Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :)
- This topic has 101 replies, 27 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2011 at 12:31 p.l. #299905
Aile
Memberfüüsilisest vägivallast on kergem üle ka saada, vaimne terror jääb igaveseks hinge kriipima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me ei taha mäletada paljusid asju.
Füüsiline vägivald ei eksisteeri ilma vaimseta…
aprill 29, 2011 at 1:03 p.l. #299909matroxx
MemberEksisteerib ikka küll ja eriti ohvri seisukohast.Tänaval kallale tulnud jobu tekitab ohvrile eelkõige füüsilisi vigastusi millest VAIMSELT väga kiirelt üle saadakse,vähemalt üldjuhtudel.Seevastu aga aastatepikkune vaimne vägivald jätab hoopis sügavama jälje millest ei pruugigi päris toibuda.
Aile,arvamuse avaldamine on tore ja vajalik asi aga te ei peaks nii domineerivalt üritama iga arvamuse üle arvamust avaldama ja enda nägemust peale suruma.Võibolla ei tee te seda teadlikult,kuid teised näevad ja saavad aru.
Lihtsalt erinevates teemades tuleb see välja,lepimatus teiste arvamuste suhtes ja soov neid koguaeg nö korrigeerida on häiriv.Mina,teie ega keegi teine ei valda absoluutset tõde FILOSOOFILISTES küsimustes.Ei pea toimuma pidev võidujooks,kellele ikka see lõppsõna jääks.
Antud teemas näen isiklikult küll teatud võidujooksu.Võibolla aga eksin hoopis mina ja asjad pole päris nii.
aprill 29, 2011 at 1:24 p.l. #299911Aile
MemberEksisteerib ikka küll ja eriti ohvri seisukohast.Tänaval kallale tulnud jobu tekitab ohvrile eelkõige füüsilisi vigastusi millest VAIMSELT väga kiirelt üle saadakse,vähemalt üldjuhtudel.Seevastu aga aastatepikkune vaimne vägivald jätab hoopis sügavama jälje millest ei pruugigi päris toibuda.Aile,arvamuse avaldamine on tore ja vajalik asi aga te ei peaks nii domineerivalt üritama iga arvamuse üle arvamust avaldama ja enda nägemust peale suruma.Võibolla ei tee te seda teadlikult,kuid teised näevad ja saavad aru.
Lihtsalt erinevates teemades tuleb see välja,lepimatus teiste arvamuste suhtes ja soov neid koguaeg nö korrigeerida on häiriv.Mina,teie ega keegi teine ei valda absoluutset tõde FILOSOOFILISTES küsimustes.Ei pea toimuma pidev võidujooks,kellele ikka see lõppsõna jääks.
Antud teemas näen isiklikult küll teatud võidujooksu.Võibolla aga eksin hoopis mina ja asjad pole päris nii.
Ma unustasin tänaval kallale tulnud jobu ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellist asja pole lihtsalt veel juhtunud.aprill 29, 2011 at 1:33 p.l. #299913matroxx
MemberNo jah aga nii mõnelgi on seda juhtunud kahjuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2011 at 1:38 p.l. #299915Aile
MemberNo jah aga nii mõnelgi on seda juhtunud kahjuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina arvan, et panustada tuleb eelkõige lastele, et nemad õpiksid normaalselt suhtlema. Ülejäänu osas….ehitame aga turvakodusid lisaks ja proovime kustutada tulekahjusid.
Ma ei tea, kui palju te alljärgnevas huumorit leiate…äkki siiski leiate.
Üks mees pani facebooki üles sellise loetelulink on siin.
Meestel on lihtne naist õnnelikuks teha! (pikem aga tasub lugemist
))postitas Sven Petrov 16. aprill 2011. a. kell 12:24Selleks peab mees olema kõigest:
1. sõber
2. partner
3. armuke
4. vend
5. isa
6. õpetaja
7. kasvataja
8. pihi-isa
9. usaldusisik
10. kokk
11. mehaanik
12. kodumasinate installeerija
13. elektrik
14. autojuht
15. paki-kandja
16. koristaja
17. kammerteener
18. torumees
19. puusepp
20. modell
21. sisustusarhitekt
22. seksoloog
23. psühholoog
24. psühhiaater
25. psühhoterapeut
Ka iseloomuomadused on tähtsad. Mees peab olema üksnes:
1. meeldiv
2. sportlik
3. intelligentne
4. jõuline
5. heade kommetega
6. range
7. leebe
8. hell
9. otsustuskindel
10. romantiline
11. mehelik
12. hea huumoriga
13. lõbus
14. tõsiseltvõetav
15. väärikas
16. vapper
17. kaisukaru
18. energiline
19. hoolitsev
20. loov
21. ideerikas
22. osav
23. tagasihoidlik
24. mõistev
25. elegantne
26. järjekindel
27. soe
28. jahe
29. kirglik
30. salliv
31. põhimõtte kindel
32. austusväärne
33. üllas
34. praktiline
35. pragmaatiline
36. õiglane
37. valmis tegema temakese jaoks mida tahes (näiteks pangaröövi vms)
38. meeleheitlik (armastusest)
39. talitsetud
40. sarmikas
41. stabiilne
42. lojaalne
43. terane
44. unistav
45. auahne
46. usaldusväärne
47. austusväärne
48. valmis ohvriteks
49. NING MIS PEAMINE – MAKSUJÕULINE
Samal ajal peab mees pöörama tähelepanu sellele, et ta:
a) ei oleks armukade, aga siiski huvitatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> saaks hästi läbi oma suguvõsaga, kuid ei ohverdaks neile rohkem aega kui temakeselec) võimaldaks naisele vabadust, kuid siiski hoolitsust välja näidates
d) riietuks elegantselt, olles samal ajal valmis kandma temaksest põlvini mudas, ronima rõdu kaudu tuppa kui temake on võtmed koju unustanud või kinni püüdma ja ohutuks tegema varga, kes on temakese käekoti näpanud, kus on eluliselt vajalikud esemed nagu peegel, kamm ja huulepulk
Lisaks eeltoodule on tähtis, et mees ei unustaks:
1. naise sünnipäevi
2. naise nimepäevi
3. teie pulmapäeva
4. teie esimese suudluse aastapäeva
5. naise päevi
6. naise hambaarsti aega
7. teie aastapäevi
8. naise parima sõbranna ja lemmiktädi sünnipäevi
Kahjuks on nii, et isegi veatuim eelnimetatud juhendite järgimine ei garanteeri veel edu. Naine võib olla näiteks väsinud ideaalse mehe olemasolust enda elus ning võib tunda end liigselt mehe mõju all olevat ja seepärast võib temakene esimese ettejuhtuva kitarrimängijaga putku panna või lihtsalt meelt lahutada.
