Vaja abi
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vaja abi
- This topic has 18 replies, 10 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2005 at 11:11 p.l. #4421
naks
MemberTere
Selline mure siis, et sai kunagi trenni kõvasti tehtud ja siis jäi asi pooleni kuid söömine jäi samaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nii olen saanud kõvasti lisakilosid. Olen nüüd kuu aega jälle trenni teinud- jõud tuleb aga see kõht ei taha eest kaduda
. Toitumist olen ka enda arust kõvasti piiranud aga ei midagi, vaja siiski veel ennem suve alla võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Praegune toit on enamasti olnud praekartul ja makaronid, mis pole just eriline tervislik toit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Viimase varjandina mõtlesin nüüd dieedile, et äkki keegi on nii hea ja paneks siia mõne dieedi kirja, et mida süüa ja kui palju. Või siis vähemalt niiapalju aidata, et ütelda mis on need põhilised dieeti toiduained. Dieedi mõte ei oleks ennast pilpaks näljutada.Kui see aitab kedagi siis olen 85kg ja 180cm, trenni teen esmp;kolmp;nelj; ja jooksmas käin teisp. ja laupäeval. Järgmisest nädalast hakkan ka kreatiini, valku ja l-carnitine võtma.
Ja ärge hakake kommenteerima, et õiged jõumehed ei pea dieeti vaid teevad kõvasti trenni. Asja mõte oleks siis selline, et kui suvel randa lähen siis poleks ma mitte suurte lihaste ja suure kõhuga vaid natuke vähem lihastes kuid ilma suure kõhuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .aprill 16, 2005 at 5:27 e.l. #52184ROtter
MemberInimene peab toituma mitmekesiselt ja täisväärtuslikult.Selliseid asju nagu dieet toiduained ei ole olemas,õnneks.Ideaalne toitainete suhe on:
10-15% valke
25-30% rasvu
60% süsivesikuid.
Sa pead tegema endale korraliku toitumiskava,kui ise ei oska,siis siin foorumis saab tellida.
Selles osas on sul õigus,et ” õiged jõumehed teevad kõvasti trenni”,kuid nad jälgivad ka toitumist.
aprill 16, 2005 at 7:57 e.l. #52187erxs11
MemberKui kaalu tahad langetada, siis kreatiini pole küll mõtet tarbima hakata. Hakka oma süsivesikuid piirama: hommikul rohkem ja iga toidukorraga hakka järjest väiksemaks võtma. Üldiselt proovi päeva toitumiskordade arv saada 4-6 peale ja kuna suvi on tulekul siis igast rohelised kaubad on ka normaalse maitsega juba. Söö aga kurki, tomatit ja igast kergeid salateid ka. Küll need kilod kaovad siis.
Edu!
aprill 16, 2005 at 11:06 e.l. #52196naks
MemberKüsin siis nii, et millised toidud (toiduained) need süsivesiniku vaesemad on mida süüa? Ja veel, et ei taha mitte kaalust alla võtta vaid teeksin trenni ja kasvataks lihast, samalajal kõhust lahti saades. Miks kreatiin dieedi ajal ei kõlba? Ise mõtlesin just võtta kreatiin ja valku kompenseerimaks seda, et kuuldavasti dieedi ajal ei pidavat lihas eriti kasvama, et nii ka lihas kasvama saada.
aprill 16, 2005 at 11:19 e.l. #52200erxs11
MemberRasvata kohupiimad, kodujuustud, tuunikala, munavalged, kanaliha (rind), üldse liha tegelt.
Tänapäeval on valik juba õnneks suht normaalne kaubamajades. Mine ja hakka vaatama, kus mida ja kui palju sees on! Need asjad ikka tavaliselt ilusti karpide peal kirjas.
aprill 16, 2005 at 11:37 e.l. #52202ROtter
MemberEsimeses postituses ma kirjutasin,milline on optimaalne suhe ja sellest tuleb kinni pidada,vastasel juhul lähevad proportsioonid paigast ära ja see on tervisele hoopis kahjulik.Näit.vähendad süsivesikute rikaste toiduainete kogust samal ajal suurendades valgurikaste kogust.Pikaajaline liigne valk toidus koormab neerusid ja maksa ning kiirendab organismi vananemist.
