Skip to main content

Vähe sööki!

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Vähe sööki!

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    -Egert
    Member

Räägitakse et toidupoodide prügikastid on triiki täis tibake vananenud produkte. Häda ei anna häbeneda. Ja kui torud käivadki paremini läbi pole hullu, puhastab seevastu.

Et ikka tervise korralikult ära lõhuks?

Aile
    Member

Makaronid ei ole ju odavad! Või vähemalt mitte sellised, mis süüa sünniks…

Kui raha napib, siis peab matemaatikaga sina peal olema.

Makaronide asemel saab julgelt 3-4 muna menüüsse lisada. Tehke putrusid… 100 g kuivainest tuleb juba korralik ports.

Söögitegemisoskus hoiab nii teie tervist kui ka finantse. <_<“>

hehee
    Member

Kui raha napib, siis peab matemaatikaga sina peal olema.

Minu võtmesõnad on matemaatika, leidlikkus ja planeerimine. Kui on tahtmist ja viitsimist, saab vähese rahaga vaat et paremini söönuks kui siis, kui raha laialt käes ja see ei sunni mõtlema. Mina käin toiduretkel korra nädalas (jah, kui näiteks kohvikoor saab otsa, siis hüppan veel korra poest läbi) ja täiesti uskumatu, kui palju see aitab kokku hoida! Alguses oli muidugi raske terve nädala söögikorrad ette mõelda, kuid nüüd ei pea ma selleks enam kodus paberi ja pliiatsiga ettevalmistusi tegema, vaid suudan turul ning poes lennult planeerida.

Porgand, kaal, kapsas on meil odavad. Tomat on hetkel kallis ning maitsetu. Turul maksab kanahakkliha 26 krooni kilo. Sea sisefilee on 75-85 krooni kilo, aga et tegemist on kerge lihaga, on hind odav. Munad on säästukas 12.90 karp (10 tk), kohupiimapakk 6.20. Ning nagu Aile juba mainis, siis pudrumaterjal on kõvasti odavam kui makaronid, mina soovitan tatart.

Minul kulub söögile 400-500 krooni nädalas ja ma leian, et söön hästi <_<“> Seega, saab ka odavamalt ja ikka veel korralikult.

zxcvb
    Member

noo üldiselt viinerid,keeduvorstid jne koosnevad mehaaniliselt töödeldud lihast ehk siis ülejäägid,sabad,suled ja kruusakivid ….

lihapallides on heal juhul 20% liha kui sedagi … ja viinerites on isegi uskumatult palju süsivesikuid ” liha ” kohta

Kui seal on liha 20%, siis võib ju ikkagi viineritooteid süüa, söön lihtsalt 4 korda rohkem ja kvaliteetse valgu kogus on käes (muidugi tuleb sealt ka muid ebavajalikke aineid aga mass ju kasvab).

Või mis?

Akrapovic
    Member

Kui seal on liha 20%, siis võib ju ikkagi viineritooteid süüa, söön lihtsalt 4 korda rohkem ja kvaliteetse valgu kogus on käes (muidugi tuleb sealt ka muid ebavajalikke aineid aga mass ju kasvab).

Või mis?

Ma ei usu ,et seal viineris nii kvaliteetset valku saab ,et seda valgu eesmärgil sisse ajada.Ja seda massi ma sealt küll endale ei tarbiks,eespool oli juttu mis sinna sisse suratakse !

Ma pigem tõesti jooks piima, teeks piimast ja piimatioodetest süüa. Endalgi paremaid ja halvemaid aegu üle elatud, viinereid, vorste jms olen ikkagi üldiselt vältinud.

zack
    Member

käi jooksmas ja tee keharaskusega ei pea jõusaali piletit ostmagi

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.