Ja nüüd medali teine külg.
Mehe õnnelikuks tegemine on tunduvalt raskem sest mees vajab kõigest:
1) seksi
2) süüa
Suuremale osale naistest tunduvad need meeste kõrgelennulised nõudmised äärmiselt orjastavad. Nende täitmine käib üle nende võimete.
JÄRELDUS:
Harmoonilist kooselu on lihtne saavutada kui mehed lõpuks aru saavad, et nad peavad oma sobimatuid nõudmisi piirama.
Jõudu tööle!
aprill 29, 2011 at 1:50 p.l. #299917Kitkat1987
MemberMehe õnnelikuks tegemine on tunduvalt raskem sest mees vajab kõigest:1) seksi
2) süüa
Ma arvan, et need kaks asja on omavahel pöördvõrdelises sõltuvuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaaegu igal juhul lose-lose situation meestele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2011 at 1:59 p.l. #299918matroxx
MemberOn need kaks viimast näidet öeldud huumoriga või mitte aga kohe kuidagi ei saa nõustuda nendega.
aprill 29, 2011 at 2:03 p.l. #299919Kitkat1987
MemberOn need kaks viimast näidet öeldud huumoriga või mitte aga kohe kuidagi ei saa nõustuda nendega.huumoriga ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga igas naljas on pool tõtt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2011 at 3:21 p.l. #299923hehee
MemberTänaval kallale tulnud jobu tekitab ohvrile eelkõige füüsilisi vigastusi millest VAIMSELT väga kiirelt üle saadakse,vähemalt üldjuhtudel.Võib-olla ma ei kvalifitseeru üldjuhtudele, aga füüsilist valu ei mäleta, seevastu hirm on alles siiamaani. Aastaid möödas ligi 7.
aprill 29, 2011 at 3:57 p.l. #299928Aile
MemberOn need kaks viimast näidet öeldud huumoriga või mitte aga kohe kuidagi ei saa nõustuda nendega.Et siis ainult seks ja söök?
Ma siiralt südamest loodan, et selliseid ei olegi.
Ma avastasin oma üllatuseks, et see mees ei ole kirjutanud, et mees võiks olla ka turvamees.
aprill 29, 2011 at 4:04 p.l. #299929Aile
MemberVõib-olla ma ei kvalifitseeru üldjuhtudele, aga füüsilist valu ei mäleta, seevastu hirm on alles siiamaani. Aastaid möödas ligi 7.Minu arvates on see igati normaalne.
On olemas mingi ohvriabi, kuid mida seal täpselt tehakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühte head “ülesehitustööd” peale rünnakut olen mina näinud ainult filmis.
aprill 30, 2011 at 4:51 e.l. #299952Aile
MemberKui rääkida vaid välimusest, siis jään oma eelmisele mõttele kindlaks. Kui aga räägime hingesugulusest, siis välimus polegi nii tähtis, aga välimuse põhjal luuakse inimesest esimene arvamus, hiljem hakkab selle arvamuse kallutamine kuhugi suunas.Välimusest rääkides, ei ole mulle kõige tähtsamad rinnad, vaid hambad. Kui inimesel koledad hambad, siis ma ei näe isegi võimalust millegi tekkimiseks. Nii et miskit on välimusel pistmist ka hingesugulase otsimisel

Oeh… nüüd siis veel hambad ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need võiksid olla puhtad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …nagu ka ülejäänu nii seest kui väljast. 
Ülejäänu läheb liiga kommertslikuks jälle.
Seksuaalsus ongi primitiivne ja instinktipõhine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh…eks siis ole veel viimane aeg inimene-inimesega suhtlemist õppida ja vaadata sellele tegevusele avaramalt kui pelgalt paaritumistants.
Minu arvates on see igati normaalne.On olemas mingi ohvriabi, kuid mida seal täpselt tehakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühte head “ülesehitustööd” peale rünnakut olen mina näinud ainult filmis.
Panen teile siia ühe õõvastava video, mis on tehtud illustreerimaks elu kulisside taga.
Sobib ka selle kohtuprotsessi iseloomustamiseks, mida naine …järjekordselt ei võitnud.
Keira Knightley Domestic Violence
Tartus on loodud keskus:
Tähtvere Avatud Naistekeskus
Tähtvere Avatud Naistekeskuse on loonud naised erinevatelt elualadelt, et aidata kaasa vägivalda tauniva ja hooliva ühiskonna edendamisele. TNK toetab naiste enesearengut, julgustab naisi realiseerima oma potentsiaali naisena, emana, aga ka ühiskonna liikmena. Tähtsustame terveid peresuhteid ja aitame kaasa vägivaldse peremudeli edasikandumise katkestamisele, toetame lähisuhtevägivalda kogenud naisi ja lapsi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.