Väike küsimus :)
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Väike küsimus :)
- This topic has 42 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Skarabeus.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2008 at 9:58 e.l. #159862
Annika Pärtel
Memberhaha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seda küll jah

Aga mõtle, kui üks on kergejõustiklane ja teine on algaja tugitoolisportlane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et ta sureb seal lõpus päris maha, olgu tal ego kui suur tahes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks kuluski paar nädalat, ja tugitooli-inimesest sai tippsportlane…oh olid ajad….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juhtus muidugi ka vastupidist- üks tippsortlane lahkus peale paari nädalat, kuna tal läksid kõik rezhiimid (toit ja trenn) sassi, teine oli pidevalt mingi hädaga kehalisest vabastatud…juuli 6, 2008 at 10:04 e.l. #159863Skarabeus
MemberSelleks kuluski paar nädalat, ja tugitooli-inimesest sai tippsportlane…oh olid ajad….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juhtus muidugi ka vastupidist- üks tippsortlane lahkus peale paari nädalat, kuna tal läksid kõik rezhiimid (toit ja trenn) sassi, teine oli pidevalt mingi hädaga kehalisest vabastatud…Mnjaa, mul endal ka selg hetkel natukene valutab, ei oskagi sellega midagi ette võtta, peab end kellelgil mudima laskma, siis peaks üle minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel ei tee üldse seljasirutajat, õigemini hoidun selle tegemisest.
juuli 6, 2008 at 10:08 e.l. #159865ROtter
MemberROtter, saaksid seletada, mida ja kuidas peaks rinda treenima, et surumise jõud kasvaks?Kui sa tahad ennast igakülgselt arendada, siis hakka kasutama seda süsteemi:
juuli 6, 2008 at 10:42 e.l. #159867Skarabeus
MemberKui sa tahad ennast igakülgselt arendada, siis hakka kasutama seda süsteemi:Tundub päris tark jutt olevat, samas on suhteliselt segane
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peab veel paar korda läbi lugema, sest esimesest korrast küll midagi aru eriti ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning usun, et oleks parem, kui treener oleks kõrval, muidu võib tervise päris metsa keerata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 12:51 p.l. #159876Annika Pärtel
MemberMnjaa, mul endal ka selg hetkel natukene valutab, ei oskagi sellega midagi ette võtta, peab end kellelgil mudima laskma, siis peaks üle minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hetkel ei tee üldse seljasirutajat, õigemini hoidun selle tegemisest.
Ma ka ei tee, juba viimased paar aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See saab koormust ju niigi.juuli 6, 2008 at 2:33 p.l. #159879Amarillo
Memberületreeningu kogemus tuleb kasuks, siis näed ise oma piirid ära ja oskad ennetada…
juuli 6, 2008 at 3:18 p.l. #159886gmaster
MemberMnjaa, mul endal ka selg hetkel natukene valutab, ei oskagi sellega midagi ette võtta, peab end kellelgil mudima laskma, siis peaks üle minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hetkel ei tee üldse seljasirutajat, õigemini hoidun selle tegemisest.
juuli 6, 2008 at 4:54 p.l. #159897Skarabeus
MemberMa ka ei tee, juba viimased paar aastat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See saab koormust ju niigi.ei tea, kas ülaselg proportsioonist välja ei lähe?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 6:22 p.l. #159905Annika Pärtel
Memberei tea, kas ülaselg proportsioonist välja ei lähe?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on selg saanud üheks tugevamaks kehaosaks, kui nii võib öelda, nii et pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2008 at 7:04 p.l. #159908Skarabeus
MemberMul on selg saanud üheks tugevamaks kehaosaks, kui nii võib öelda, nii et pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmmm, ma teen hetkel selga ainult plokkidel ning kõrvale tõmbed hantliga ettekallutatult
Küsimus, on vahet ka, kas ma teen tõmbed vastu kõhtu kitsa või laia haardega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning tõmbed kukla taha ning rinnale on erinevad lihasgrupid, nagu mõlemad on ülaselg, aga üks teeb ikkagi rohkem külge kui teine?(täpsustamiseks küsin lihtsalt, läks sõbraga üks kord vaidluseks)
juuli 7, 2008 at 2:09 p.l. #159963ROtter
MemberHmmm, ma teen hetkel selga ainult plokkidel ning kõrvale tõmbed hantliga ettekallutatultKüsimus, on vahet ka, kas ma teen tõmbed vastu kõhtu kitsa või laia haardega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning tõmbed kukla taha ning rinnale on erinevad lihasgrupid, nagu mõlemad on ülaselg, aga üks teeb ikkagi rohkem külge kui teine?(täpsustamiseks küsin lihtsalt, läks sõbraga üks kord vaidluseks)
Kangi tõmbel plokil kukla taha ei tööta deltalihased ja trapetslihase ülemine osa.
juuli 7, 2008 at 9:54 p.l. #160038Skarabeus
MemberKangi tõmbel plokil kukla taha ei tööta deltalihased ja trapetslihase ülemine osa.Seega mõtekam on tõmmata vastu rinda kui kukla taha? kui loogikat järgida…
juuli 10, 2008 at 2:19 p.l. #160253Skarabeus
MemberKäisin sisekaitses kaalumas ja värki ja nüüd tean siis täpseid andmeid.
Pikkus: 186
Kaal: 69.5
Rasva%: 8.8
Veehulk organismis: 63.8%
Lihasmass: 60,8 (tundub väga kahtlane, kuna siis kaaluks mu skelett ca 3kg x) )
Aste: 8
Eks asjapulgad saavad pilti, kui kondine ma olen tegelikult
lihtsalt mõtlesin, et jagan informatsiooni
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.