Väike “mure”
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Väike “mure”
- This topic has 74 replies, 32 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
shreku.
-
AutorPostitused
-
august 7, 2007 at 9:03 p.l. #121339
intsu007
MemberJa siis kaugemal näitasin ühte sellist kõhu ja sangadega lõdva tüüpi, kellel lihast polnud ollagi. Küsisin, et kas ma peaks siis tõesti samasugune lõdvik olema, tema vastas, et see on ju kena….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OHSAPERSIKNOH… mul polnud rohkem sõnu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ah sa rsk, päris hea ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2007 at 9:04 p.l. #121340intsu007
Memberintsu, kui vana Sa oled? 13?nalja teed ve, ammu juba 18a
august 7, 2007 at 9:06 p.l. #121341rainisk
Membernalja teed ve, ammu juba 18aJa sind kotib 12 aastase vennatütre jutt :S ?. Kui sa selliseid asju südamesse võtad ja kui sind teiste arvamus niiväga huvitab siis kaua sa küll jõusaalis ei suuda käia.
august 7, 2007 at 9:12 p.l. #121342intsu007
MemberJa sind kotib 12 aastase vennatütre jutt :S ?. Kui sa selliseid asju südamesse võtad ja kui sind teiste arvamus niiväga huvitab siis kaua sa küll jõusaalis ei suuda käia.kle, ma pole seda südamesse võtnud, ma tahtsin vaadata kas kellelgi on sarnaseid kogemusi, ja igatahes, kui sa korra oled juba jõusaalis käima hakanud siis sa seda maha ei saa jätta, igatahes minuga on nii. Mulle on 12 aastasest peale meeldinud raskustega mängida, aga trennivõimaluse sain eelmise aasta novembris
august 7, 2007 at 9:13 p.l. #121343Raivo Piiber
MemberLoe ja imesta …
august 7, 2007 at 9:25 p.l. #121344rainisk
Memberkle, ma pole seda südamesse võtnud, ma tahtsin vaadata kas kellelgi on sarnaseid kogemusi, ja igatahes, kui sa korra oled juba jõusaalis käima hakanud siis sa seda maha ei saa jätta, igatahes minuga on nii. Mulle on 12 aastasest peale meeldinud raskustega mängida, aga trennivõimaluse sain eelmise aasta novembrisKuule, kui on piisav tahtmine, leiab alati võimaluse
august 7, 2007 at 9:34 p.l. #121348mullaonu
MemberNo vennatütar vennatütreks. Mis tema ikka kotib..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli ikka vennatütar, eks?
Mul on naine selline, et kui muidu tegin ikka niisama jõudu saalis ja rebisin suuri kange, siis oli ok.
Nüüd otsustasin, et peaks alla võtma (kõht/sangad ikka tulnud selle pideva jõu- ja massitamisega).
Tema aga on jubedalt selle vastu ja ütleb, et talle üldse ei meeldi. Talle küll meeldib, et ma keskmisest suurem olen, kuid ta lausa nõuab, et oleks kõht ja sangad.

Ise on ta mul 48 kg tibin. No kurat… ja talle meeldib ilgelt maiustada, nagu kõigile naistele. Vot aga mulle meeldib ilgelt õigel kellaajal oma kodujuust või kanafilee salatiga sisse kütta või sheik teha… Ja oh siis seda vingumist.
Seega tõesti, naisi on igasuguseid.
Tal polegi midagi selle vastu, et pumpan, aga just selle vastu on, et kõht eest kaob.
Parim oli täna Kakumäe rannas. Lebotasime ja ma just üritasin (taaskord) rääkida sellist juttu, et ma tunnen ennast miljon korda paremini tänu uuele trennile ja kergemale kaalule jne. Ja kinnitasin, et päris peenikest poissi minust niikuinii kunagi ei saa. (Kohe tõsiselt ei saa, minu eesmärgid on pisut teised.) Ja siis kaugemal näitasin ühte sellist kõhu ja sangadega lõdva tüüpi, kellel lihast polnud ollagi. Küsisin, et kas ma peaks siis tõesti samasugune lõdvik olema, tema vastas, et see on ju kena….

OHSAPERSIKNOH… mul polnud rohkem sõnu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei siin point selles, et kui sa hakkad kaalu langetama, siis naine kardab, et ta tundub su kõrval liiga paks. Ja siis peab ta ka maitsetut kana närima hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2007 at 9:48 p.l. #121357daemonium
MemberNo vennatütar vennatütreks. Mis tema ikka kotib..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli ikka vennatütar, eks?
