Väga kiire seedimine
Tagged: seedimine kiire
- This topic has 38 replies, 13 voices, and was last updated 10 years, 11 months tagasi by
nummmi.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2015 at 6:22 p.l. #376748
nummmi
MemberAh, mis sa üldsusega vaidled.
Nad ei saa nagunii aru sellest, millest sina aru saad.
Ega polegi enam eriti mõtet, kui välja arvata ajaviide. Ära näinud “kes” nad on… huvitav kui “kähku” see käis… Aga tuleviku suhtes ette teada mis juttu nende tüüpi inimesed vastu räägiksid, seega tulevikus peaks minema “efektiivsemalt” (mille puhul kehtib ka sama printsiip nagu jõudu treenides).
Muidugi ka küsimus et miks nad aru ei saa… nad ei saa sellestki aru, et nad aru ei saa.
Ajab naerma, aga samas ka väga kurb.
veebruar 6, 2015 at 11:19 e.l. #376760Okk
MemberKas syda peaks ka puhkama vahepeal?
veebruar 6, 2015 at 1:54 p.l. #376766ROtter
MemberKas syda peaks ka puhkama vahepeal?
Süda puhkabki:
veebruar 6, 2015 at 2:03 p.l. #376767Okk
MemberSüda puhkabki:
Sul aeg ajalt keegi ikka seisab juhtmete peal….
veebruar 6, 2015 at 2:57 p.l. #376773ROtter
MemberSul aeg ajalt keegi ikka seisab juhtmete peal….
Kirjutada sa oskad. Aga kuna sul on lugemisega raskusi,nagu ma aru saan, siis annan sulle südame töö kirjelduse lühema variandi. Loe aeglaselt, loe veel kord, loe nii kaua kuni aru saama hakkad. Ja kui ikka veel aru ei saa, siis ma seletan sulle oma sõnadega.
veebruar 11, 2015 at 2:36 p.l. #376947WannaBeMassGainer
MemberTere,
Vabandan, et ei ole saanud vahepeal vastata, aga ma olen alles 16 ja see tekst, mis ma lugesin ….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest vaidlemisest, ei tea ma enam, mida uskuda ja mida mitte. See on üks suur tulemuseta vaidlus ja kahjuks oma küsimusele konkreetset vastust ei saanudki
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 11, 2015 at 3:10 p.l. #376948Sarge
MemberMa ikkagi tahaks teada, kus ja kuidas sa kiiret seedimist testisid.
veebruar 11, 2015 at 7:18 p.l. #376956MaPo
MemberMhmh, sealt oleks hea edasi minna. Äkki saaks siis ilma vaidlusteta ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2015 at 10:26 e.l. #376996nummmi
MemberTere,
Vabandan, et ei ole saanud vahepeal vastata, aga ma olen alles 16 ja see tekst, mis ma lugesin ….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest vaidlemisest, ei tea ma enam, mida uskuda ja mida mitte. See on üks suur tulemuseta vaidlus ja kahjuks oma küsimusele konkreetset vastust ei saanudki
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan minu jutu aluseks võtta ja sellest lähtudes ka ise edasi uurida. Sest ratsionaalse ja terve mõistusega mõeldes ja analüüsides on selgelt näha kes siin tõtt räägib, ja kes lihtsalt süüdistab ja sõimab samas andmata mitte midagi informatiivset ega kasulikku.
Kuidas tervis on füüsiliselt, vaimselt, emotsionaalselt… Kui terve on, et kas on terviseprobleeme või mitte, see on kõik väga tugevalt mõjutatud just toitumisest. Kui toitumine ei ole piisavalt korras (ehk keha saab hulganisti mürke ja liiga vähe toitaineid), siis tekivad terviseprobleemid.
Kui pärast millegi tarbimist “lööb sita lahti”, siis ilmselgelt ei tohi seda asja tarbida. Sest see ei ole normaalne. Tihti sital käimine näitab et kas keha ei saa toitu korralikult seeditud, või oled liiga palju söönud ja on uuele toidule vaja ruumi teha. (Mäletan et mul endal, natuke üle kümne aasta tagasi, iga kord kui jõin kohvi, siis 10 mintui pärast oli minek. Lõpetasin kohvi tarbimise päeva pealt.)
Loomne toit on tähtis, eriti looma rasv. Mida kvaliteetsem ja mida õigemates tingimustes kasvatatud loomadelt, seda parem.
Loomne toit püsib sooles kauem. Enda kogemuse järgi (kuna olen 80-90% loomse peal, ülejäänud taimne)… sital käin üldiselt korra päevas, mõnikord kaks. Mitte mingeid pulbreid ega sellist jama ma ei kasuta. Valku saan toidust piisavalt, 120-160 grammi valku päevas.
Igasugused valgu pulbrid soovitan ära unustada. Sul ei ole neid vaja. Tegelikult ei ole neid kellegil vaja. Kes arvab et neid vaja on, see ei tea inimesest ega reaalsusest suurt midagi… ja on lihtsalt “bro science” peal väljas ehk kasutab neid pulbreid kuna näeb teisi neid kasutamas, samas ise järele uurimata ega läbi mõtlemata kas neid tegelikult ka vaja on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.