Võibolla tõesti pole õige koht kuhu oma muret kurta, aga abi on mul vaja ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nimelt, on mul vaja teha kehalises kasvatuses referaat teemal ”Tirel ette, tirel taha”. Ei oska millegist seal kirjutada ja ei tea kuidas seda teha, äkki on kellelgi mõni link kust saaks referaadi jaoks materjali, või oskab kuidagi teisiti aidata. Oleksin väga tänulik!
Hakkadki kirjeldama sooritust, kõigepealt lähteasend, kus käed,kuidas jalad; sooritusel kuidas liigub keha, kuidas käed, mis muutub vastu matti jne. Tee mustand valmis, pärast korrigeerin.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma arvan, et sa kehalise õpsi lemmik nüüd küll pole. Samahästi võiks ju kirjutada “riidepuu – meie sõber” Aidata kahjuks ei oska aga sa tee midagi valmis … täiesti metsa ikka ei lähe
teema on süht nõder aga otsi neti.ee-st infot kuigi kardan et sealt ei leia ning tuleb appi võtta mõni eneke ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>