Vaimne väsimus/ stress. Kuidas saada motiveeritud?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Vaimne väsimus/ stress. Kuidas saada motiveeritud?
- This topic has 18 replies, 15 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
AllCar.
-
AutorPostitused
-
juuli 23, 2010 at 6:32 p.l. #20357
Taago
MemberKulturistid, kes iga jumala päeva veedavad aega treenides- kindlasti on ka teid tabanud mingil hetkel mitte ainult tiheda treeninggraafiku põhjusel, vaid ka muudel kõikvõimalikel põhjustel- peretülid, probleemid tööl, pangalaenud, tüütu muruniidukiga sumisev naaber või lämmatav suvi- stress, vaimne väsimus, muudpidi kurnatus. Kuidas lahendate neid olukordasid?
Tuju tõstab video, mida kindlasti siinolijad on juba näinud. Kuid ometigi avab see jälle meeled:) http://www.youtube.com/watch?v=VKu5BAMV4po
juuli 23, 2010 at 6:35 p.l. #271648Amarillo
Memberpaar päeva jood ja sööd, siis asi korras
juuli 23, 2010 at 9:45 p.l. #271669JJson
MemberMinu nipp: jätka lihtsalt treenimist. Mõne (hea)treeningu möödudes motivatsioon tõuseb.
Põhjuseid on erinevaid, mitmeid, küll taipad isegi.
J.
juuli 24, 2010 at 5:58 e.l. #271671MoloM
MemberKulturistid, kes iga jumala päeva veedavad aega treenides- kindlasti on ka teid tabanud mingil hetkel mitte ainult tiheda treeninggraafiku põhjusel, vaid ka muudel kõikvõimalikel põhjustel- peretülid, probleemid tööl, pangalaenud, tüütu muruniidukiga sumisev naaber või lämmatav suvi- stress, vaimne väsimus, muudpidi kurnatus. Kuidas lahendate neid olukordasid?Tuju tõstab video, mida kindlasti siinolijad on juba näinud. Kuid ometigi avab see jälle meeled:) http://www.youtube.com/watch?v=VKu5BAMV4po
Vaffa video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi ammu oli ka motivatsiooni puudus, kuid peale seda, kui sai seatud kindlad eesmärgid, mille nimel ja miks treenin, ei ole enam motivatsiooni leidmisega probleeme. Korra sai ka juba eesmärgid täidetud, seadsin kohe uued. Ja eesmärgi täitmine ise andis juba korraliku motivatsiooni uusi eesmärke seada ja nende nimel vaeva näha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!!
juuli 24, 2010 at 9:51 e.l. #271677Taago
MemberTo J: Peaks olema loomulik, et tõesti armastajale harrastajale ongi treening ise motivaatoriks. Väga hea lähenemine, aga vajab ka üksjagu “treenimist”, et sellest aru saada:) Tuletab mulle endale meelde, kuidas ma mõnel korral ei saa lihtsalt jalgu alla, kuid ometigi, kui olen juba trenni tegemas, siis ma tõden, et ikka meeletult hea tunne on. Järgmiseks korraks on see aga meelest läinud:) Ja nii on ka nüüd juhtunud, et kui on raske minna, siis hellitan ennast mõttega, et kui juba kohal olen, siis on super tunne. Ja nõnda ma ennast vedingi treenima. Mitte muidugi alati.
juuli 24, 2010 at 12:12 p.l. #271679Sarge
MemberMa mõtlen selle peale, milline ma aasta pärast välja võin näha kui korralikult trenni teen.
juuli 24, 2010 at 12:40 p.l. #271680Viiking
MemberRocky filmid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, väga hea motivatsiooni saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga endal pole sellist asja olnud vist, kui saalis näed, et raskused kasvavad, siis see motiveeribki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2010 at 3:57 p.l. #271685Arx07
MemberMa mõtlen selle peale, milline ma aasta pärast välja võin näha kui korralikult trenni teen.Sama siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2010 at 6:18 e.l. #271716Taago
Membereks minu küsimuse eesmärk on ka see, et targemaks saada. vaimne töö on ju võiks isegi öelda, et pooleks füüsilisega, et tõesti häid tulemusi näha. keha tunnetamine, parima tehnikaga sooritus- vajavad head tähelepanu. aga kui tähelepanu on mujal, siis võib ka väga viltu minna. või mis arvate?
juuli 25, 2010 at 9:19 e.l. #271723emmimees
MemberTee endale selgeks mida sa tahad, ning tee selle nimel, mis on vaja. Esineb tõuse ja mõõnasi igalpool, kuid kui sulle miski tähtis on, siis mõõn möödub kiirelt…
Tulemused/areng peaksid ka innustama.
juuli 26, 2010 at 6:15 e.l. #271792Rain 6 kanget
Membermotivatsiooni allikad treeninguks, kui kopp ees ja ei taha trenni minna:
1. vaadake Jaanika postitust
2. osta uued trenniriided ning miks mitte ka jalanõud
3. käi paar korda teises saalis – näed uusi inimesi
4. kui oled pilte teinud erinevatel aegadel, siis võrdle neid ning näed, mida juba saavutanud oled
juuli 26, 2010 at 6:55 e.l. #271799AlanBStard
Moderator2. osta uued trenniriided ning miks mitte ka jalanõud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2010 at 7:12 e.l. #271801Rain 6 kanget
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis siin naljakat on? Kulturismis, BF´is ja fitnessis on suhteliselt edevad inimesed (pole isegi patust prii) ning uus riidekomplekt tõstab ikka tuju küll
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2010 at 10:50 e.l. #271834Bulletproof
Membermis siin naljakat on? Kulturismis, BF´is ja fitnessis on suhteliselt edevad inimesed (pole isegi patust prii) ning uus riidekomplekt tõstab ikka tuju küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul tõstab motti see, kui olen ostnud uue portsu proteiini/kreatiini või midagi, mida pole enne proovinud.
juuli 26, 2010 at 3:42 p.l. #271852henri91
MemberMulle annab motivatsiooni mõtlemine, milline ma näiteks aasta pärast välja näen. samas ka videod ja see foorum on motivatsiooniallikas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.