 p.l. #358503Sarge
MemberLiiga täis kõhuga magama minna ,tekitab “maolukule” survet ja maohapet nn. hakkab pikapeale läbi valguma.( Lamades tekib kõhusisese rõhu tõttu maolävis avaneda ).Põhjustab osadel inimestel kõrevetisi. Pikemal perioodil isegi maoluku nn. väsimist( ning siis mõnus si*ta hais koguaeg suus.)
Lisaks on ka kasvaja tekke oht tänu sellele. Aga ma ei tea, kui suur see tõenäosus on.
jaanuar 31, 2014 at 9:48 p.l. #358536Marxengel
MemberKuule , mis see minu nõuanne asjasse puutub?
Ma ei anna neid üldse väga, eriti veel nii jaburaid nagu
Kui sa kell 22.00 magama lähed siis on mõistlik 19.00 söömine lõpetada, kui aga lähed hiljem, siis arvesta et viimane eine oleks 3tundi enne.
veebruar 1, 2014 at 4:27 e.l. #358544Okk
MemberLiiga täis kõhuga magama minna ,tekitab “maolukule” survet ja maohapet nn. hakkab pikapeale läbi valguma.( Lamades tekib kõhusisese rõhu tõttu maolävis avaneda ).Põhjustab osadel inimestel kõrevetisi. Pikemal perioodil isegi maoluku nn. väsimist( ning siis mõnus si*ta hais koguaeg suus.)
Kuidas see seostub soovitusega 3 tundi enne magama minemist mitte süüa?
veebruar 1, 2014 at 5:59 e.l. #358546ROtter
MemberKuidas see seostub soovitusega 3 tundi enne magama minemist mitte süüa?
Söödud toit viibib maos 3-5 tundi ja 2-3 tunni pärast on enamik toidust seeditud ja maost edasi peensoolde toimetatud.
veebruar 1, 2014 at 6:31 e.l. #358547Marxengel
MemberOtter, ma soovin kuulda kindlat seisukohta nüüd, ilma linkide ja teooriateta.
KAS ON otstarbekas mitte süüa 3 tundi enne magama minemist?
Lihtsalt jah või ei. Jah – ära söö hiljem kui 19.00 kui uneaeg on 22.00 , EI – sellist piirangut on tobe soovitada.
veebruar 1, 2014 at 6:54 e.l. #358549ROtter
MemberOtter, ma soovin kuulda kindlat seisukohta nüüd, ilma linkide ja teooriateta.
KAS ON otstarbekas mitte süüa 3 tundi enne magama minemist?
Lihtsalt jah või ei. Jah – ära söö hiljem kui 19.00 kui uneaeg on 22.00 , EI – sellist piirangut on tobe soovitada.
Targad ei ole need, kes oskavad valida hea ja halva vahel, vaid need, kes oskavad valida kahe s**a variandi vahel.
veebruar 1, 2014 at 7:14 e.l. #358555Okk
MemberSöödud toit viibib maos 3-5 tundi ja 2-3 tunni pärast on enamik toidust seeditud ja maost edasi peensoolde toimetatud.
Seega on ainult kaks võimalust- magama saab minna ainult täiesti tühja kõhuga või siis nii täis topitud maoga, et hakkab lukku lõhkuma?
veebruar 1, 2014 at 7:31 e.l. #358566ROtter
MemberSeega on ainult kaks võimalust- magama saab minna ainult täiesti tühja kõhuga või siis nii täis topitud maoga, et hakkab lukku lõhkuma?
Targad ei ole need, kes oskavad valida hea ja halva vahel, vaid need, kes oskavad valida kahe s**a variandi vahel.
Veel on 50 halli varjundit, aga enamusele käib sellest arusaamine ilmselgelt üle võimete.
veebruar 1, 2014 at 7:37 e.l. #358568Okk
MemberVeel on 50 halli varjundit, aga enamusele käib sellest arusaamine ilmselgelt üle võimete.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.