Väiek tagumik Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Väiek tagumik This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by Totenkopf. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused juuni 10, 2008 at 3:54 p.l. #13903 AnonüümneGuest Tere!! Mul on selline mure, et mul on tagumik väike aga normilt prinkis, samas aga minu soov oleks saada suuremat ja rohkem prinkis tagumikku Oskate äkki keegi nõu anda mis harjuti ma peaksin tegema ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuni 10, 2008 at 4:10 p.l. #157167 TotenkopfMember Tere!! Mul on selline mure, et mul on tagumik väike aga normilt prinkis, samas aga minu soov oleks saada suuremat ja rohkem prinkis tagumikku Oskate äkki keegi nõu anda mis harjuti ma peaksin tegema ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime vaata sealt. eks ikka eelökõige tervet keha kuid pane erilist rõhku tuharalihasele ja nendele mis selle läheduses. Kasuks tuleb ka õige toitumine ja kõik sellega seonduv. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse