Vajaks nibude teipimises nõuandeid
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Vajaks nibude teipimises nõuandeid
- This topic has 27 replies, 7 voices, and was last updated 12 years, 7 months tagasi by
Low Protein Forever.
-
AutorPostitused
-
juuni 27, 2013 at 6:32 p.l. #345566
gmaster
MemberTänud
Eks siis katseta nii karvadega kui ilma, ja anna teada, kuidas sobis.
P.S. teip alguses supertugevalt ei haaku, aktiveerub hõõrumisega.
juuni 28, 2013 at 7:51 e.l. #345582Low Protein Forever
MemberVeel ühed kleebise variandid:
juuni 28, 2013 at 10:50 e.l. #345588eesti mees
MemberVeel ühed kleebise variandid:
Mulle meeldib su huumor
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma ootasin asjalikumat vastust oma probleemile. Ma eelistan Gamsteri varjanti, tundub nats rohkem loomulikum.Sa võid aga ise proovida neid silikoone jõukas särgi all ja siis muljetada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2013 at 12:25 p.l. #128592gmaster
MemberNäiteks kükkimise šguti jaoks ei pea sa kasutama Gamsteri spetsiaal-teipi või rihma, võid loovalt enda suva järgi katsetada teisi rihmu ja leida, et need toimivad veel paremini.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kinesioteip ei sobigi žgutiks.
juuni 28, 2013 at 12:51 p.l. #345592Low Protein Forever
MemberKinesioteip ei sobigi žgutiks.
Suvalise plaastri/teibi võib rullida nööriks nö, sh sinu nimetatud kino-teibi, ja siis saab kasutada ka.
Õhemad/peenikesema läbimõõduga rihmad on šguti jaoks head, klambri osa tuleb jälgida, et see kuidagi liiga ebamugavalt teravalt ei jääks soonima ja katki üldse ei läheks.
Kas sa muidu päris šgutti ei müü? Oled ju meditsiini-sarnases sektoris vist või nii, äkki sul on saada soodsalt.
juuni 28, 2013 at 9:19 p.l. #345633gmaster
MemberSuvalise plaastri/teibi võib rullida nööriks nö, sh sinu nimetatud kino-teibi, ja siis saab kasutada ka.
Õhemad/peenikesema läbimõõduga rihmad on šguti jaoks head, klambri osa tuleb jälgida, et see kuidagi liiga ebamugavalt teravalt ei jääks soonima ja katki üldse ei läheks.
Kas sa muidu päris šgutti ei müü? Oled ju meditsiini-sarnases sektoris vist või nii, äkki sul on saada soodsalt.
Kinesioteip on žguti jaoks liiga elastne ja selle mitmekordne rullimine läheb üsna kulukaks. Ilmselt nii suure pinge all ta hästi ka ei liimu.
Töötan jah nn meditsiinisektoris, aga žgutte tõesti ei müü. Osta mingi elastne kummivoolik või kummilinti.
juuni 28, 2013 at 9:21 p.l. #345635Low Protein Forever
MemberJah, tõsi ta on, kino-teip on väga pehme. Ega ma pole seda elus näinud muidu, aga kujutan ette.
juuni 29, 2013 at 6:17 p.l. #345380gmaster
MemberEga ma pole seda elus näinud muidu, aga kujutan ette.
Sõna võtad küll sel teemal kõvasti
juuni 29, 2013 at 6:34 p.l. #345384Low Protein Forever
MemberSõna võtad küll sel teemal kõvasti
Ei võta kõvasti sõna minumeelest, möödaminnes aeg-ajalt poetan oma arvamuse. See alternatiiv-meditsiin vajabki rohkemat rääkimist ma usun.
juuni 30, 2013 at 5:34 p.l. #345729eesti mees
MemberEks siis katseta nii karvadega kui ilma, ja anna teada, kuidas sobis.
P.S. teip alguses supertugevalt ei haaku, aktiveerub hõõrumisega.
Tänan sind veelkord abi eest. Tegin täna 19km treeningu ja ei mingit probleemi. Igaks juhuks ajasin ennem rinnakarvad maha, NÜÜD TEAN MIDA NAISED TUNNEVAD KUI OMA KARVU PIIRAVAD. Mu rind oli tunane nagu oleks keegi seda lahtise käega tagunud.
Tänud veelkord.
juuni 30, 2013 at 7:04 p.l. #345731Low Protein Forever
MemberJooksjatel tundub sedalaadi probleem igatahes siis tõesti olemas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu särkide puhul ja distantside puhul seda pole siiani igatahes ette tulnud. Aga eks jah, proovida siis lahenduseks mingeid plaastreid.
juuni 30, 2013 at 9:03 p.l. #345734eesti mees
MemberJooksjatel tundub sedalaadi probleem igatahes siis tõesti olemas olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu särkide puhul ja distantside puhul seda pole siiani igatahes ette tulnud. Aga eks jah, proovida siis lahenduseks mingeid plaastreid.
Minul hakkas see probleem alates 15km distantsist. Kusjuures Eestis joostes. Olen ennemgi treeninud poolikuks ja isegi maratoniks UK elades ja seal küll ei esinenud sellist jama. Muidugi seal oli aasta ringi kehv suusailm ja temp ei tõusnud suvel üle 17C . Asi vist seotud higistamisega, ei tahaks uskuda et rinnalihas vahepeal suuremaks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .juuli 1, 2013 at 4:08 e.l. #345736Low Protein Forever
MemberHuvitav jah, jooksen ise sarnaseid distantse. Igatahes teen neljapäeval ühe jooksu, valin kõige “valema” särgi ja vaatan, mis teeb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.