Vajaks nibude teipimises nõuandeid
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Vajaks nibude teipimises nõuandeid
- This topic has 27 replies, 7 voices, and was last updated 12 years, 7 months tagasi by
Low Protein Forever.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2013 at 7:35 e.l. #25136
eesti mees
MemberMure algas kui tegin oma 15 km pikkajooksu( lühikestega pole probleemi). Asi ole kohe nii hull, et värvisin natsa särki. Muidugi siis oli ka maru palav ilm. Eelmine kord tehes 17 km pikkajooksu õnneks verd lahti ei saanud aga nibud olid ikka hellad küll.
Peaks veel mainima et ennem pole sellist probleemi esinenud, igakord olen kasutanud ka vaseliini. Ei teagi kas tegu on selle KRT. Eesti kliimaga või millega.
Valmistun Keila poolikuks mis toimub 27 juulil ja see peaks olema Eesti kõige soojem kuu kui asi on higistamises siis olen kindel et seal hakkab veri lahmama.
Seega igasugune abi oleks oodatud.
Tänud.
juuni 26, 2013 at 7:54 e.l. #345471kristofeles1
Membernibud hakkavad joostes veritsema ?
juuni 26, 2013 at 8:03 e.l. #345472eesti mees
Membernibud hakkavad joostes veritsema ?
Nojah särk hõõrub. Peaks mainima et kasutan jooksusärki ja igati mõõtudes.
Ennem ka poolikuteks treeninud ja seda probleemi pole esinenud. Korra oli ka aga siis ma jooksin vihmaga ja kasutasin vihmajakki ka, oli ka spets jooksjatele mõeldud aga ma higistasin ikkagi meeletult. Eestis treenides pole jakki kasutanud. Jooksusärk on Head DRI-FIT.
juuni 26, 2013 at 8:26 e.l. #345474RiinaSolo
MemberAga tead, pole need spets spordiriided nii head midagi kui arvatakse. Proovi ükskord joosta ka tavalise puuvillase maika või t-särgiga, pead selle jah hiljem sõna otseses mõttes välja väänama, aga nahale võib sõbralikum küll olla.
Nende spets riietega oli mul alles paar päeva tagasi halb kogemus, õigemini mitte mul vaid mu noormehel, kelle Nike jooksusärgi krae sees olev silikonriba konkreetselt talle kaelale sulas.juuni 26, 2013 at 8:33 e.l. #345476eesti mees
MemberAga tead, pole need spets spordiriided nii head midagi kui arvatakse. Proovi ükskord joosta ka tavalise puuvillase maika või t-särgiga, pead selle jah hiljem sõna otseses mõttes välja väänama, aga nahale võib sõbralikum küll olla.
Nende spets riietega oli mul alles paar päeva tagasi halb kogemus, õigemini mitte mul vaid mu noormehel, kelle Nike jooksusärgi krae sees olev silikonriba konkreetselt talle kaelale sulas.
Selge ma proovin.
Kas sa oskad öelda kust kohast saaks osta Transpore Medical Tape 3M-i või midagi sarnast. Internetis kõik kiidavad seda aga niipalju kui ma loen siis see on aint online staff. Kui võimalik siis ostaks Eestist ja Tartust.
juuni 26, 2013 at 8:12 p.l. #345516gmaster
MemberSelge ma proovin.
Kas sa oskad öelda kust kohast saaks osta Transpore Medical Tape 3M-i või midagi sarnast. Internetis kõik kiidavad seda aga niipalju kui ma loen siis see on aint online staff. Kui võimalik siis ostaks Eestist ja Tartust.
Ma võin sulle kinesioteibijupi prooviks anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2013 at 6:41 e.l. #345528eesti mees
MemberMa võin sulle kinesioteibijupi prooviks anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidaks saaks kontakti . Kas asud Tartus v
juuni 27, 2013 at 8:38 e.l. #345529IVARK
MemberHästi aitab kindlasti ka Advance võrkteip, ise tõmban sellega pappkaste kokku, isegi silikoonvoolikud isoleerib ära. Pärast pead ainult vaatama, et nibu ära ei tõmba koos teibiga.
juuni 27, 2013 at 9:02 e.l. #345531RiinaSolo
Membermaagilised -1 igal pool….keegi on vist krati endale foorumisse teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2013 at 9:30 e.l. #345535Alexander Andrusenko
Moderatormaagilised -1 igal pool….keegi on vist krati endale foorumisse teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever sattus hindamisega hoogu. Ilmselt kõigi peale kibestunud.
juuni 27, 2013 at 1:24 p.l. #345554eesti mees
MemberHästi aitab kindlasti ka Advance võrkteip, ise tõmban sellega pappkaste kokku, isegi silikoonvoolikud isoleerib ära. Pärast pead ainult vaatama, et nibu ära ei tõmba koos teibiga.
Ma eelistaks ikka oma nibud alles jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mida vähem kahju seda parem, nii kui nii tuleb vist ohutuse mõttes rinnakarvadest loobuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .juuni 27, 2013 at 5:35 p.l. #345559gmaster
MemberKuidaks saaks kontakti . Kas asud Tartus v
Tallinnas jäädavalt. Siis läheb raskemaks jah, iseenest fitshopis on ka teip müügil, aga pead terve rulli ostma ilmselt. Aga see on loodud igatahes higiga peal püsima ja hõõrumist kannatama.
juuni 27, 2013 at 6:14 p.l. #345561eesti mees
MemberTallinnas jäädavalt. Siis läheb raskemaks jah, iseenest fitshopis on ka teip müügil, aga pead terve rulli ostma ilmselt. Aga see on loodud igatahes higiga peal püsima ja hõõrumist kannatama.
Äkki sa Gmaster saad mulle siis selle asja nime anda. Ma hüppaks siis homme sealt Fitshopist läbi. See asub mu kodus aint max 700m kaugusel.
juuni 27, 2013 at 6:18 p.l. #345564juuni 27, 2013 at 6:24 p.l. #345565 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.