Väike “mure”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Väike “mure”
- This topic has 74 replies, 32 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
shreku.
-
AutorPostitused
-
august 8, 2007 at 8:01 p.l. #121522
daemonium
MemberSul on siis pere ja tutvusringkonnaga vedanud. Minul on lood hoopis vastupidi. Vanemad ei ole sugugi õnnelikud, et ma sporti teen. Eriti ema. Enam-vähem iga päev kuulen märkusi stiilis “milleks sa seda sporti teed??”, “jäta maha”, “miks sa end tapad?”, “vaata, kui koledaks sa muutusid”, “sa raiskad aega” jne. Enamus tuttavaid ka aru ei saa, milleks seda jõusaali veel vaja on. No vähemalt midagi selle kohta ei ütle, spordist ja trennist me ei räägi kunagi.Hmmm…
minu tutvusringkonnas – meeste hulgas – läheb suhtumine selgelt mööda rahvustunnust.
Eestlased muigavad,et igaüks läheb lolliks omamoodi;venelased kiidavad heaks,nii mõnigi on hakanud ise liigutama;töö juurde on ilmunud hantlid,2 kangi,sangpomm …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naised suhtuvad kõik positiivselt;tõsi ma vist natuke eriolukorras – tiba imelik vist mulle öelda,et küll sa enne olid kena ja vata kui jube sa nüüd oled,