Mul on naine selline, et kui muidu tegin ikka niisama jõudu saalis ja rebisin suuri kange, siis oli ok.
Nüüd otsustasin, et peaks alla võtma (kõht/sangad ikka tulnud selle pideva jõu- ja massitamisega).
Tema aga on jubedalt selle vastu ja ütleb, et talle üldse ei meeldi. Talle küll meeldib, et ma keskmisest suurem olen, kuid ta lausa nõuab, et oleks kõht ja sangad.

Ise on ta mul 48 kg tibin. No kurat… ja talle meeldib ilgelt maiustada, nagu kõigile naistele. Vot aga mulle meeldib ilgelt õigel kellaajal oma kodujuust või kanafilee salatiga sisse kütta või sheik teha… Ja oh siis seda vingumist.
Seega tõesti, naisi on igasuguseid.
Tal polegi midagi selle vastu, et pumpan, aga just selle vastu on, et kõht eest kaob.
Parim oli täna Kakumäe rannas. Lebotasime ja ma just üritasin (taaskord) rääkida sellist juttu, et ma tunnen ennast miljon korda paremini tänu uuele trennile ja kergemale kaalule jne. Ja kinnitasin, et päris peenikest poissi minust niikuinii kunagi ei saa. (Kohe tõsiselt ei saa, minu eesmärgid on pisut teised.) Ja siis kaugemal näitasin ühte sellist kõhu ja sangadega lõdva tüüpi, kellel lihast polnud ollagi. Küsisin, et kas ma peaks siis tõesti samasugune lõdvik olema, tema vastas, et see on ju kena….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OHSAPERSIKNOH… mul polnud rohkem sõnu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need pisikesed on üldse imelikud.Mul omaga ju pea sama lugu;tähendab,mingit kõhtu ta ei nõua – a kaal PEAB olema raudselt üle saja kilo,

Mis neil mingi fetish vä,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 8, 2007 at 5:35 e.l. #121376Angel-liis
MemberNeed pisikesed on üldse imelikud.Mul omaga ju pea sama lugu;tähendab,mingit kõhtu ta ei nõua – a kaal PEAB olema raudselt üle saja kilo,
Mis neil mingi fetish vä,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100 kg ja 100 kg on ka vahe …..
Ja ma pole tykk aega nii palju üldistamist lugenud….ikka naised ja naised
august 8, 2007 at 5:39 e.l. #121377Andree
MemberMule endal kodus õde 12 aastane.. ja suht sama jutt… Ma tegelen jõutõstmisega ja peale tõsisemat trenni kui olen särki ja trikood kasutand tulen sinisena koju ja siis hakkab pihta… Nomida sa teed..jäta järele vaata ennast sa oled nagu värdias.. Ja proteka kohta ka sama jutt.. ajad endale muudkui keemiat sisse.. Aga ise ikka räägib oota venna saan 14 hakkan ka tegema:D
august 8, 2007 at 5:44 e.l. #121378builder
MemberMa arvan et teil sellist probleemi pole, aga sellest ajast kui ma hakkasin jõusaalis käima, hakkas mu 12 aastane vennatütar igatsugust jama rääkima, et mida sa käid seal jõusaalis, need on alaarenenud inimesed kes seal käivad, iseenda eputajad (ma saatsin ta selle jutu peale peesse) ükskord oli külas siis ma tegin kodus trenni, õlalihastele hantlite surumist üles, siis ta nägi, kuidas lihased ja veresooned punnis olid, jälle ütles et see on rõve, kas sa oma veresoonte pärast ei karda, et need lähevad lõhki, ise enda veresooni kardab
, mulle meeldib kui punnis on. Kodus seinapeal on mul fitnessi kalender kus Ott ja Natalia Kiivikas peal on, siis ta jälle ütles et see on haige rõve pilt, et võta see maha, tulid tal sõbrannad külla, siis läks asi veel hullemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul oli valgupulbri kott kapis siis näitas seal neile et näe nad söövad sellist p*ska sisse, ise talle üldse ei meeldi valgulised toidud, aga koguaeg tahab et ma talle seda valgujooki teen, pole teinud ja ei tee ka.
