vajadus “väristada!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » vajadus “väristada!
- This topic has 56 replies, 32 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
joey.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2007 at 6:07 p.l. #110599
chiller
MemberMa olen seda probleemi telkust näinud see pidi olema mingisugune rahutute jalgade sündroom, mis on ravitav.
märts 24, 2007 at 6:35 p.l. #110600Aile
MemberSiin j2rjekordne ymbritsevate h2iritseja!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma oleksin sinu asemel enemy, siis ma valiksin endale teise istumiskoha ja prooviksin v6tta maksimumi loengust, kasv6i pastaka n2rimise hinnaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna ma olen ise samasugune vibreerija (mina nihelen konstantselt, mul on jube raske terve loeng liikumatult istuda) siis minul on selle vastu ainult yks rohi:
Ma tavaliselt istun esimesse ritta. Kuulan loengut seda maksimaalselt omandades (parem, kui p2rast enam 6ppima ei pea…) st ma kysin loengute jooksul 6ppej6ult veel lisaks yhte koma teist, kuna ma m6tlen kaasa.
märts 24, 2007 at 6:46 p.l. #110601triinum
MemberNad on lihtsalt liiga palju suhkrut söönd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2007 at 10:43 p.l. #110611MEE
MemberSiin j2rjekordne ymbritsevate h2iritseja!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui ma oleksin sinu asemel enemy, siis ma valiksin endale teise istumiskoha ja prooviksin v6tta maksimumi loengust, kasv6i pastaka n2rimise hinnaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna ma olen ise samasugune vibreerija (mina nihelen konstantselt, mul on jube raske terve loeng liikumatult istuda) siis minul on selle vastu ainult yks rohi:
Ma tavaliselt istun esimesse ritta. Kuulan loengut seda maksimaalselt omandades (parem, kui p2rast enam 6ppima ei pea…) st ma kysin loengute jooksul 6ppej6ult veel lisaks yhte koma teist, kuna ma m6tlen kaasa.
see oleks lihtne jah- istu ära ja rahu majas. A teadjamad oskavad rääkida, et ma jonnakas elukas. Ära ei istu ja ajan oma “õigust” taga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll ma selle “tuutu” veel paika panen, andke vaid aega välja mõelda – millega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2007 at 11:23 p.l. #110614antonhansen
Membermul ühte klassiõde kutsuvad kõik tuutuks, huvitav-huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga see levinud asi, nt. minul on vahest mingid meloodiad-värgid peas ja jalg hakkab tatsuma lihtsalt.
Teine variant on pastakakeerutamine, ma mingi 3 aastat tegelenud sellega ja suht osav, samas paljudele inimestele käib see väga närvidele(kui korra aastas maha pillan pastaka on tervel klassil sõimu laialt)
märts 25, 2007 at 10:20 e.l. #110635Flex250
MemberTere
Küsimus väga omapärane aga sellegipoolest vastust otsiv. Nimelt istub mul loengus ees pidevalt miskine “tuutu” kes ei suuda oma jalgu kohe mitte paigal hoida, kand üles kand alla kand üles kand alla (kiiresti )… ja nii tund-kaks järjest
Mis krt sellist käitumist põhjustada võib? Kesknärvisüsteemis viga? mingi aine puudus või üledoos? St mida ma talle soovitama peaks kuna ausalt ei suuda 8h istuda venna taga kes paneb sind tundma kui matkajat vibraatorimaal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuidas see sind häirib? ta liigutab ju oma jalga, ja mis vahid siis üldse. vaatad eesistuja laua alla kuidas liigutab? ei taipa kuidas häirib? ega siis põrand ju sellepärast ei vibreeri? või mismoodi sina tema jalaliigutusest vibrat siis tunned?