No ja tüdruk mul hoopis …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tema jaoks on olemas”mehed”(muzhiki)=>100kg ja “need”(eti) <100kg ...,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 8, 2007 at 9:19 p.l. #121537Aken
MemberOlen siis ka vist õnnelik, et vanemad ja sõbrad peavad trenni väga positiivseks ja vajalikuks. Kahjuks jah, enamuste naiste silmis on tänapäeval tõelised mehed emod, karvased ja muud ….
august 11, 2007 at 11:16 e.l. #121825matti
MemberKahjuks jah, enamuste naiste silmis on tänapäeval tõelised mehed emod, karvased ja muud ….Loodame vaid,et see on mööduv nähtus,kui aga asi süveneb veelgi,siis tunnen ma muret inimkonna jätkusuutlikkuse pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 11:52 e.l. #121831dirty scorpion
Membersiis tuleb emod jms metroseksuaalid ühte suurde kappi ajada koos pededega.
august 11, 2007 at 11:53 e.l. #121832matti
Membersiis tuleb emod jms metroseksuaalid ühte suurde kappi ajada koos pededega.Ja kapp betooni täis valada,mitte tavalist,vaid keemiliste lisanditega.
august 11, 2007 at 1:38 p.l. #121845intsu007
MemberIgatahes mina ei tea küll ühtegi meest kes ütleks et jõusaal on mõttetu koht
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga naised…….., naistel pole ju lihaseidaugust 11, 2007 at 1:46 p.l. #1218470ttt
MemberNooremates ringkondades vaadataksegi kehakultuurile imelikult, sest ei saada aru mis asi see täpselt on ja milleks see on!
Endalgi on mõned sõbrad imelikult öelnud, et tahad mingiks kapiks saada vms?!
august 11, 2007 at 2:39 p.l. #121848alr89
MemberJutud juttudeks.Enamus inimesi püüdlevad metsiku visadusega normaalsuse poole, ja kui neid nähtakse kellegi ebanormaalsega siis kardedakse, et muututakse ka ise ebanormaalseteks.
Lihastes mees on tänapäeval ebanormaalne. Seda ajastul, kus mehed end meigivad, kannavad riideid mida reklaamiti viimases cosmopolitanis ning käiakse ringi kõhnemana kui Paris Hilton.
Õige mees on see, kes on tugev, teeb pidevalt trenni, keda ei huvita viimased moetrendid ega ei lase endale juuksuris soenguid teha… Õiged mehed on sellised:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=real_men
Väike väljavõte:
“When did it become acceptable in this country for a man to go from being a rugged, plaid-wearing, beef jerky eating badass to a well-groomed, “metrosexual” girly-boy like Ben Affleck? Affleck recently agreed to be a spokesman for L’Oreal, with L’Oreal quoted as saying “Ben embodies a new generation of men who show their strength in their personality but are not afraid to care for their appearance.” Afraid of taking care of their appearances? It’s not that we’re afraid you assholes, it’s that we don’t menstruate. What next? Men getting hormone injections so they can breast feed?
“Ben embodies a new generation of men who show their strength in their personality but are not afraid to breast feed their children.”
Is it okay that I don’t have a sense of style? Is it okay for me to scratch myself? I’m hairy. I like wearing plaid and I don’t want to be told how to dress by some dude with a “queer eye.” Is that okay with you sissies, or would you like me to package my balls and neatly carry them in a purse? For crying out loud. You’re turning us into a nation of pussies. “
Ma ennast küll vähem meheks ei pea kui hoolitsen enda eest ja lasen endale juuksuris soengu lõigata samas käin ka stiilselt riides ja see teeb mu vähem meheks ?
huvitavad vaated sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mainiks selle ka ära et teen ka regulaarselt trenni
august 11, 2007 at 2:46 p.l. #121849alr89
MemberNegatiivne suhtumine tuleb pigem nende poolt kes trenni teha ei viitsi.
Aga meeste poolt ma küll mingit negatiivset suhtumist tähele pole pannud pigem tunnustatakse treenitud keha.
august 11, 2007 at 2:51 p.l. #121850alr89
MemberJa kapp betooni täis valada,mitte tavalist,vaid keemiliste lisanditega.Suhteliselt tolerantsed olete
samas vingute siin et treenitud kehadesse ei suhtuta hästi suhtuge teistesse hästi ja siis ollakse teiega ka normaalsed
mitte et ma ise mingi emo või metroseksuaal oleks vaid lihtsalt nõme on seda jura kuulata igaltpoolt
august 11, 2007 at 3:19 p.l. #121855matti
MemberAusalt öeldes,kui oled juba mõnda aega trenni teinud,ei huvita sind enam see,mis teised arvavad.
Kui mees enda eest hoolitseb mõistlikkuse piirides,siis on asi veel kuidagi ok,aga kui asi läheb liiale,siis võivad tekkida teatud kahtlused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 3:20 p.l. #121856alr89
MemberAusalt öeldes,kui oled juba mõnda aega trenni teinud,ei huvita sind enam see,mis teised arvavad.Kui mees enda eest hoolitseb mõistlikkuse piirides,siis on asi veel kuidagi ok,aga kui asi läheb liiale,siis võivad tekkida teatud kahtlused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea minu enese eest hoolitsemine on ka vast liiale läinud
aga ma küll et tunne et mu seksuaalses orientatsioonis mingid kahtlused oleks tekkinud

aga see selleks
august 11, 2007 at 3:25 p.l. #121857matti
MemberMa ei tea minu enese eest hoolitsemine on ka vast liiale läinudaga ma küll et tunne et mu seksuaalses orientatsioonis mingid kahtlused oleks tekkinud

aga see selleks
Asi ei pruugi olla üldse orientatsioonis,asi võib olla mitmetes asjades nagu madal enesehinnag jne.
august 11, 2007 at 3:31 p.l. #121859alr89
MemberAsi ei pruugi olla üldse orientatsioonis,asi võib olla mitmetes asjades nagu madal enesehinnag jne.sellega ka õnneks probleeme ei ole
august 11, 2007 at 4:53 p.l. #121878intsu007
Memberintsu007, miks sa lased oma 12-aastasel vennatütrel endale midagi ette heita? Kui sul on eesmärk, siis tööta selle nimel ja las teised räägivad, mida tahavad. Seda enam, kui nad on noored ja ei tea asjast midagi. Kuula parem teisi, kes sind toetavad…Ega ma täidangi eesmärki, ma pole loobunud, see jutt on tal juba selline 6 kuud, ma oleks siis ammu loobunud kui oleks alla andnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.