Skip to main content

Väike kõrvalelüke suusatamisse

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Väike kõrvalelüke suusatamisse

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    plaah
    Member

ise lähen tartu maratonile ja veel plaanis finlandia hiihto ning haanja maraton. st kõik klassika maratonid. mõtlesin just uurida, kas veel maratonile minejaid on, a paistab et mitte. tahaks teada kuidas teised treenivad.

sauruseke
    Member

Meeldib endale suusatada ja juba väiksest peale vahelduva eduga iga talv suusatan

Heix89
    Member

Suusatamine on igati tore. Meie tippe austan väga! Ise käin korra-kaks nädalas ikka suuskamas, umbes tunnike korraga. Väga hea võhmatreening!

antol
    Member

ise lähen tartu maratonile ja veel plaanis finlandia hiihto ning haanja maraton. st kõik klassika maratonid. mõtlesin just uurida, kas veel maratonile minejaid on, a paistab et mitte. tahaks teada kuidas teised treenivad.

Praegu treenin Otepää-Kääriku suusaradadel, kaks trenni ja 30-50 km päevas. Kahjuks ei võimalda muu elu selliseid nädalaid aastas just tihti ette võtta.

halfbeer
    Member

Kunagi sai isegi suusatrennis käidud poolteist aastat ja Haanja maratonile kavatsen kindlasti minna.

robert27
    Member

suusatamine on väga (Y). Liht super asi, ma olen eluaeg suusatanud ja aina rohkem ma naudin seda. Hea aeroobne trenn

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.