Skip to main content

VAHEPALA SHAKE!!!

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » VAHEPALA SHAKE!!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    RDK
    Member

Lugesin vahepala shake’ide kohta ja tekkis paar küsimust.

1)Big Mix kirjutab 20g proteiinipulbrit…kas ükskõik mis maitselist?

2)Olen kuulnud et Protein No 1 on parim.Samas aga tahab Buenas Noches vaniljemaitselist aga ma leidsin vaid maasika – ja shokolaadimaitselist…seega peab midagi muud kasutama?

3)Mitu korda päevas võin tarbida neid jooke? Kas võin enne trenni võtta Big Mix ja õhtul veel Buenas Noches?Ja mitu korda nädalas?

4)Tean, et proteiinide kohta on seda 100x küsitud aga ikkagi ega see noorele inimesele kahjulik ei ole ju(arvan et mitte)

5)Kui Protein No 1 vaniljemaitselist pole siis soovitage palun mingit muud head proteiini pulbrit vaniljemaitselist.

Ükskõik mis maitsega see valgupulber on. Ära mõtlemisega üle pinguta.

RDK
    Member

Ära mõtlemisega üle pinguta.

Hea soovitus.Aga veel üks küsimus.Kas võin Buenas Noches vaniljemaitselise proteiini asemel ka mingit muud toppida(shokolaad, maasikas?)

Et nagu kui neile saaks vastuse siis jätaks mõtlemise järele =)

gmaster
    Member

võid

see ei tee sulle halba

võid mõtlemise lõpetada nüüd

savi_
    Member

Seoses proteiiniga ütleks mina , et seni kuni pole Biolab või tont teab mis nurgatagune Lab – kärab igasugune valk suhteliselt, kui oled algaja .. lihtsalt tee endale selgeks 2 erinevat valgusorti, mida tarbida õhtul ja mida peale trenni , mis imendub kiirelt. Valku võid suht alati tarbida (mõistlikult loomulikult).

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.