vajadus “väristada!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » vajadus “väristada!
- This topic has 56 replies, 32 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
joey.
-
AutorPostitused
-
märts 26, 2007 at 5:41 e.l. #110696
Andrei8
MemberPigem on tegemist tahtejõu poolest nõrkade inimestega, kes ei suuda eriti keskenduda asjadele. Kindlasti annaks psühhiaater vastuse. Mine tea, ehk on lapsepõlves miskit valesti tehtud!
Endal miskipärast pole kunagi seda jala väristamise vajadust olnud, ka ei tunne et millestki ilma oleks jäänud.
märts 26, 2007 at 2:27 p.l. #110716fighter
MemberSelline jalgade üles-alla liigutamine või käte toksimine näitab inimese ärevust ja kergelt närvilist olekut. Tavaline kehakeele iseärasus!
märts 26, 2007 at 2:54 p.l. #110717r2iner
MemberJutt läheb väga teaduslikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siinkohal ütleks, et see pole vajadus, vaid lihtsalt meeldiv tegevus mõnele.
märts 26, 2007 at 7:29 p.l. #110728johann
MemberPigem on tegemist tahtejõu poolest nõrkade inimestega, kes ei suuda eriti keskenduda asjadele. Kindlasti annaks psühhiaater vastuse. Mine tea, ehk on lapsepõlves miskit valesti tehtud!Endal miskipärast pole kunagi seda jala väristamise vajadust olnud, ka ei tunne et millestki ilma oleks jäänud.
Ise kuulun ka nende “jalaväristajate” ja “pastakakeerutajate” hulka, kuid ei loe ennast tahtejõuetuks , sest kui ma tahan, siis ma ei värista jalga, see, ma usun on ka teistel nii.
Mina põhjendaks oma käitumist nii – tegelt ma ei peaks üldse seda kellelegi seletama, aga kui juba nii popp teema, siis…. – aeg-ajalt, kui mul on igav või on lihtsalt energia ülejääke, siis ma lihtsalt otsin endale alternatiivst tegevust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2007 at 6:56 e.l. #110742greenu
MemberIse kuulun ka nende “jalaväristajate” ja “pastakakeerutajate” hulka, kuid ei loe ennast tahtejõuetuks , sest kui ma tahan, siis ma ei värista jalga, see, ma usun on ka teistel nii.Mina põhjendaks oma käitumist nii – tegelt ma ei peaks üldse seda kellelegi seletama, aga kui juba nii popp teema, siis…. – aeg-ajalt, kui mul on igav või on lihtsalt energia ülejääke, siis ma lihtsalt otsin endale alternatiivst tegevust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>narkar ütleb ka et võib igal ajal lõpetada ….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. ära solvu …. tegelikult sa suure osa ajast ei saa arugi et sa väristad … sa ju ei tee seda tahtlikult …. see käib sul alateadvuslikult … tihti on nii et kui ma juhin tähelepanu et ärgu väristagu siis tuleb vastus et oih ma ei märganudki …
märts 28, 2007 at 4:04 p.l. #99086johann
Membernarkar ütleb ka et võib igal ajal lõpetada ….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. ära solvu ….
tegelikult sa suure osa ajast ei saa arugi et sa väristad … sa ju ei tee seda tahtlikult …. see käib sul alateadvuslikult … tihti on nii et kui ma juhin tähelepanu et ärgu väristagu siis tuleb vastus et oih ma ei märganudki …
Ei solvunud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga mul ikka enamus kordadest ei ole nii, et alateadvus juhib, sest ma tavaliselt ikka teadvustan endale, et nüüd ma hakkan jalga väristama või pastakat keerutama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Aga ma ei välista siiski alateadvuse rolli.
märts 29, 2007 at 1:05 p.l. #99312TANK
MemberKoertel paistab kah olevat mingi haige vajadus saba liputada…
Huvitav kas see on see sama asi.
märts 29, 2007 at 4:12 p.l. #110092serif
MemberKoertel paistab kah olevat mingi haige vajadus saba liputada…Huvitav kas see on see sama asi.
ei ole sama
ega nad siis kogu aeg liputa, vaid siis kui rõõmsad on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2007 at 4:16 p.l. #110093-aron-
Memberei ole samaega nad siis kogu aeg liputa, vaid siis kui rõõmsad on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järelikult on inimene,kes jalga väristab ka õnnelik.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2007 at 4:25 p.l. #110749serif
MemberJärelikult on inimene,kes jalga väristab ka õnnelik.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris loomariigist ei saa neid näiteid nüüd tuua
…nt kui leeguan pea raputab tähendab see paaritumis kutset vms.. inimestel vast nii pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2007 at 6:05 p.l. #110761Creek
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris loomariigist ei saa neid näiteid nüüd tuua
…nt kui leeguan pea raputab tähendab see paaritumis kutset vms.. inimestel vast nii pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…tasub proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .märts 30, 2007 at 6:53 e.l. #110783joey
MemberJärelikult on inimene,kes jalga väristab ka õnnelik.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ongi, see tüüp on lihtsalt nii rõõmus, et “liputab” oma säärt. õnnelik mees lihtsalt. järgmine kord kui näed, et mees väristab, siis ära minegi segama teda. mõtle aint selle peale, et see tuleb tal lihtsalt suurest õnnest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.