Rääkigu palju tahes, mina alla ei anna, seda “naljajuttu” on veel aga praegu ei tule meelde, ärge arvake et minu perekond selline on, vanematele, onule, vendadele jälle meeldib et ma trennis käin, ütlesid et käiksid ise ka aga pole aega.
nu temal ka voib midagi rövedat olla,kasvoi suhtumine oma onu-sse. mingi austus ikka voiks olla,mitte alandada. kas vend ka ükskoikne sinu suhtes? minu emal isal ja vanaema ka minu venna suhtes eelarvamus jumala-sse uskumisel. ja mul selle suhtes piinlik . et paljudes perekondades mingi kiiks ikka juures voib olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga probleemile ju lahendus olemas ja ei peagi siin ju seda foorumis jagama,tegu perkondliku asjaga ju,vai kuidas?august 8, 2007 at 6:22 e.l. #121381Archangel
MemberJutud juttudeks.
Enamus inimesi püüdlevad metsiku visadusega normaalsuse poole, ja kui neid nähtakse kellegi ebanormaalsega siis kardedakse, et muututakse ka ise ebanormaalseteks.
Lihastes mees on tänapäeval ebanormaalne. Seda ajastul, kus mehed end meigivad, kannavad riideid mida reklaamiti viimases cosmopolitanis ning käiakse ringi kõhnemana kui Paris Hilton.
Õige mees on see, kes on tugev, teeb pidevalt trenni, keda ei huvita viimased moetrendid ega ei lase endale juuksuris soenguid teha… Õiged mehed on sellised:
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=real_men
Väike väljavõte:
“When did it become acceptable in this country for a man to go from being a rugged, plaid-wearing, beef jerky eating badass to a well-groomed, “metrosexual” girly-boy like Ben Affleck? Affleck recently agreed to be a spokesman for L’Oreal, with L’Oreal quoted as saying “Ben embodies a new generation of men who show their strength in their personality but are not afraid to care for their appearance.” Afraid of taking care of their appearances? It’s not that we’re afraid you assholes, it’s that we don’t menstruate. What next? Men getting hormone injections so they can breast feed?
“Ben embodies a new generation of men who show their strength in their personality but are not afraid to breast feed their children.”
Is it okay that I don’t have a sense of style? Is it okay for me to scratch myself? I’m hairy. I like wearing plaid and I don’t want to be told how to dress by some dude with a “queer eye.” Is that okay with you sissies, or would you like me to package my balls and neatly carry them in a purse? For crying out loud. You’re turning us into a nation of pussies. “
august 8, 2007 at 6:49 e.l. #121383Bonsuna
MemberNäib, et järelkasv on üsna väärastunud arusaamadega sellest milline on ilus mees või inimene üldse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OK, mina olen värdias ja Kiivikas ja Vendv on värdiad aga no kuulge, kõht, sangad ja olematud lihased on ilusad!!!!!! Tuleb see aga sellest, et juba põhikoolis ei suhtuta enam kehalisse kasvatusse nii nagu varem. Õpetajad võtavad samuti asja üsna lõdvalt. Meil on Elvas jõusaal gümnaasiumiga ühes majas. Kooli ajal KÄIVAD õpilased hommikuti tihti jõusaalis. Seda juttu mida õpetaja neile seal ajab on vahel üsna kurb kuulata. Mis teha, usun, et igalpool see nii ei ole. Siis kui mina 18 aastat tagasi hakkasin koos paari sõbraga Elvas jõusaali ehitama oli neid mulisejaid ja näpuga meelekohta koputajaid üsna palju. Nende aastate jooksul on küll asi natuke muutunud kuna mõned mehed on sellel alal (ka rammumeeste alal) natuke midagi saavutanud, nii Eestis kui ka välismaal, kuid musklid ja kehaehitamine jääb ikka veel pikaks ajaks Eestimaal alaks mis eriti paljudele peale ei lähe. Põhjusi on muidugi palju. Aga pole hullu, meie kes me seda ala armastame teame, et veresooned treenides lõhki ikka ei lähe ja proteiin meid ära ei mürgita.
Inimesed kes nii arvavad aga on vähemalt selles valdkonnas täiesti võhikud ja las nad siis olla. Enamsati ei saa nad väga paljudes maailma asjades aru.august 8, 2007 at 7:00 e.l. #121384Krizto
MemberAh ütleks selle peale, et pubekate ning pisikeste (vanus) juttu ei tasu ka südamesse võtta – kuna nende arvamus võib hetkega muutuda. Tuleb teha seda, mis endale meeldib, mitte teiste meele järgi elada.
august 8, 2007 at 7:54 e.l. #121388jrx
MemberÕiged mehed on sellised:Ma loodan, et sa ikka said aru, et see leht on nali:)?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.