Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :)
- This topic has 101 replies, 27 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2011 at 2:07 p.l. #298822
AlanBStard
ModeratorMinu ortodoksest juudist meheraas ei ole sellist legendi kuulnud.Imelik, sellest on nii palju räägitud, filmidessegi igasugu töötlused jõudnud. Ümberlõikamine pidi ka olema kaitseks Lilithi vastu.
aprill 22, 2011 at 3:26 p.l. #298828Aile
MemberImelik, sellest on nii palju räägitud, filmidessegi igasugu töötlused jõudnud. Ümberlõikamine pidi ka olema kaitseks Lilithi vastu.Ümberlõikamine on leping Jumalaga…
Called a Brit Milah in Hebrew (“covenant of circumcision”), it is the first mitzvah which Abraham, the first Jew, received from G‑d. Central and fundamental to Judaism, the brit represents the finishing touch that perfects our bodies. That it should be a human act demonstrates that spiritual perfection must and can be accomplished through human effort.
…ega ma hetkel eriti palju ei leidnud.
Lõpus on juttu, mida võib nn OLETADA… Inimesed oletavad igatsugu asju.
aprill 27, 2011 at 9:58 e.l. #299630Aile
MemberOhoo, need tšikid teavad isegi, kus jõusaal asub!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tasemevahe missugune!
Positiivne.
Mind häirivad kunstrinnad…
Naise rind on õrn koht…ja kuidas minnakse sellele vabatahtlikult noaga kallale, aru ma ei saa.
“>aprill 27, 2011 at 10:37 e.l. #299636Patella
MemberMind ka ausaltöelda häirivad. Aga igaühe enda otsustada, mis oma kehaga teeb.
Siit küsimus. Mis eristab biki-modelli bodyfitnessistist?
Vastus: baloonid
“>aprill 27, 2011 at 10:45 e.l. #299638renku
MemberMind häirivad kunstrinnad…Naise rind on õrn koht…ja kuidas minnakse sellele vabatahtlikult noaga kallale, aru ma ei saa.
“>Kui ikka pütilaud olla, siis kiidan täielikult heaks kunstrinnad.
aprill 27, 2011 at 11:27 e.l. #299641Aile
MemberKui ikka pütilaud olla, siis kiidan täielikult heaks kunstrinnad.No paneme siis sulle…
“>aprill 27, 2011 at 2:37 p.l. #299660Sarge
MemberNo paneme siis sulle…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lühem tee suruda ka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Aga nõustun Jrxiga. Niigi paljud ütlevad, et kulturism on nagu missi valimised.
aprill 27, 2011 at 3:04 p.l. #299667renku
MemberNo paneme siis sulle…
“>Sa kirjutasid enne naise rindadest, mina sellesse kategooriasse kuidagi ei mahu.
aprill 27, 2011 at 3:06 p.l. #299668renku
MemberLühem tee suruda ka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>No ma teen seda oma lõbuks, seega väga ei vaja naise rindu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2011 at 3:22 p.l. #299673Aile
MemberNo ma teen seda oma lõbuks, seega väga ei vaja naise rindu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega keegi ei hakkagi panema sinule Naise Rindu. Paneme lihtsalt ühed silikoonpadjad, mida sa heaks kiitsid.
Isegi praktiline väärtus leiti …”lühem tee suruda.”
“>aprill 27, 2011 at 3:30 p.l. #299674renku
MemberEga keegi ei hakkagi panema sinule Naise Rindu. Paneme lihtsalt ühed silikoonpadjad, mida sa heaks kiitsid.Olgem ausad, need mind ilusamaks ei tee ja nagu ammu teada-tuntud tõde, siis mehe puhul ei ole tähtis välimine ilu, naise puhul aga peetakse seda ammustest aegadest tähtsaks.
Ehk siis olgem ausad, rindadeta naised on palju vähem ahvatlevad meeste jaoks kui ilusate rindadega naised (loomulikult pole see ainus, mida vaadatakse, aga 1 osa tervikust kindlasti).
aprill 27, 2011 at 4:23 p.l. #299683ville1
MemberNaised peaksid isegi teadma kui õrn koht see rind on et noaga kallale minna. Palju õrnem koht on paljude naiste jaoks välimus mille hulka kuulub ka rindade olemasolu võis siis puudumine. Kui see naise enda enesehinnagut tõstab siis antku minna, kõik on kinni psüühikas ju ikkagi. Kui tuntakse ennast kenamana ja enesekindlamana läheb see asja ette mõnel inimesel -kellel näiteks on selles suhtes kompleks. Tõesti ei tea ainult kuidas kuntstrinnad bodyfitnessi treenijale istuvad või mõjuvad.
aprill 27, 2011 at 5:47 p.l. #299691Undionu
MemberKunstrinnad on koledad…
Suureks pumbatud lihased on koledad…
Sarnased klišeed? Siin foorumis võiks ometi mõistvalt suhtuda oma välimust parandada soovivatesse inimestesse. Kahjuks on selline C korv üsna tunnustatud iluideaal ja trenniga neid suuremaks ei saa, milleks siis halvustada tuunitud stressipalle.
aprill 29, 2011 at 5:21 e.l. #299820Aile
MemberKunstrinnad on koledad…Suureks pumbatud lihased on koledad…
Sarnased klišeed? Siin foorumis võiks ometi mõistvalt suhtuda oma välimust parandada soovivatesse inimestesse. Kahjuks on selline C korv üsna tunnustatud iluideaal ja trenniga neid suuremaks ei saa, milleks siis halvustada tuunitud stressipalle.
Kiidate heaks süntoliga täidetud “lihase imitatsioonid”?
Miks kole… ma ei väitnud, et kole. Protseduur ise on kole. Ei pruugi ka eriti õnnelikult lõppeda, küll nad lekivad ja infektsioonid jne jne.
aprill 29, 2011 at 5:27 e.l. #299822Aile
MemberOlgem ausad, need mind ilusamaks ei tee ja nagu ammu teada-tuntud tõde, siis mehe puhul ei ole tähtis välimine ilu, naise puhul aga peetakse seda ammustest aegadest tähtsaks.Ehk siis olgem ausad, rindadeta naised on palju vähem ahvatlevad meeste jaoks kui ilusate rindadega naised (loomulikult pole see ainus, mida vaadatakse, aga 1 osa tervikust kindlasti).
Me oleme kõik õnneks väga erinevad ja need mehed, kellele meeldivad suured rinnad, leiavad endale kindlasti ka suurte rindadega naise (neid ei ole ju vähe…).
Kuid ausalt öeldes mulle naisena ei meeldiks, kui minu D korv kellegi valikut sedavõrd mõjutaks, et mind ennast selle D korvi taga enam ei näe…. ja mis siis juhtub, kui ei ole enam D korvi???? Lahutus?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.