Skip to main content

Vahepala

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Vahepala

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Fitnesspurk
    Member

Mida oleks kasulik süüa koolis, kui pole võimalust mingit praadi süüa ning ka võileibu ei hakka ju kaasa tegema. Aga kasvada ma tahaks. Kuna olen õpilane, siis rahakott pole ka väga paks. Kas banaan näiteks oleks korralik vahepala, mis ei oleks rämps. Kui söön hommikul 6.30, siis koolis on toidukord 12.45. Seega peaks midagi head ja odavat sööma vahepeal.

Mida oleks kasulik süüa koolis, kui pole võimalust mingit praadi süüa ning ka võileibu ei hakka ju kaasa tegema. Aga kasvada ma tahaks. Kuna olen õpilane, siis rahakott pole ka väga paks. Kas banaan näiteks oleks korralik vahepala, mis ei oleks rämps. Kui söön hommikul 6.30, siis koolis on toidukord 12.45. Seega peaks midagi head ja odavat sööma vahepeal.

Kodujuustu on hea mugav kaasa võtta, annab korralikult valku ja sinna kõrvale võid veel mingi puuvilja süüa, näiteks.

timo116
    Member

Sama lugu, ise olen paar korda kohupiima võtnud kooli.

Fitnesspurk
    Member

Aga banaani oleks kasulik süüa ? Kõige lihtsam süüa ja odav kaa.

Leraak
    Member

Aga banaani oleks kasulik süüa ? Kõige lihtsam süüa ja odav kaa.

Banaan on küll hea, erinevad pähklisegud ja kodujuust.

gmaster
    Member

Ainult banaanist sa kõike vajalikku kätte ei saa.

Ma arvan ka et kodujuust v mingi kohupiima värk karbiga kaasa. Muud moodi ei saa.

Puuvili ka, nagu kirp ütles.

Lightheaded
    Member

Kui on olemas blender, siis on väga hea panna sinna kodujuustu või kohupiima, banaan ning mandleid (purustatud kujul, kui blender ei kannata). Jook pudelisse ja vahetunnil tõmbad alla. Ainult vaata, et kellelegi maitsta ei anna, muidu sulle ei jätku. :???:”>

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.