aga proovi ka! hea on teha nii hakkab sulle ka meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2007 at 2:19 p.l. #110658MEE
Memberkuidas see sind häirib? ta liigutab ju oma jalga, ja mis vahid siis üldse. vaatad eesistuja laua alla kuidas liigutab? ei taipa kuidas häirib? ega siis põrand ju sellepärast ei vibreeri? või mismoodi sina tema jalaliigutusest vibrat siis tunned?aga proovi ka! hea on teha nii hakkab sulle ka meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no mis komme see on esitada küsimus, millele teemas on juba vastatud ?! Lugeda võiks ka teema algust. Aga SINU jaoks siis puust ja punaselt !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a) kuidas häirib ? – ma olen harjunud, et maa on paigal mitte ei värise, konstantselt ebaloomulikus olekus olemine tekitab ebamugavustunnet
b ) ma ei vahi ta jalgu vaid tunnen oma tagumendiga värinat ( silmi seal all pole )
c) no ju siis väristab nii, et tunnen, pole betoon jalge all i guess vaid PUIT
d) no mis ma ikka värisen, see pole nagu inimkehale loomulik – närvilisi liigutusi teha – its all about harmony my friend
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2007 at 2:24 p.l. #110659Flex250
Memberno mis komme see on esitada küsimus, millele teemas on juba vastatud ?! Lugeda võiks ka teema algust. Aga SINU jaoks siis puust ja punaselt !
a) kuidas häirib ? – ma olen harjunud, et maa on paigal mitte ei värise, konstantselt ebaloomulikus olekus olemine tekitab ebamugavustunnet
b ) ma ei vahi ta jalgu vaid tunnen oma tagumendiga värinat ( silmi seal all pole )
c) no ju siis väristab nii, et tunnen, pole betoon jalge all i guess vaid PUIT
d) no mis ma ikka värisen, see pole nagu inimkehale loomulik – närvilisi liigutusi teha – its all about harmony my friend
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah nii selge siis nyyd, et põrand siis lausa väriseb. siis kyll. päris pehme vana puu-laud põrand siis või teeb ta seda jalaliigutusi väga tugevalt. pole ise tund nii. aind näind et nii tehaxe ja see ei häiri.
märts 25, 2007 at 2:25 p.l. #110660Mart Muru
MemberSiis võib juba suitsetamise kohta ka teema teha…. Mul on ka kopp ees juba sellest,igal pool pean seda haisu tundma. Kas esimesele ettejuhtuvale peaks kohe üle küüru andma?
märts 25, 2007 at 4:42 p.l. #110665MEE
MemberSiis võib juba suitsetamise kohta ka teema teha…. Mul on ka kopp ees juba sellest,igal pool pean seda haisu tundma. Kas esimesele ettejuhtuvale peaks kohe üle küüru andma?no fantaseeirda võib selle üle, kuigi kedagi lööma sellepärast küll pole mõtet hakata.
märts 25, 2007 at 7:28 p.l. #110685Capricorn
MemberTopi oma varbad ta kanna alla sel momendil kui kand õhus on ja siis kui ta nüüd su varvastele “peale astub”, tee vihane nägu pähe ja ütle, “Ära enam nii tee, eks?”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2007 at 8:07 p.l. #110690sdmartin
Memberoh jah mul sama verk.ei saa lihtsalt hakkab värisema ja ma ise ei saa aru ka ennem ,kui keegi vihaselt mu nime ütleb.se un tavaliselt üks kindel isik olenemata kus ta istub.bändi ma ei tee ,aga ma ei kujutaks oma elu, ilma muusikatta ettegi.
märts 25, 2007 at 8:46 p.l. #110692Karx
Memberkommipoisse tuleb vähem krõbistada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2007 at 9:40 p.l. #110693MEE
MemberTopi oma varbad ta kanna alla sel momendil kui kand õhus on ja siis kui ta nüüd su varvastele “peale astub”, tee vihane nägu pähe ja ütle, “Ära enam nii tee, eks?”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>leidlik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas tekib küsimus mida krt mu jalad tema tooli all teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 26, 2007 at 4:27 e.l. #110695bacardi
Membertäpselt, komme tuleb vähem süüa:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.