Vaata siin veebilehe ülemises osas on link tööriistad > kaloriarvuti ja sealt saad arvutada vajalikud kogused.
aprill 16, 2005 at 4:48 p.l. #52224MatiUne
MemberTere Naks, minu arust sa tahad kaht vastandikku asja – rasvast lahti saada ja lihast kasvatada. Olen ka sama probleemiga maadelnud, kuid mulle tundub, et mõlemat korraga siiski ei saa. Kui tahad lihast – pead kõvasti sööma, siis rasv ei kao suurt kuhugi. Kui aga piirad söömist – siis jälle ei kasva lihas, küll aga tuleb jõudu siiski juurde. Minu soovitus oleks, ma ei tea küll kas kõige õigem, aga minu puhul toimib – kasuta tsükleid, nii umbes kuu aega rohkem kordusi kergema raskusega, rohkem aeroobset ja vähem süsivesikuid ja rasvasid. Siis jälle raskemad raskused suuremate koormustega ja suurema kaloraasiga. Katseta ja tee järeldused ise, muide mõõdulint on hea vahend – peegel petab…
aprill 16, 2005 at 6:40 p.l. #52232UFC
MemberTee kõhulihaseid

ja söö normaalsemat toitu kui makaronid ja praekartul..eks neidf ka vahest võid süüa aga jah see pole õige asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2005 at 7:29 p.l. #52346naks
MemberPanin umbkaudselt kirja mida ma päeva jooksul söön. Keegi oskab äkki öelda mida välja võtta või mida juurde lisada. Bav arvuti annab kcal 1919.2
Paar küsimust ka siis:
Kui mul trenn lõppeb 8 õhtul siis kas viimaseks söögikorraks jätta ainult proteini sheik või üldse mitte midagi?
Kas dieediks natuke palju caloreid ei ole?
Ja kas sellise toidukavaga üldse alla võtab- peaks äkki vähemaks võtma veel, sest päeva lõpus erilist nälga küll ei tunne?
Keedu kartul (150 g):
Kanaliha keed. (100 g)
2 keedu muna (120 g)
Majonees 19% (10 g):
Tomati (100 g) sai (30 g)
Tuunikala õlis (130 g)
Cr. monohydrate(4×5 g)
Protein (30 g):
3 kapslit L-carnitiini ennem trenni.
Kaloreid kokku: 958.5 Kcal
Valgud kokku: 109.8 g.
Süsivesikuid: 45.1 g.
Rasva: 36.1 g.
aprill 19, 2005 at 7:34 p.l. #52349jarmo
MemberSüsivesikuid peaks olema ikka kõvasti rohkem.
aprill 19, 2005 at 7:48 p.l. #52361naks
Memberdieedi mõte vist ongi piirata süsivesinike ja rasvu, ega ma sellise toidupeale igaveseks ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Unustasin lisada, et ennem trenni võtan 3 l-karnitiini kapslit sisse(lisan ka eelnevasse postitusse)aprill 19, 2005 at 8:02 p.l. #52365Tim
Memberdieedi mõte vist ongi piirata süsivesinike ja rasvu, ega ma sellise toidupeale igaveseks ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Unustasin lisada, et ennem trenni võtan 3 l-karnitiini kapslit sisse(lisan ka eelnevasse postitusse)dieedi puhul piiratakse süsivesikuid(mitte süsivesinikke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) kuid mitte rasvuaprill 20, 2005 at 4:28 e.l. #52371ROtter
MemberValgud kokku: 109.8 g.
Süsivesikuid: 45.1 g.
Rasva: 36.1 g.
Selline suur toiduvalgu hulk kujutab pikaajalisel tarbimisel ohtu inimese neerudele.Valgurikkad dieedid soodustavad ka kaltsiumi väljutamist luudest.Pole mõtet koostada dieeti,milles valk kataks rohkem kui 15% organismi energiavajadusest.
aprill 20, 2005 at 6:04 e.l. #52372Kurupt
Membermees kui tahad alla v6tta ja kiiresti toitu kuuaega taimedest. k6ikv6imalikke juurd- ja puuvilju p2evas suurte kuhjadega. tulemused ei lase ennast oodata. k6ik te ala toitaine suhete mehed ja kahjulikkuse mehed v6ite siinkohal tasa olla, sest mees tahab enne suve alla v6tta ja selline l2henemine toob kindlasti ka tulemusi kaasa.
aprill 20, 2005 at 7:30 e.l. #52376ROtter
Member1) Inimese suurim õigus on inimõigus,st. soovi korral võib endaga sooritada kõikvõimalikke eksperimente
2) neid toitumisprotsente ei ole mina välja mõelnud
3)mul on kõrgem kehakultuurialane haridus
Eks igaüks ise teab,millega riskib.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.